مرجع خبری رئال مادرید : کریستیانو رونالدو مهمترین ستاره تیم است و وقتی درون زمین نباشد غیبتش کاملا محسوس است. روی کاغذ بنزما و بیل جانشین های احتمالی او هستند اما حقیقت این است که هیچ کدا مرد خط حمله رئال حرفی برای گفتن ندارند.
از تابستان 2013 که بیل به رئال پیوست، رونالدو 39 بازی را از دست داد. در فصل اول، در غیاب رونالدو، بیل 9 گل زد و بنزما چهار گل. دی ماریا، موراتا و ایسکو هم سه گل زدند. بیل فقط در این فصل و فصل 16-2015 در غیاب رونالدو آمار خوبی داشت. در فصل 15-14 خامس بهترین گلزن تیم در غیاب رونالدو بود، در فصل 17-16 موراتا این نقش را داشت و امسال آسنسیو. در فصل 15-14 بنزما در پنج بازی بدون رونالدو فقط دو گل زد یعنی به اندازه راموس، خسه و واران. بیل، چیچاریتو و ایسکو هر کدام یک گل زدند.
فصل قبل موراتا در غیاب رونالدو یازده گل زد، خامس ده گل و آسنسیو شش گل. بنزما فقط چهار گل زد و بیل دو گل. در فینال چمپیونزلیگ ایسکو بالاتر از بیل در ترکیب قرار گرفت.امسال هم بیل و بنزما در حالی که رونالدو محروم است حرفی برای گفتن ندارند.



تا درمورد خامس چیزی میگیم میگن خامس فن ولی همین خبرو درست بخونید متوجه میشید ک خامس هم زیاد گل میزد هم زیاد پاس گل میداد باید بیل و بنزما میرفتن ن خامس اون از رو نیمکت اینهمه گل زده و پاس گل داده ولی این دوتا همیشه فیکس بودن
رونالدو 90درصدخط حمله رئاله
اون 10 درصدم آسنسیو و ایسکو هستن
اگه اینجوره پس پرز و زیدان بدترین اشتباهو کردن دو بازیکنی که فوقالعاده بودنو زیدان گذاشتشون رو نیمکت یکیشون بهترین هافبک لالیگا یکیشونم یکی از بهترینای چلسی تو این فصل هردوتاشونم فروختیم بخاطر تن لشو اون بیل شیشه ای واقعا چه مدیریتی کرده زیدان
اصلا تیم هیچ برنامه ای تو حمله نداره همه گل هایی که زدیم حتی از جانب سلطان همش بی برنامه و از راه دور بوده.یه تغییراتی باید زیزو انجام بده تو ترکیب تیم رفته سمت بازی مالکانه ای که غارسا باهاش نتیجه نگرفت.همه گل هایی که زدیم از جانب خلاقیت هافبک هایی همچون آسنسیو نه تن لش هایی در حمله مثل کریم
وای از اون روز که کریس بره واسه همیشه
توولز هم بلد نیست بازی کنه من اگه بودم تو تیم خاکی محلمون هم بازیش نمی دادم