مرجع خبری رئال مادرید : تیبو کورتوا دروازه بان بلژیکی رئال مادرید در تابستان 2014 با دو جام زامورا در اتلتیکو از فوتبال اسپانیا رفت و به چلسی پیوست. او در فصل 17-2016 در چلسی دستکش طلایی به عنوان دروازه بانی با بیشترین کلین شیت را برد. او فصل گذشته در لالیگا در 27 بازی 36 گل خورد و امار درخشانی داشت اما فصل جاری برایش کاملا متفاوت است.
دروازه بان رئال مادرید به حدی از بازی با بروژ در برنابئو بهتر شده که در حال حاضر می خواهد تاج را از اوبلاک که در سالهای اخیر بهترین دروازه بان فوتبال اسپانیا و چه بسا دنیا بوده، بگیرد. دروازه بان بلژیکی در لالیگای امسال فقط 9 گل در 16 بازی دریافت کرده که شش تا از این گلها را در چهار بازی دریافت کرده است. در حقیقت او در 12 بازی فقط سه گل خورده که مقابل مایورکا، سوسیه داد و والنسیا بوده است.
آمار کورتوا می گوید که در لالیگای امسال 0.56 گل خورده در هر بازی را دارد و بالاتر از اوبلاک با 12 گل در 19 بازی و میانگین 0.63 گل خورده در هر بازی بهترین دروازه بان لالیگاست.
بر اساس قوانین دروازه بانی که بخواهد جایزه زامورا را ببرد باید حداقل 28 بازی در هر فصل بالای 60 دقیقه داشته باشد و بهترین میانگین گل خورده را داشته باشد.



بابا تو این عکسات آبرو کورتوا رو بردی
خخخخخخخخ!
باز این عکسه رو گذاشتی ازش؟!
اقلن اون عکسی که رو کرنر بازی با والنسیا اومد جلو سر زد رو بذار
از اون دوتای قبلی که بهتره:))) اونا خیلی ضایع بودن دیگ:))))))