مرجع خبری رئال مادرید : استبان گرانرو هافبک سابق رئال مادرید در سن 34 سالگی فوتبال را کنار گذاشت تا روی پروژه خود در مورد هوش مصنوعی تمرکز کند. وی در مورد مسائل مختلف صحبت کرد.
مودریچ:”اگر جای مودریچ بودم تا 87 سالگی بازی می کردم. خیلی خوب است. من به خوبی او نبودم و خیلی با او فاصله داشتم. بازیکنی است که همیشه مالک بازی است و تکنیک و تاکتیک پذیری فوق العاده ای دارد. بی نظیر است. توپ طلا را برده. سطح بسیار خوبی داشته است. قبلا در پست هافبک هجومی بازی می کرد و حالا هافبک میانی است. در 23 سالگی این گونه بازی نمی کرد اما حضور در رئال باعث پیشرفت همه می شود.”
مربیانش در رئال مادرید:” پلگرینی و مورینیو کاملا متضاد بودند. تجربه ام با هر دو بسیار خوب بود و برخورد خوبی با من داشتند. در آن زمان بارسا فوق العاده بود و تقریبا شکست ناپذیر بودند. شرایط برای ما خیلی سخت بود. در لالیگا، پلگرینی 96 امتیاز گرفت و دوم شد. این یک تعقیب فوق العاده بود اما بارسا هرگز عقب نکشید.”
دوست داشتی با آنچلوتی کار کنی؟” خیلی دوست داشتم. از نظرم فوق العاده است. مربی بسیار خوب و توانمندی است. خیلی باهوش است. کمتر مربی تجربه او به عنوان مربی و بازییکن را با این سطح از هوش اجتماعی داشته است. برای رئال مربی بهتری از او در حال حاضر وجود ندارد و این را ثابت کرده است. او به خوبی نتایج دلخواه را گرفته است و شخصیت بسیار سخاوتمندی دارد.”
زندگی در خارج از رئال مادرید:” حضور در رئال درسی از زندگی است و به مسیرت جهت می دهد. تجربه فوق العاده ایست که خوبی ها و بدی های خودش را دارد. بعد از آن به جایی دیگر می روی و شرایط طور دیگری است. وقتی در برنابئو بازی می کنی دیگر از استادیومی نمی ترسی.”



لوکیتا بهترین الگو برای تمامی هافبک های دنیا
میورا ژاپنیه ۶۰ سالشه بازس میکنه
لوکیتا❤❤❤❤❤ تمام نشدنی…
https://real-madrid.ir/fa/?p=313192#comment-
1093347 بابا داره شوخی میکنه واقعا باور کردی ؟
عه لینکش اشتباهه :lol:
درستش :
https://real-madrid.ir/fa/?p=313192#comment-1093347
نه فکر کنم واقعا کارلوس اومده تهران چون تو فوتبال ۱۲۰ هم میگفت.
نه بابا
چرا راسته
ای کاش ماهم میشد آن ها را ببینیم :(
یه طوری تاکید میکنه. نه 86 نه 88. دقیق 87 خداحافظی میکردم.
نمیشه
بدن ادم بیشتر ۴۰ نمیتونه تو بهترین لیگای دنیا بازی کنه
رکورد دار : بوفن ۴۳
بوفون
البته بوفون دروازه بانه و کلا دروازه بان ها میتونن تا ۵-۶ سال بیشتر از بازیکنای عادی بازی کنن چون دوویدن ندارن
دایی خداییش بوفون ۶ ساله ابو قطع کرده
حاجی کی 87 سالگی زندس که بخواد فوتبال هم بازی کنه آخه!!!
محمد علی کشاورز ۹۰ سال سن
لی شینون بالای ۲۰۰ سال
بهتره بگیم کی حال داره زنده بمونه!
وقتی همه مردن و فقط تو موندی
پروفتو دوست دارم
عشقم رئال
اصحاب کهف ۹۰۰ سال زنده موندن :lol:
حالا که جای مودریچ نیستی
هیچکس تو دنیا اینو نفهمید
ولی تو اینو فهمیدی
تو یه نابغه ای پسر …
او هدیه ای از طرف علم فسلسفست ( اشانتیون کینگ )
ای شایان عزیز تو از طرف ابن موسی گرت بیل آمدی اینجا تا به ما کمک کرده باشی خیلی سپاس گذارم
حالا چرا ۸۷؟ :|
چون 87
چرا تا ۸۵ نه خخخخ