خبرنگار اسپانیایی: گواردیولا آماده جذب هازارد

نوشته شده توسط admin در 2 ژانویه 2021 - 20:09

مرجع خبری رئال مادرید : ادواردو ایندا خبرنگار اسپانیایی گزارش داده است که اگر رئال مادرید بخواهد ادن هازارد ستاره بلژیکی را در لیست فروش قرار بدهد، پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی منچسترسیتی از جذب وی کاملا استقبال خواهد کرد.

هازارد در مسیر 30 سالگی قرار دارد اما پس از یک سال و نیم هنوز چیزی در مورد عملکردش در رئال مادرید عوض نشده است. این بازیکن کم کم در مسیر تبدیل شدن به یکی از بدترین خریدهای تاریخ رئال مادرید است مگر آن که در ماه های آینده بتواند بدرخشد و چیزهایی را تغییر بدهد.

اگر رئال تصمیم به فروش هازارد بگیرد اما به نظر می رسد که گواردیولا آماده خرید ستاره بلژیکی خواهد بود و از جذب وی حمایت می کند.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
27 نظرات

فشار روش زیاده کمی بهش زمان بدن از امباپه هم بهتره بازی هایی که برای چلسی انجام دادو نمیشه فراموش کرد

کلا ما باید فکر این باشیم هازارد رو بدیم بره خدا کنه کریس بر گرده هالند یا امباپه هم بگیریم بترکونیم

خیلی دوست دارم هازارد عشقم به لیگ جزیره برگرده ولی منچسترسیتی ن به تیم سابقش چلسی که هواداری چلسی همیشه منتظر اون هستندو همیشه ازش حمایت میکنن .درخصوص جواب دوستان رئالی باید بگم .که مقصر هازارد نیست انقدر باشگاه و تیم پزشکی و هوادارا روش فشار اوردن که نمی تونه خودشو جمع کنه زیدان هم گفت که فشار و استرس روی هازارد زیاده و وقتی هم برمیگرده اینه گاو وحشی از اول روش خطا میشه اگه برید خطا های روی هازارد رو حساب کنید بهتر میفهمید که بیشترین خطا روی کدوم بازیکن انجام میشه

ب شخصه یکی مث ادماتراوره روترجیح میدم چیه اخه مرتیکه شیشه
منم قبلاحامیش بودم اماشمادقت کن چرایکی مث کریس رونالدومصدوم نمیشع چون حرفه ایه

چرت ترین مثال توی عمرم بود که خونده ام واقعا چطور به این نتیجه رسیدی

رئال یه بدنساز خوب برای وضعیت بدنی بازیکنان

یه مربی یا مدیر ورزشی مثل مورینیو برای خرید های خوب چون مورینیو برونو فرناندز رو آورد من یو

میخواد که بتونه یه تیم خوب ببنده و نگهش داره

یه زمانی با تریلی از رو پای هازارد رد میشدن تو لیگ جزیره آخ نمی گفت الان چرا به این روز افتاده؟؟؟؟؟؟

چون رعال بدنساز خوب نداره

ادن به خودت بیا . تا تابستون وقت داری خودتو ثابت کنی . تو لیگ انگلیس ک انقد فشردس مث کوه بودی چرا انقد شیشه ای شدی آخه

دوست من مدیرای رئال دارن یه حقیقت از ما هوادارا پنهان میکنن اینکه : هازارد بعد از مصدومیت به یک چلاغ لا علاج تبدیل شده و دیگه هزارد سابق نمیشه

رئال نیاز به مدیر ورز‌شی و یه تیم خوب نقل و انتقالاتی داره. تو این چند سال افتضاح بوده از نظر خرید و فروش

بعضی از خبرگزاری ها (اسکای اسپورت) از تمایل رئال به جذب محمد صلاح گفتند سبکش به رئال میخوره ای کاش مثلث صلاح بنزما و هازارد را ارسال ۲۰۲۱ و مثلث صلاح امباپه و هازارد در سال ۲۰۲۲ ببینیم

120 million

نمیشه تا ابد منتظر درخشش هازارد موند، به نظرم بهتره زودتر بره. از کاکا که بهتر نیست، کاکا هم تو رئال جواب نداد.

بفروشیم بره کمتر 80تا نباید رد کنیم

با ۱۰۰ ملیون میشه ادم خرید و فروش کرد
ما به بازیکنی پول دادیم که ۱۰۰ ملیون بیارزه
الا که دیگه بازیکن نیست پس رئال میتونه باهاش مثل یه ادم‌ معمولی رفتار کنه
به نظرم بهترین راهش اینه که به کل تیم بعد هر بازی حال بده

هازارد بعد اون مصدومیت مقابل psgدوران ورزشیش تموم شد دقیقا مثل رونالدوی اورجینال

ای جانم باید بفروشیم دوستان این بازیکن نمیشه برای ما

شما کلا با هازارد مشکل شخصی داری…

تا تابستون بهش مهلت بدن، بازیکن نشد یاعلی

عبدالله چقد بازیکن میخری عزیزم؟؟؟؟؟؟؟نکنه هیچ کدوم با تاکتیک بی نظیرت( :) :) :) ) سازگار نیستن؟؟؟؟؟من دلم به حال اون رئیس بدبخت سیتی میسوزه که پولو داره میریزه زیر پای یه کصخل خر شانس مفت خور اون وقت دوستان اینجا زیزو رو بی تاکتیک خطاب می کنن و به خاطر 200 میلیون خرج چپ میرن راست میرن میکوبنش…..
کیرم تو این داوری….

اگه این نیم فصل خوب نباشه فرو کنیم پاچه سیتی با حداقل 100 میلیون.

حداقل صد میل؟
چ خوش‌خیال

دیگه فکر نمیکنم پرز اینقدر خر باشه به یک تیم ثروتمند مفت بفروشه.

باز پرز اینو مثل بقیه مفت رد میکنه بره
تهش 20 تا یا 30 تا

بس کنید چقدر کسشعر

بسم الله باز شایعات شروع شدن

آخرین اخبار
12:19 عکس؛ رئالی ها در تبلیغات کالکشن جدید لویی ویتون 10:45 رپری که می خواهد سد راه رئال مادرید در لیگ قهرمانان شود 09:26 بدنساز سابق مورینیو:«ژوزه دوقطبی نیست» 08:26 رئال مادرید به دنبال گرفتن انتقام رودری با جذب مدافع تاتنهام 07:34 باپتیستا:«جام با بردن با وینیسیوس آسان تر از بدون اوست» 06:00 عکس؛ مودریچ تماشاگر بازی بسکتبالیست های رئال مادرید 05:19 مورینیو:«هر کس اندریک را می خواهد، باید با من بجنگد!» 03:31 بدنساز تیم اتریشی:«برنامه‌مان را به خاطر رئال مادرید تغییر نخواهیم داد» 02:31 لینه کر:«بلینگام می تواند یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ انگلیس شود» 01:31 «جنگ علنی کمیته داوران با رئال مادرید» 00:32 دلیل جدایی وینیسیوس از دوست دخترش: عروسی و بچه نمی‌خواست! 23:56 مورینیو:«در زمان بازی، عشق به رم را فراموش خواهم کرد» 23:38 شوامنی:«همه چیزمان را می گذاریم تا جام ببریم» 22:37 ۳۱ استعداد آکادمی، صفر دقیقه؛ جوانان رئال مادرید می‌درخشند اما نادیده گرفته می‌شوند 21:28 «رئال مادرید به درامای کمتر و عملکرد بهتر نیاز دارد» 20:34 آخرین سفر رئال مادرید به خانه تاریخی رم؟ 20:21 آرم رئال مادرید نصب شد، سانتیاگو همچنان ربوده شده! 19:41 مشخص شدن لیست رئال مادرید در سفر به رم 19:31 روزی که عکس پنج نفره اسطوره‌های رئال مادرید در ورزشگاه رم ثبت شد 18:31 رکورد ویژه امباپه در بازی با رم 17:31 الکونفیدنسیال: شکست خوردن تلاش یک آژانس تبلیغاتی برای تغییر چهره مورینیو! 16:29 مارکا: کمرنگ شدن هافبک پرتغالی رئال مادرید که دستمزد بالایی می‌گیرد 15:47 مشخص شدن زمان بازگشت کارواخال به سانتیاگو برنابئو 15:36 هشدار مدیر بایرن مونیخ به رئال مادرید در مورد اولیسه 14:31 یک سال اخیر برای جواهر آکادمی رئال مادرید چگونه گذشت؟