مرجع خبری رئال مادرید : لندویرو مدیر اسبق دپورتیوو لاکرونیا از پیروزی این تیم مقابل رئال مادرید در فینال کوپای 2002 در سال برنابئو در صدمین سالگرد تاسیس باشگاه رئال مادرید گفت :” به نظرم آن بازی برای دپورتیوو تاریخی ترین بازی بود. در لحظه ای بسیار مهم برای رئال مادرید که کهکشانی های بی نظیری را داشت و در فوتبال اسپانیا و دنیا بی نظیر کار می کردند، توانستیم رئال مادرید را در خانه اش شکست بدهیم و قهرمان کوپا شویم.”
رقابت رئال مادرید و دپورتیوو در طول تاریخ :” در گذشته بازیکنان گالیشیایی همچون آمانسیو، ولوسو و روبینیان باعث می شدند تا وجه اشتراک رئال مادرید و دپورتیوو زیاد باشد. یادم است که برای بازیهای جام هررا میان رئال و دپورتیوو از ماه ها پیش بلیت تمام می شد اما اوضاع وقتی عوض شد که رئال مادرید به رقیب مستقیم دپورتیوو تبدیل شد.”
ناکامی فلاویو کونسیسائو پس از پیوستن از دپورتیوو به رئال مادرید:” بازیکن بزرگی بود و بازیهای زیادی در تیم ملی برزیل انجام داده بود. نمی دانم چرا در رئال مادرید موفق نشد. شاید به دلیل علاقه اش به حضور در جشن ها بود. یادم است که یکی از مدیران رئال مادرید در یک دیسکو به سراغش رفته بود اما او گفته بود که دنبال پدر زنش رفته است… آن هم در ساعت شش یا هفت صبح!”


