مرجع خبری رئال مادرید : لوئیز سوارز مهاجم اروگوئه ای نقشه های پیکه و بارتومئو را نقش بر اب کرد چرا که بر خلاف این دو که سعی داشتند داوران را عامل قهرمانی رئال مادرید بدانند، او معتقد است که بارسایی ها خودشان مقصر هستند.
مهاجم اروگوئه ای بارسلونا گفت:” اگر در بازیهایی نظیر بازی با بارسلونا در سطح خودمان ظاهر می شدیم، شرایط در لالیگا خیلی فرق می کرد یا مهمتر از آن بازی با ویگو که ضربه سنگینی بود و بلافاصله بعد از ان بازی با اتلتیکو. گاهی اوقات نادیده گرفن جزئیات داور ویدیویی مشکل است. می دتنم که پیکه و مدیر باشگاه نظراتشان را بیان کردند اما به نظرم حریفانی نظیر بیلبائو و ختافه نیز برای چیزهای زیادی جنگیدند و آنها ضرر کردند و فقط ما ضرر نکردیم. به نظرم نباید این قدر به دنبال توجیه باشیم بلکه باید انتقادها را بپذیریم و با واقعیت مواجه شویم.در لالیگا باید خودمان را آنالیز کنیم و اشتباهاتمان را بپذیریم. خودمان اجازه دادیم که لالیا از دست برود. می دانیم که به خودمان وابسته بودیم و توجیهی وجود ندارد. در حال حاضر باید به خاطر غرور و شخصیت بارسلونا دو بازی باقی مانده را ببریم و بعد از ان روی تنها جامی که برایمان باقی مانده یعنی چمپیونزلیگ تمرکز کنیم. یک اشتباه ممکن است تاوان سنگینی داشته باشد اما باید تمرکز داشته باشیم و با تمام قوا روی چمپیونزلیگ حضور پیدا کنیم.”



تو چمپیونزلیگ هم هیچی نمیشید
یعنی سوارز این حرفو زده من که باورم نمیشه
زارت
این همه لالیگا با دوپینگ و هورمون بردین بازم سیرمونی ندارید
همینایی هم که بردین از سرتون زیاده
دوره تون دیگه سر اومده
دیگه همه میدونن که اون دوتا الاغ چی زر میزنن سوارز دیگه خودشو از الاغا جدا کرد ولی خداییش گلزن قهاریه
عجیبه که سوارز این حرفو زده
گازی هم شمشیرو انداخت! دندوناتو موش نخوره عمو اینقدر واقع بینی! دیوث چون میدونی دیگه نمیتونی علکی ۱۸ تا پشتک وارو بزنی و صحنه سازی کنی میخوای رو اشتباهاتت تمرکز کنی؟! بعدم مگه اون گروهکتون شخصیتم داره که بخوای به خاطرش ببری! ریدم تو شخصیت تیمی که همیشه ۷ تا بازیگر توش نقش بازی میکردن و میکنن!