تیپیکال بازیکنان جوان بارسلونا: بگو رئال مادرید من را می خواست!

نوشته شده توسط admin در 27 دسامبر 2021 - 05:00

مرجع خبری رئال مادرید : به نظر می رسد که یکی از شگردهای بازیکنان جوان بارسلونا برای جلب محبوبیت میان هوادارانشان این است که بگویند که رئال مادرید انها را می خواسته اما آنها پیشنهاد رئال مادرید را رد کرده اند!

در حقیقت این شگرد در ماه های اخیر توسط بازیکنان جوان بارسلونا نظیر فاتی، پدری و … آغاز شد و بعد از آن هم گاوی، عبدالصمد الزلزولی و سایر بازیکنان جوان بارسلونا آن را ادامه داده اند. به نظر می رسد که رقابتی میان جوان های بارسلونا راه افتاده تا همگی بگویند که رئال انها را می خواسته و پیشنهاد رئال را رد کرده اند. البته فعلا هیچ کدام از آنها در دنیای فوتبال به جای خاصی نرسیده اند و در تیمی توپ می زنند که برای کسب سهمیه لیگ اروپا و لیگ کنفرانس دست و پا می زند!

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
20 نظرات

دقیقا خخخخخخخخخخخ

وااااایییی چه میکنه حامددددد بلدوزر مرجع خبری دوباره روشن میشه هوووووووفففففففف

اینم یچیزی تو مایه های من سربازی بودم زدم تو گوش فرمانده بین ایرانیا

همین گاوی بلد نیست بند کفششو ببنده
بعد میان میگن رئال میخواستش
آخه رئال مثل شما کصخل نیستش که…

دقیقا طرف هنو بند کفشاشو بلد نیست ببنده
17سال همچین سن کمی نیست

دمت گرم آقا حامد خیلی غارسا سوز بود

حالا هروقت پخی شدن صحبت میکنیم.معلوم نیست طویله اس،دیکشنریه،کتاب درسیه چیه
یکی گاوه،یکی فامیل پِدَریه،اون یکی تزلزلیه(کسی که همش تو زلزله س)،یکی دیگه که اصلاجنسیتش معلوم نیست،تو تیم مردان بازی میکنه اونوقت اسمش فاتیه!!!

بدبختا پول ندارن بازیکن تاپ بخرن مجبورن برن از آکادمی جوجه بنجل بولد کنن بیاره.
10 تا اصلا 20 جوون تو تیمتونه چه فایده ای دارن؟؟؟
7 جدولین و رفتین لیگ اروپا دست آورد جوجه بنجلان لاپاسیا این بوده براتون آفرین واقعا عجب تیمی عجب بازیکنایی

فعلا ک با همین بازیکنای مثلا تاپشون تحقیر مشت تحقیر میشن. تجربه ثابت کرده بازیکنای اسپانیایی آتیششون زود گر میگیره و زودم خاموش میشه..

غارسا رفته لیگ اروپا و الان فاصله ۱۸ امتیازی با رئال تو لیگ داره و سه ساله که رئال رو نتونسته ببره، تنها چیزی که میتونن ازش حرف بزنن این جوجه ماشینی ها هستن که بگن بله مثلا ما آینده روشنی داریم و از این مضخرفات! اگه به بازی دادن به چند تا جوجه بود که آرسنال همیشه باید آینده ی بهتری داشت! به قول معروف نشاشیده شب درازه، واسه آینده ای که هنوز نیومده دارن میگن روشنه، اونم تو باتلاقی که الان توش گیر کردن و نمیدونن چجوری بیان بیرون..یه بازی درست و حسابی بگو که گاوی و خر شرک و پدری و زود انزالی و بقیه جک و جونواری غارسا تونسته باشن تاثیر بذارن؟! چون ستاره نمیتونن بخرن، میگن ما پدری و گاوی و ایکس رو داریم..

لطفاً از خاطراتی که با ما ندارید در جمع و خلوت قصه نبافید.

گاو چیه شیرم توش

قشنگ از جایگاهشون معلومه چه بازیکنایی دارن .بیخیال بابا ستاره کدومه .چند برابر رئالم که خرج بازیکن کردن تو این ۵ساله اخیر.همه ی استعداداشون لنگه استوک والورده نیستن .

بیاید بخوریدش

این ک بازیکن های خوب رو رئال بارسایاهرتیم بزرگ اروپایی میخوان اونم بطورهم زمان طبیعی هست
چراجومیدیدهمون جورک گاهی ماجنگ نقل وانتقالاتی رومیبریم گاهی هم اونامیبرن پس چرامیخوایدالکی جوبدیدخب اونامجبورشدن وبه جوان هاشون بازی دادن موفق هم بودن حالاماخودمون روسرویس کردیم واسه ی تغییرنسل
طرف ۳فصل هیچ کاری نکرده دوتابازی دوتاپاس گل میده میگن اره ب روزهای اوجش برگشت(هازارد)
یایکی کل فصل محوشده پیداش نیست ۴یا۵تاسوپرگل میزنه بازمیره دنبال زندگیش میگن اوه بهترین بازیکن تاریخ(اسنسیو)
یایک یادوبازیکن باکیفیت ودرجه یک داری سن های بالا
میخوای بخاطرشون یه سری استعداددرجه یک روازدست بدی
باباناموسابنزماومودریچ خوبن ولی بخاطراوناازدست دادن امثال هالندوجودبلینگام خریت محضه

ما کی گفتیم هازارد برگشت به اوج برگشت؟
گفتیم بهتر شدش. که اشتباه هم نگفتیم
آسنسیو هم نگفتیم فوق‌العاده شد
نسبت به فصل قبل عملکرد بهتری داشته و پیشرفت کرده
فده. کاما. وینی. رودریگو. ادر.و دو سه نفر دیگه
مندی هم سنش زیاد نیس فک کنم 25 باشه
نمیشه یه دفعه تو یه سال همه رو عوض کنیم که
کم کم
نمیتونیم الکی همه رو رد کنیم
الان مدریچ و حاجی با هم برن ما براشون جانشین مناسب نداریم. باید اول خرید قطعی شه. بعد برن مشکل نیس. که پرز باید خرید انجام بده که، این دو سال خریدی جز کاما نداشتیم
مثل زمان رفتن کریس میشه
ممکنه جانشین هم جواب نده مثل یوویچ
بعدشم چون بارسا پول زیادی نداره بیشتر از، آکادمی میاره
اینو موافقم که به جوونا فرصت زیادی داده نمیشه
وقتی هم یه بازی کنن انقد بهشون، فشار، وارد میکنن که شاید پسرفت کنن مثل وینی
یکی مثل ادر که بهش زیدان بازی نمی‌داد
راموس مصدوم واران هم کرونه. مجبور شدم بهش بازی بدن
موفق هم شد و الان عالیه

بارسا رفته لیگ اروپا و سهمیه هم نمیتونه بگیره، بعد تو میگی اونا به جوون هاشون بازی دادن و موفق شدن؟! تو دیگه چه لردی هستی:))

سرجی روبرتو دلئوفو منیر حدادی تئو پرچم داران گذشته اکادمی بارسا زیادم دور نیست کلان بارسا بازیکنای جون اکادمیش خیلی بزرگ می کنه حتی اژاکس دورتموندم مثلشون نیستن

با این وضعیت
پس
رئال منم میخواست اما رد کردم.
بیشتر از نصفشون نمیدونن رئال چیه

احسنت

آخرین اخبار
09:22 آنچلوتی دو رئالی را فراخواند، به یکی دیگر استراحت داد 07:20 چهار نامزدی جدید برای رئال مادرید در لالیگا 06:19 مارکا: ترنت «فعلا» به جدایی فکر نمی کند 05:31 رئال مادرید به دنبال رسیدن به هشت پیروزی متوالی 03:30 مارکا: تولد یک رئال مادرید جدید در رم 02:31 خوشحالی رونالدویی بوکسور اوکراینی مقابل پیراهن مسی! 01:32 دلیل وحشت رئال مادرید از چینی ها: بیش از نیم میلیارد یورو در خطر است! 01:31 «برناردو سیلوا، مهره ای ارزشمند برای رئال مادرید» 23:31 مارکا: پاسخ جانانه هویسن به منتقدان 22:31 گذشت 32 سال از روزی که یک اسطوره در رئال مادرید متولد شد 21:31 دو رئالی در میان استعدادهای برتر اسپانیا در EA FC27 20:29 مدیر آس: برناردو سیلوا در حال پاسخ دادن به اعتماد مورینیو 19:31 امباپه، نامزد عنوان بهترین بازیکن ماه اکتبر لالیگا 19:25 راه یافتن محصول درخشان اکادمی رئال مادرید به تیم ملی اسپانیا؟ 17:45 پاپن:«رفتار خود امباپه باعث شد توپ طلا نبرد» 15:31 جریمه ناچیز برای بارسلونا به خاطر ال کلاسیکو: فقط 602 یورو! 14:34 خشم راسینگ از فروش بلیت های بازی با رئال مادرید در بازار سیاه! 13:34 تمجید ویژه تیری آنری از بلینگام 12:15 هافبک آرژانتینی در مسیر رئال مادرید؟ 10:45 نارضایتی مدیران رئال مادرید از سرمربی تیم بسکتبال با وجود عملکرد قابل قبول! تمجید ستاره تیم ملی انگلیس از بلینگام سکوت یک دقیقه ای پیش از تمرین رئال مادرید تساوی تلخ زنان رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ «امباپه ناچار شد که به توپ نقره ای رضایت بدهد» خبرنگار رادیو مارکا به رئالی ها:«جشن نگیرید، هنوز فصل تمام نشده»