مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید در حالی به وقفه بازیهای ملی رود که روی دور نتایج خوبی قرار داشت. در حقیقت با پیروزی مقابل رایو، رئال مادرید با آرامش به بازیهای ملی رفت. رئال مادرید در 70 دقیقه آغازین بازی مقابل رایو وایکانو تیم برتر میدان بود هر چند که پس از دریافت گل توسط فالکائو، تیم آنچلوتی کاملا شکننده ظاهر شد. در هر صورت رئال با این برد در حس و حال خوب خود باقی ماند.
رئال مادرید در شش بازی اخیرش پس از وقفه بازیهای ملی نباخته است. رئال مادرید با دو شکست مقابل شریف و اسپانیول به وقفه بازیهای ملی رفت اما بعد از آن پنج برد، یک تساوی، سیزده گل زده و چهار گل خورده داشته اند.رئال مادرید از چهار بازی اخیرش در لالیگا ده امتیاز گرفته و با 27 امتیاز در رده دوم جدول است که فقط سوسیه داد با 28 امتیاز بالاتر از آنهاست. البته رئال مادرید بازی معوقه ای مقابل بیلبائو در برنابئو هم دارد. تساوی اتلتیکو و بارسا باعث شد تا رئال اختلافشان را با این دو تیم به چهار و ده امتیاز برساند.
شاید نقطه ضعف اصلی رئال در مورد شرایط دفاعی باشد. رئال فقط در پنج تا از شانزده بازی فصلش کلین شیت کرده، در لالیگا در دوازده بازی سیزده گل خورده اما با این وجود شرایطه جومی تیم خوب است. رئال با 28 گل بهترین خط حمله لالیگا را دارد که هفت گل بیشتر از اتلتیکو و والنسیا زده و میانگین 2.3 گل در هر بازی ار دارد.رئال مادرید از اولین بحران فصل که با دو شکست مقابل شریف و اسپانیول حادث شده بود، عبور کرده است و حالا باید آماده بازی مقابل گرانادا در لوس کارمنس و بعد از آن بازی مقابل شریف در مولداوی شود. بعد از آن نوبت بازیهای سخت مقابل سویا، سوسیه داد، اینتر و اتلتیکو خواهد بود.
رئال مادرید در مقابل شریف شکست غیرمنتظره ای را تجربه کرد آن هم در حالی که تیم در آن شب 31 شوت زد که یازده تایش در چارچوب بود. رئال در چمپیونزلیگ با دو پیروزی مقابل شاختار جایگاهش را در چمپیونزلیگ منسجم کرد. رئال حالا در اروپا با 9 امتیاز صدرنشین گروهش است که اینتر با هفت امتیاز دوم است. شریف شش امتیازی هم سوم است. اگر رئال در مقابل شریف پیروز شود، صعودش قطعی می شود و بازی مقابل اینتر برای تعیین تکلیف صدرنشین گروه خواهد بود.
بهترین خبر برای رئال البته آمادگی وینیسیوس و بنزما است که عملکرد هجومی بی نظیری دارند. وینی با 9 گل بهترین فصلش در رئال را سپری می کند که هفت گل هم در لالیگا زده است. او در لالیگا با 73 تلاش برای دریبل و 36 دریبل موفق رکورد دار است. بنزما از سویی در این فصل در رئال با 14 گل و هشت پاس گل در 15 بازی فوق العاده بوده است. او رکورد دار گل و پس گل در لالیگا با ده گل و هفت پاس گل است.
آخرین وقفه بازیهای ملی اروپایی در اروپا (تا فروردین) در حالی شروع شد که ترمز رئال کشیده می شود و روند خوب تیم متوقف می شود. در حقیقت رئال مادرید از زمان وقفه بازیهای ملی قبلی 88.8 درصد امتیازات ممکن را کسب کرده است. رئال در شروع فصل با کسب دو برد و یک تساوی از سه بازی اول 77.7 درصد امتیازات را کسب کرده بود. بعد از آن بازیهای ملی شهریور برگزار شد. بین بازیهای ملی شهریور تا مهر، رئال مادرید فقط 61.9 درصد امتیازات ممکن را کسب کرد اما این بار رئال در شرایط بهتری قرار داشت. حالا رئال مادرید آخرین وقفه بازیهای ملی خود را قبل از برنامه سخت پیش رو خواهد داشت.



بعد از این بازیا چهره قهرمان لالیگا بیرون میاد بنظرم آخر فصل با اختلاف حداقل ۱۰ امتیازی قهرمان میشیم کوپا رمضون رو هم بگیریم می تونم بگم سال عالی میتونیم داشته باشیم لیگ قهرمانان هم تا اونجایی پیش نیریم که حریف قدری بهمون نخوره شاید همون مرحله اول یا حتی تا فینال
https://real-madrid.ir/fa/?p=309309#comment-1066760 دستت درد نکنه امین ❤
مدرستون هنوز حضوری نشده؟؟؟!!!
نه :)
ی نادا ماس. خدا خیرت بده روزمو ساختی :lol: خخخخ❤
روز منم ساخت
من که به این امیدم در بازی های ملی هازارد احیا شده و مالک بال راست در خط حمله بنزيما و وينيسيوس را همراهی میکند ،
این بازیا عیار تیم نشون میده ببینیم انجلوتی چه می کنه
از اوضاع دفاع که همه خبر داریم
ولی خط هافبکمون هم خیلی ضعف داره
کاسمیرو و مودریچ در حد خودشون نیستن فقط کروس خوب بازی میکنه
اینکه خیلی عالیه مگه نه؟
فقط کافیه همگی رو فرم اصلیشون باشن؛ سوم آذر بازی مقابل شریف وقتی زدیم به ۵ قسمت مساوی جرشون دادیم اون موقع نشون می دیم مدرسان شریف هست یا گوه خوردم شریف.
کاظم خیلی خسته هستش کاش خودش رو به مصدومیت میزد و به بازی ها ملی نمیرفت :(
گوه تو بازی های ملی آشغال
بیل تو چی کلک :wink:
شایان جان دوست عزیز، همه که مثل بیل نیستن خودشون رو بزنند به مصدومیت
بازیکنان معمولاً چه تو تیم باشگاهی و چه ملی با غیرت هستند
آره دیدم بازی های ملی چند وقت پیش کاظم جونتون خودش رو زده بود به دندون درد
دسته بیل خوبه که ۱۸ میل حقوق کوفت میکنه بعد یک دانه بازی نمیکنه دیوس کیر خر کص کش
اولاً کاظم اینکار و نکرد واقعا عفونت دندون داشت
دوماً اگه هم کرده باشه ۱ بار نه مثل بیل ۱۰۰ بار
بهتر از این نمیشه