مرجع خبری رئال مادرید : سرجیو راموس کاپیتان رئال مادرید در نهایت به بازی مقابل هوئسکا نرسید. ایسکو نیز به علت مصدومیت در تمرین بازی را از دست داد. بدین ترتیب لیست رئال برای بازی مقابل هوئسکا فقط 17 بازیکن دارد که ماروین و چوست از آکادمی در لیست قرار گرفتند.
لیست 17 نفره رئال مادرید بدین شرح است : کورتوا، لونین، آلتوبه، واران، ناچو، مارسلو، اودریوزولا، مندی، ویکتور چوست، کروس، مودریچ، کاسمیرو، ماروین، بنزما، آسنسیو، وینیسیوس و ماریانو.
کارواخال،لوکاس وازکز، رودریگو گوئس، فدریکو و هازارد دیگر مصدومان تیم هستند و میلیتائو محروم است تا دست زیدان کاملا بسته باشد. به نظر می رسد که کورتوا درون دروازه قرار بگیرد، اودریوزولا، ناچو، واران و مندی در خط دفاع، کروس، مودریچ، کاسمیرو در خط هافبک و بنزما، آسنسیو و وینیسیوس در خط حمله. تنها بازیکنان تیم بزرگسالان که روی نیمکت می نشینند هم لونین، مارسلو و ماریانو خواهند بود!



یعنی ریال شده تیم دسته مثلی سه یا چهار های زیدان چی کردی با ای تیم یعنی لعنت به تو تیم را نابود ساختی یعنی تمام بهترین ها را دور ساختی بثتا بیای انها را احیا کنی مجبور ساختیش ترککنن ریال را سال بعد تو نباشی یکمربی بیاید که ریال را بسازه و به جوان ها اعتماد داشته باشه نی مثلی زیدان که خر جوان را بیارد فقط نابود بسازیش
به به عجب ترکیب ی داریم عالی کهکشانی کهکشانی فکر کنم ترکیب مون بیمه باشه
لعنت بر کسایی که ترکیب رو بگند کشاندن
قبلا فکر میکردم باید 18 تا بازیکن باشن 11 تو ترکیب و 7 تا تعویض ولی الان دیدم که پایین تر از این عدد هم مجازه
ماروین بازی میکنه و ایسکو بازی نمیکنه
فقط با اودگارد مشکل داشتین؟ :|
ایسکو مصدومه
واسه چی؟ :|
سارا بدجور ضعیفش کرده هاا
با این همه مصدومیت نباید انتظار جام داشته باشیم تیم از رئال بدشانس تر هست فکر نکنم فردا مساوی هم بگیریم
لا اقل بلانکو رو برای خط هافبک میزاشتی.
اریباس کو پپس؟؟
تنه لش های بیخاصیت همیشه مصدوم
فردا مارسلو و اودریوزولا بازی میکنن میگی نه اسکرین بگیر
بنازم به این تیم کهکشانی
بر باعث و بانیش لعنت هر کی میخواد باشه