مرجع خبری رئال مادرید : در روز 18 ژوئن 2013 پس از چندین سال مشکلات اقتصادی و ورزشی، باشگاه یونیون دپورتیوا سالامانکا منحل شد. در آن زمان باشگاه سالامانکا بی فوتبال شد. استادیومی نظیر ال هلمانتیکو که دوازده سال تجربه حضور در لالیگا را داشت، یتیم شد.
اما گروهی از هواداران این باشگاه تاریخی نمی خواستند که شهرشان بدو نفوتبال باشد. پس از سوگواری برای منحل شدن باشگاه محبوبشان انها تصمیم گرفتند که تیم دیگری بسازند. آنها می خواستند که به باشگاه منحل شده ادای احترام کنند.آنها یک باشگاه مردمی می خواستند و نمی خواستند تجربه گذشته تکرار شود و به خاطر ضعف های مدیریتی دوباره باشگاهی ایجاد شود که مجبور به انحلال شود.
بدین ترتیب آنها در بالکن یک پیتزا فروشی جلسه گذاشتند. در ابتدا قرار شد که پانصد کارت عضویت صادر شود. این باشگاه مردمی توانست مراحل تراقی را طی کند و در حال حاضر در لیگ دسته سه اسپانیا حضور دارد و این شانس را دارند تا مقابل رئال مادرید بازی کنند. این تیم کاملا مردمی است، هزینه اش را هوادارانش می دهند و تصمیمات مهم آن نیز توسط همین مردم گرفته می شود.
بازی رئال مادرید و یونیونیستاس چهارشنبه ساعت 23:30 برگزار خواهد شد.



ولی باید احترام گذاشت
جالب بود برام