مرجع خبری رئال مادرید : در فاصله 11 روز تا پایان نقل و انتقالات تابستانی همچنان اخبار ضد و نقیض در مورد نیمار ادامه دارند. اکیپ حالا گزارش داده است که پی اس جی پیشنهاد رئال مادرید که 100 میلیون یورو به علاوه بیل، خامس و کیلور ناواس بوده را رد کرده است. در حقیقت رئال مادرید تنها مشتری نیمار نیست چرا که بارسلونا و یوونتوس هم او را می خواهند.
رئال مادرید می خواست این سه بازیکن مازاد را وارد انتقال با نیمار کند تا بدین ترتیب قیمت بازیکن برزیلی را پایین بیاورد اما پی اس جی مخالفت کرد. بازیکن ولزی هر چند که در اولین بازی فصل رئال مادرید نمایش خوبی داشت اما هرگز رابطه خوبی با زیدان نداشته است. خامس که از بایرن مونیخ برگشته شرایط مشابهی دارد. کیلور ناواس هر چند که مشکلی با زیدان ندارد اما مربی فرانسوی به کورتوا اعتماد کرده و طبیعتا جایی برای او در تیم نیست.
نشریه اسپورت البته ادعا کرده است که پی اس جی خواستار آن شده تا لوکا یوویچ مهاجم صرب تازه وارد هم بخشی از این انتقال شود که البته بعید است این خبر جدی باشد.
پابلو سارابیا هافبک اسپانیایی تازه وارد پی اس جی که سابقه حضور در آکادمی رئال مادرید را دارد، در مورد آخرین شرایط نیمار گفت :” حس می کنم که نیمار در پاریس خهوشحال است. رئالی است یا بارسایی؟ فقط این را می دانم که قبلا در بارسا بوده و حتما این تیم را بیشتر دوست دارد.”
در این میان نشریه کاتالان موندودپورتیوو نظر دیگری دارد و مدعی است که پی اس جی بین رئال مادرید و بارسلونا ترجیح می دهد که نیمار راهی برنابئو شود. در حقیقت بارسا تا کنون پیشنهادهای مختلفی به پی اس جی داده اما تیم فرانسوی همه این پیشنهادها را رد کرده است. در حال حاضر اولویت اصلی نیمار جدایی از پی اس جی است و به نظر می رسد که برایش فرقی ندارد که به رئال مادرید برود یا بارسلونا. نشریه کاتالان اسپورت نیز در گزارشی به این نکته اشاره که در حال حاضر همه پیشنهادهای بارسا توسط پی اس جی رد شده و به همین خاطر احتمال پیوستن این بازیکن به رئال مادرید بیشتر است.
از سویی موندودپورتیوو امروز از نیمار گلایه کرده است که چرا این بازیکن تا کنون هیچ ابراز علاقه علنی نسبت به بازگشت به نیوکمپ نداشته است. در حقیقت مدیران بارسا انتظار داشتند که این بازیکن به صورت علنی از حضور در بارسلونا حمایت کند تا هم به این تیم نزدیک شود و هم شانس پیوستنش به رئال مادرید را کاهش بدهد اما تا کنون این اتفاق رخ نداده است.
در حال حاضر رسانه های نزدیک به پی اس جی ادعا کرده اند که احتمال حضور نیمار در بازی این هفته پی اس جی مقابل تولوز وجود دارد چرا که تیم فرانسوی می خواهد به رئال مادرید و بارسلونا فشار بیاورد که اگر قصد خرید او را دارند باید عجله کنند
از سویی دیگر مارکا امروز به روزگار پراسترس نیمار در پی اس جی اشاره کرده است چرا که این روزها رابطه او با هواداران، کادرفنی و بازیکنان تیم فرانسوی به شدت بد است اما خیلی بعید به نظر می رسد که بازیکن برزیلی فصل بعد هم در پارک دو پرنس بماند.



چطوره پرز خودشم پیشنهاد بده؟چه خبرتونهههه؟چه خبرتونهههه؟! اگه اینارو پیشنهاد داده واسه نیمار خو خره رونالدو رو چرا 100 تا فروختی؟ اصانلو چرا فروختی؟
اصلن اونو
مدیرای رئال خیلی خرن ک همچین پیشنهادی دادن
خر تر از اونا مدیرای پاریس هستن ک ردش کردن
تنها دلیل این خر تو خر هم اینکه دو تا گله خر دارن با هم مذاکره میکنن
زاااااررررررتتتتتتت
رئال به نیمار نیاز نداره
حماقت پرزکه توی دوسال گذشته نزاشت میمون ولزی بره
حماقت اقای زیزوبرای مصاحبه وجبهه گرفتن علییه بعضی بازیکن ها
خریدنیمارخریته یه بی تعصب جنجالی باقیمت نجومی
وقتی اول بسم اله جناب زیدان میگه این بازیکنا رو نمیخوام خب معلوم میشه هیچ تیمی حاضر نمیشه اینا را به قیمت واقعیشون بگیره
منتشر شدن لیست مازاد از باشگاه یعنی زدن تو سر قیمت اونا
حالا باید تاوانشو پس داد
بله منم بودم رو بیل حساب نمیکردم ولی کسی که میگه ماست من ترشه باید فکر اینجاشو هم بکنه
سگسلون پول نداره عمرا نمیتونند نیمار رو بخرن
تازه لوکا یوویچ هم می خوان نه بابا!!
دوس دارم نیمار بیاد ولی اگه اینطوریه پس بمونه واسه خودتون!! وقتی ما میخوایم بازکنی از تیم بگیریم باید بالاترین مبلغ بدیمو بالعکس به خرید از ما می رسن گدا بازی در میارن و دنبال بزخری و خرید قرضی هستن!! حتما پرز داره با آرامش شرایط دنبال می کنه!! کشته مرده این آرامشش هستم!!
عمرا این ابراز علاقه رو انجام نمیده . اون میدونه بارسا اصلا مشکل بودجه داره اولا و اینکه پی اس جی ممکنه با این کار باهاش لج کنه چون بارسا عملا میخواد با این کار هزینه انتقالو هم کاهش بده که قطعا عصبانیت پاریسی ها رو خواهد داشت . اون اینکارو نمیکنه چون میدونه با این کار عملا پل رئال رو خراب کرده و پاریسی ها رو هم برانگیخته کرده . کاری هم که داره میکنه همینو نشون میده . به هردو تیم داره نخ میده ، از طرفی میگه بهترین خاطره ورزشیم کامبک با بارسا بود ازون طرف میگه میخوام همبازی هازارد بشم و باباش راموس رو فالو میکنه . اولویت اولش اینه فقط ازونجا بیاد بیرون ، رئال و بارسا تفاوت چندانی براش نمی کنه فقط میخواد در وهله اول بیاد بیرون . بارسا رو باز یه ذره ترجیح میده نه به خاطر تعصب و عشق و…. ، میخواد فشارهای حاصل از انتقال به رئالو تحمل نکنه اگه امکانش باشه . اما بازم زیاد براش مهم نیست
عزیزان اینکه در کمال تعجب این پیشنهاد رد شده !!!!!! بنظرم میتونه برای این باشه که الان لیست پاریس 30 نفره هستو با 3بازیکن پیشنهادی ما که مد نظرش نیست پر میشه و باید بفروشه !
شاید پرز با پیشنهاد دوباره این 3 بازیکن و افزایش مبلغ بیاد جلو
این چه وضعشه اخه با این پیشنهاد دادن و بدتر رد شدن اون
فقط بلدیم این 1-2 ساله خودمونو کوچیک کنیم ؟
میخوام صدسال نیمار نیاد با این پیشنهاد برای خریدش تازه حقوقشم که بالاست
حالا روزنامه ها گفتن50% حق تبلیغات برای رعال خب همین اومدنش کلی مکافات داره :(
در کیفیت فنی نیمار شکی نیست ولی همین الانشم رئال کمبود هافبک داره واسه همین موندن خامس به صلاحه.لونین هم که رفته ورفتن کیلور توجیهی نداره
من از این نگرانم که کلی هزینه شه براش ولی یه دفعه مصدوم شه و دست رئال تو پوست گردو بمونه می دونم امسال حتما وینگ راست باید جذب می شد ولی امیدوارم امسال به خیر بگذره و فصل بعد پوگبا و یه بال راست خریده شن
متاسفانه باید بگم اکیپ گفته هر سه این بازیکنها + 100میلیون :(
نههههههههههههههههههههه
امسال بارسا توانایی خرید این بازیکن رو نداره ولی سال بعد میتونه بند آزادسازی ۱۷۰ میلیونی نیمار رو فعال کنه
احتمال زیاد سیاست پرز هم همینه
کش دادن مذاکرات تا لحظه آخر . به امید اینکه بارسا و پاریس به نتیجه نرسن و پاریس برای جلوگیری از رفتن سال بعد نیمار به بارسا همین امسال به قیمت حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ راضی به فروش به رئال بشه
هزینه خرید نیمار برای رئال در یک بازه پنج ساله با توجه به افت قیمتش، حقوقش و مالیاتش سالانه بیش از ۶۰ میلیون خواهد شد
خرید این بازیکن به صرفه است ؟
این خبر چیه اخه ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
همچین پیشنهادی بطور رسمی نداده رعال که تازه با این بازیکنا و باضافه اون مبلغ خیلی بیشتر از خواسته پاریس میشه که ؟؟؟ !!!!!!!!!
قرار بود به ما راحت تر بدنش که !!!!!!!!!!!!!!!1
از همه بدتر بخوان رد کنن یه همچین پیشنهادی رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
والله اگه بخوان اینجوری پیشنهاد بدن حاظرم فقط یه هافبک فن دبیک رو بگیریم و بیل و جیمز رو نگه داریم :)
همش دروغ و شایعس..من اینو مطمعنم زیدان نیمارو نمیخواد..حاضره خامسو همه بازیا فیکس کنه ولی نیمار نیاد…منم دوس ندارم همچین آدمی بیاد رئال..شاید یه سال واسمون خوب بازی کنه یه جامم بیاره.. ولی در درازمدت ارزش ها و بزرگی و عظمت رئال میاد پایین با همچین بازیکنی که هیچی از ارزش و احترام و شخصیت حالیش نیس.بارساییم هست و همیشه با بارساییا بوده از تتو ها و حرفا و دوستیاش با بارساییا..
فیگو و مریخی عاشق رئال بودن که اومدن و شخصیتشون خیلی خیلی بالا و محترم و بدون حاشیه بودندر عین حال از نظر فنی عالی..لطفا این دوتا اسطورمونو با نیمار مقایسه نکنید.
خبر از اكيپ بوده (بهش ميگن انجيل ورزش)
خدایی بیل سریع ترین بازیکن تاریخه اگه مصدوم نشه و غیرتی بازی کنه هر دفاعی رو میشکافه
پاریس گفته میخواد ۲۲۲ میلیونی که بابتش داده رو بگیره،رئال گفته ۱۰۰ میلیون با بیل و خامس و ناواس،یعنی این ۳ بازیکن ۱۲۲ میلیون نمی ارزن؟!!!!
خدایی اگه خامس توی هر تیم دیگه ای بود رئال حداقل بابتش ۱۲۰ میلیون میداد تا بگیرتش،من نمیدونم این چه وضع معامله کردنه!!!
زیدانم رو اینا بدید بره با 50 تای دیگه! ابلح ها رونالدو رو مفت دادن رفت حالا واسه این جقی دارن کون خودشونو پاره میکنن!
«از سویی موندودپورتیوو امروز از نیمار گلایه کرده است که چرا این بازیکن تا کنون هیچ ابراز علاقه علنی نسبت به بازگشت به نیوکمپ نداشته است. در حقیقت مدیران بارسا انتظار داشتند که این بازیکن به صورت علنی از حضور در بارسلونا حمایت کند تا هم به این تیم نزدیک شود و هم شانس پیوستنش به رئال مادرید را کاهش بدهد»
سگسلونا باید همه بازیکناشو همینجوری چرک و کثیف بگیره!!!
فقط یه بیشعور میتونه این سه بازیکن رو ب اضافه ی صد ملیون واسه آوردن نیمار بده و جالب اینکه میگه رد کردن. بشاش تو چنین جام گرفتنی ک بخاد با این جور معامله ها ب دست بیاد. بحث حیثیته جام بخوره تو سرمون.
اگر این پیشنهاد انتخاب یکی از این سه بازیکن بعلاوه ۱۰۰میلیون باشه که هیچ
ولی اگر هر سه بازیکن بعلاوه ۱۰۰میلیون باشه یعنی خاک تو سر پرز و تمام دست اندرکاران تیم با این گونه پیشنهاد
این یعنی بی حیثیت کردن بازیکنان خودمون
يه خبر كاملا دروغ و مضحك هرگز رئال اينقدر هم بازيكن هايش را بى ارزش نميكنه كه يك باره سه بازيكن و صد ميليون رو پيشنهاد بده اصلا حقيقت اين است كه فعلا رئال پيشنهاد نميده تا بارسا كاملا از رقابت بيرون بشه بعدش پيشنهاد منطقى ميده هرگز همچين خبر چرتى رو باور نكنيد رئال دروازه بان نداره بعدش كيلور رو چرا بده يا بيل اصلا نميخواد بره تنها شايد خامس قبول كنه رفتن رو اينجورى كه نميشه بدون خبر بودن بازيكن اونو به يه تيم منتقل كرد طرف بايد شرايط رو قبول كنه تا به يه تيم منتقل بشه
اگه همچین پیشنهاد دادن سران رئال فقط حماقتشونو نشون دادن
بیل و خامس و ناواس روهم حدود ۱۷۰ – ۱۸۰ میلیون می ارزن!
بعد تازه ب علاوه ۱۰۰ تا!!!!!
برای یه بازیکن ک مقاطع حساس فصل میره تولد خواهرش و تعصبی هم ب رئال نخواهد داشت
کاش امسال یه هافبک بخریم بقیشم باشه واسه امباپه فصل بعد
بیل+خامس+ناواس+۱۰۰ م؟؟؟
چ خبره؟ خبر به احتمال زیاد چرته
دوست عزیز اگه یه رسانه تو دنیا باشه که خبرهاش 100 درصد راست باشه اون اکیپه.
اون رسانه های دری وری که این جا یا به صورت خیالی ازش خبر ساخته میشه (مثلا فرناندز فلیکس از چیرینگیتو که احتمالا کلا همچین خبرنگاری وجود نداشته باشه) چرته نه اکیپ.
آخه حامد جان اکیپ اگه یادت باشه حدود یکماه پیش هم یجورایی تقریبا گفته بود کار انتقال نیمار به رئال تموم شدهست !
که از همون موقع تا حالا که دوتا پیشنهاد بارسا رد بشه، نیمار نزدیک به بارسا بوده نه رئال
نمیدونم، ولی بنظر خودت همچین پیشنهادی منطقیه؟
تازه اینجوری تو این ۱۰ روز باید دروازه بانم بخریم
تو این قضیه انتقال نیمار، تمام روزنامه ها و … اعتبار خودشون رو بخاطر فروش خیره کننده از دست دادن
شک نکنید پرز این پیشنهاد رو نداده