بازداشت یکی از لیدرهای هواداران افراطی رئال مادرید به اتهام قاچاق مواد مخدر

نوشته شده توسط admin در 5 آگوست 2021 - 17:04

مرجع خبری رئال مادرید : باند آنتونیو منندز (ملقب به ال نینیو) رهبر سابق گروه اولتراسور (هواداران افراطی رئال  مادرید) یکی از گروه های بازداشت شده توسط دولت اسپانیا به خاطر قاچاق مواد مخدر در شهر مادرید و مناطق دیگر در اسپانیا هستند. آنها کوکائین را از آمریکای جنوبی به این منطقه منتقل می کردند.

پلیس مواد مخدر اسپانیا با هماری پلیس مواد مخدر آمریکا توانست این باند را شناسایی و دستگیر کند. در مجموع 27 نفر دستگیر شدند که برخی از آن ها لباس پلیس داشتند. تقریبا 240 کیلوگرم کوکائین با درصد خلوص بالا از این باند کشف شده است.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
11 نظرات

بی ربط به خبر

ولی واقعا حمایت رسانه‌ها مهمه
الان ارسنال هفته‌هاس صدر جدول لیگ جزیره قرار داره اما هیچکس بهش توجه نمیکنه واقعا تاثیر رسانه ها خیلی بر علیه این تیم هس

هاشم اگزوز

وات د فاک :|

240 کیلو چه خبره

ریدم دهنش اشغال

کیا ال نینیو رو ال نینو خوندن؟

چی هس؟؟

هــیچی. فهمستم

همون لقبه دیــگه؟
باند آنتونیو منندز (ملقب به ال نینیو)

ال نینو فک‌کنم لقب فرناندو تورس بود بود من یه لحظه ال نینیو رو با ال نینو اشتباه گرفتم

:-| حالا خوبه پویا لقب فرناندو تورس برداشت کردیش خخخ یه النینو دیگه داریم اونم خیلی عاشق فلسفس بسیار زیاد در خط مکتبه

مبین از کاربرای مرجعه؟ مبین کیه؟ بگو دارم از کنجکاوی میمیرم :lol:

من
النینو که همون فرناندو توزس هم هس
مهاجم خوبی بود بعد از اون دیگه اسپانیا مهاجم نوک خوب پیدا نکرد
کاستا هم یه مدت بود ولی همچین خوب نبود

آخرین اخبار
08:35 راننده فرمول یک و تمسخر گواهینامه نداشتن بلینگام! 07:34 سرمربی رایو:«اگر بخواهم یکی را از رئال مادرید حذف کنم، مورینیو را می‌کنم!» 05:25 سقف دستمزد جدید رئال مادرید در لالیگا چقدر است؟ 04:27 دست مورینیو باز شد؛ بازگشت تمام هافبک های رئال مادرید 03:31 دعوت از مورینیو و فلیک به فدراسیون فوتبال اسپانیا 02:30 نظر مدیر ورزشی بارسلونا در مورد پاسخ منفی برناردو سیلوا به تیمش 01:24 جمله عجیب امباپه در تعریف از خودش:«کسی که گل می‌زند، مشکل تیم نیست!» 00:32 الکونفیدنسیال: سه بازیکن دست‌نخوردنی، مشکلی جدی برای مورینیو 23:31 «مورینیو باید لوله کش مورد اعتمادش را پیدا کند» 22:45 عکس؛ مورینیو و دستیارانش در دفتر شرکت پسر پرز! 22:00 بازگشت مدافع پرحاشیه به تمرینات رئال مادرید 21:29 مشخص زوج خط هافبک مورینیو برای پارک کردن اتوبوس! 21:13 آس: توافق برای تمدید قرارداد گولر 20:50 تخصص عجیب رئال مادرید در سود بردن از اشتباهات دروازه‌بانان حریف در اروپا! 20:10 «از وینیسیوس بیشتر از این چه می‌خواهید؟» 19:18 وقتی چرندیات پاچه خواران پرز به هم نمی‌خواند: سوت زنندگان، طرفدار ریکلمه هستند! 18:24 عکس؛ کالکشن موتوراسپورت بر تن بلینگام، ترنت و براهیم 17:32 کانیزارس:«سوت‌های برنابئو به خاطر تعصب و تعهد بازیکنان است» 16:32 از نقل قول دروغ مارکا از زیدان در مورد مسی تا افشاگری الکی برادر هرموسو در مورد وینیسیوس! 15:35 عکس؛ دو مصدوم رئال مادرید در یک مراسم تبلیغاتی 14:31 محرومیت دو ستاره کلیدی رایو وایکانو از بازی مقابل رئال مادرید 13:31 «جو خاص سانتیاگو برنابئو: چیزی ندهی، چیزی نمی‌گیری!» 12:13 شایعه روز: رئال مادرید به دنبال خرید رایگان هافبک آرسنال در 2028 12:10 وقتی بایرنی ها از احتمال پیوستن اولیسه به رئال مادرید ترسیده بودند! 09:36 رختکن رئال مادرید نسبت به سوتهای هواداران چه حسی دارد؟