مرجع خبری رئال مادرید : لوکا مودریچ در مورد شکست کرواسی در فینال جام جهانی گفت :” به کاری که کردیم افتخار می کنیم. باختن در فینال اسان نیست اما تلاشمان را کردیم. حتی پس از خوردن گل چهارم نا امید نشدیم. نمی توانیم خودمان را سرزنش کنیم.”
توپ طلا در جام جهانی:” دوست داشتم مورد تجلیل قرار بگیرم اما بردن جام جهانی را ترجیح می دهم. نشد. در ساعات آینده آن را جشن می گیریم. فعلا ناراحت هستیم.”
داور:” پنالتی را ندیدم اما پریشیچ به من گفت که عمدی نبوده است. برخی به من می گفتند که پنالتی نبود. روی گل اول فرانسه خطا اشتباهی گرفته شد. سعی کردیم بجنگیم و حریف ضدحمله می زد. اما نشد چیزی را عوض کنیم. لیاقتمان بیشتر بود ام فوتبال همین است. باید به خودمان افتخار کنیم.”
در جام جهانی 2022 هستی؟” زود است که در این باره صحبت کنم. فعلا می خواهم استراحت کنم و با خانواده ام باشم. با کاری که کردیم سرمان را رو به بالا می گیریم. فوتبال بهترین ورزش دنیاست هر چند که وقتی می بازی کار آسانی نداری.”



اگر قهرمان جهان ميشد صدرصد توپ طلا رو مگرفت ، واقعا حيف شد
بازهم لایق تحسین هستی
فوتبال رونالدو با رفتنش از رئال تموم شد
شاید بتونه30-40 تا گل بزنه ولی دوگانه ایتالیا رو با قابلمه مسی هم عوض نمیکنه
نه به جوایز فردی مثل توپ و کفش طلا میرسه. نه سی ال و سوپرکاپ اروپا و ج.باشگاههای جهان
نه یادم نرفته
5 سال اول رونالدو تو رئال هم به جام ختم نشد. چرا؟؟؟
مگه با رونالدو جلوی لیون حذف نشدیم؟؟
تیممون تیم سی ال نبود. مورینیو رئالو بست قشنگ. کارلتو تکمیلش کرد.
این بازیکنای فوق العاده رئال بودن که برای توپ طلا به رونالدو کمک کردن
یووه یک دهم رئالم نیست
5سال اول رونالدو تو رئال به سی ال ختم نشد. با رونالدو هم جلوی لیون حذف شدیم چون تیممون تیم سی ال نبود. م و ر ی ن ی و رئالو قششنگ بست و کارلتو تکمیلش کرد. هر افتخاری که رونالدو کسب کرد بخاطر زحمات بازیکنای فوق العاده رئال بوده. راموس و مودریچ و کروس و مارسلو نبودن، رونالدو الان رونالدو نبود.
الان تو یونایتد بود باید برا سهمیه میجنگیدن
ما هم به عملکرد تو وتیمت افتخار میکنیم