بالبوا:”چرا بنزما جانشین کروس و مودریچ نمی شود؟”

نوشته شده توسط admin در 3 اکتبر 2018 - 23:24

مرجع خبری رئال مادرید : خاویر بالبوا بازیکن اسبق رئال مادرید در مورد بنزما صحبت کرد و از وی شدیدا انتقاد کرد.

وی اظهار داشت :” همیشه در مورد بنزما این توجیه وجود دارد که بازیسازی می کند. ده بازیکن پشت سر او هستند که بازیسازی می کنند. در پست او بازیکنی باید بازی کند که گل می زند. اگر قرار است بازیسازی کند باید جانشین کروس و مودریچ شود و اگر لوپتگی به دنبال گل است باید به ماریانو فرصت بدهد. او وارد زمین شد و کریم را خورد.”

13 نظرات

حرف حق !

دست گذاشت رو خط قرمز پرز . پرز شاید قاتل پدرشو ببخشه اما منتقدهای بنزما رو هرگز .

بنزما رو می بینم، نمی دونم چرا یاد ناصر الدین شاه می افتم
ای کاش یک میرزا رضایی پیدا می شد و اینو از صفحه روزگار محو می کرد

حتی صدای راکی بالبوا هم دراومد از دست کریم!

پیشنهاد خوبیه

چه عجب يكنى إز اين گوساله انتقاد كرد الان پرز يكن رو أجير ميكنه كه أين اقا رو بخاطر انتقاد از بنزما ترور كنه

یعنی یه کور مادزاد هم توی این چند بازی حداقل یه شوت می زد

باید حرفش رو با طلا نوشت

تو تابستان یه تیم کله خرابی به نام ناپولی به گوسفندزما علاقه مند شد چرا نداندش!به درد فوتبال محلات هم نمی خوره

یه زمانی مسی و چند تا دیگه که یادم نیست گفته بودن مادرید با اینکه بد بازی می کنه ولی بازم تیما رو می بره این حرفو مخصوصا مسی یادمه از رو حرص گفته بود الان که رونالدو نیس دیگه خبری از بردن علارقم بد بازی کردن نیست باید خیلی خوب باشیم تا ببریم مثل باقی تیما

احسنت به بالبوا
چ عجب یه نفر حرف حق زد
کیف کردم
برید ببینید بارسا چه بازی ای میکنه. سگ تو اول اخر پرز با این تیم بستنش

کلا هر بلایی سر رئال بیاد به درک. یه سری دیگه خریت کردن ماشین گلزنی رو فروختن این شیره ای رو نگه داشتن من و شما اعصابمون خرد کنیم.ت.خ.م.تونم نباشه

عنزمای گوه سگ در حد تیمای ایران هم نیست .
یه جوونمرد باید پیدا بشه این پدر سگ مادر خراب رو ترور کنه یه دنیا از شر وجود گوه و بی مصرفش راحت شن .

آخرین اخبار
19:19 آخرین شرایط دیومانده در لایپزیش؛ در حال آماده کردن چمدان‌هایش! 18:05 مارکا: آربلوا با تمام قوا به دنبال جذب مهاجم رئال مادرید 17:47 یوتیوبر اسپانیایی: منچسترسیتی اولین پیشنهاد رئال مادرید برای رودری را رد کرد 17:25 مشخص شدن آخرین بازی پیش فصل/ پرز از حسادتش باز هم جام سانتیاگو برنابئو را پیچاند! 17:03 عکس؛ اضافه شدن دو بازیکن جدید به اردوی پیش فصل 15:38 خبرنگار ایتالیایی: آغاز مذاکرات با منچسترسیتی در مورد رودری با چراغ سبز پرز 14:32 رونمایی از چهره جوان و جدید تیم زنان رئال مادرید 13:38 عکس؛ برناردو سیلوا کنار همسرش! 12:15 سه گزینه رئال مادرید برای جانشینی کورتوا 10:45 عکس؛ رودیگر با کت و شلوار در سازمان ملل! 09:23 ربوده شدن مدافع کروات از مسیر رئال مادرید! 07:27 پیام رئال مادرید در مورد درگذشت بازیکن اسبق کاستیا 05:26 دمفریس:«والدبباس آن قدر بزرگ است که ممکن است در آن گم شوید!» 04:34 منصرف شدن رودیگر از بازنشستگی از تیم ملی آلمان به خاطر کلوپ! 03:30 گزارش تصویری؛ رئال مادرید 4-1 لگانس 02:14 عکس؛ خالکوبی دلافوئنته پشت بازوی کوکوریا! 02:07 خبرنگار اسپانیایی: ماستانتونو در فکر بازگشت به باشگاه سابقش 00:59 پیروزی پرگل رئال مادرید در مقابل تیم دسته دومی 00:15 عکس؛ دومفریس تماشاگر دومین بازی پیش فصل رئال مادرید 23:55 ویدئو؛ گل دوم رئال مادرید مقابل لگانس توسط گونزالو گارسیا 23:30 ویدئو؛ گلزنی والورده در بازی دستگرمی رئال مادرید و لگانس 23:23 مارکا: گولر در تلاش برای فتح قلب مورینیو 22:20 خاطرات لگانسی ها از دیومانده:«تصور می کردیم که مسی جدید را کشف کرده‌ایم» 21:32 تصویری دیگر از چهره جدید وینیسیوس در جاماییکا 20:39 عکس؛ کوکوریا لحظاتی پیش از خالکوبی صورت دلافوئنته روی بدنش!