نکته جالب در مورد لایپزیش؛ چرا RB مخفف ردبول نیست؟

نوشته شده توسط admin در 14 سپتامبر 2022 - 18:15

مرجع خبری رئال مادرید : باشگاه لایپزیش که امشب به مصاف رئال می رود، شرایط خاصی را دارد. آنها در سال 2009 سهام باشگاه مارکانشتات در لیگ دسته پنجم آلمان را خریدند و پله پله به سوی بوندسلیگا حرکت کردند. آنها در هفت فصل چهار لیگ را بالا آمدند اما با یک مشکل مواجه بودند: نمی توانستند از نام “ردبول” برای تبلیغات روی اسم خود استفاده کنند.

یکی از قوانین فدراسیون فوتبال آلمان این است که هیچ شخص یا مالکی نباید تملک کل باشگاه را در اختیار داشته باشد بلکه باید 51 درصد سهام باشگاه در اختیار هواداران باشد تا آنها حق رای و تصمیم گیری داشته باشند. به همین خاطر وقتی لایپزیش به لیگ دسته دو صعود کرد، باید مالک خود را عوض می کرد. آنها تصمیم گرفتند که نام خود را از “ردبول لایپزیش” به “رازنبال اسپورت” (به معنی ورزش با توپ روی چمن) تغییر بدهند تا بتوانند همچنان از برند خود استفاده کنند. البته آنها سهام خود را نیز به افرا ددیگری بخشیدند اما نکته این بود که تمام افرادی که صاحب حق رای هستند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با ردبول در ارتباط هستند.

هر چند که لورکوزن به عنوان باشگاهی که توسط یک شرکت پزشکی ساخته شده و ولفسبورگ زیر نظر فولکس واگن نیز مالکانی خصوصی داشته اند اما هواداران المانی اصلا از ردبول خوششان نمی آمد و این باشگاه را نماد “مزدوری در ورزش” دانستند و آنها را به عنوان “منفورترین باشگاه آلمان” معرفی کردند. لایپزیش با وجود همه انتقادها به سوی بونسدلیگا حرکت کرد. آنها در سال 2016 به بوندسلیگا رسیدند که هرگز از رتبه ششم پایین تر نیامدند و در سالهای 2017 و 2021 به نایب قهرمانی رسیدند. آنها در پنج دوره در چمپیونزلیگ حاضر شدند که در سال 2020 تا نیمه نهایی پیش رفتند. آنها سال گذشته فاتح اولین جام خود یعنی جام حذفی آلمان شدند.

آنها البته در لوگوی خود گاوهای قرمز رنگ را هم دارند که نماد مشترک آنها با ردبول است که البته سعی کردند که تغییراتی در آن ایجاد کنند. البته شرکت ردبول باشگاه های دیگری نظیر نیویورک ردبولز، ردبول برزیل و ردبول سالزبورگ را هم در اختیار دارد که مدیریت آنها برایشان خیلی راحت تر بوده است چرا که با مشکلاتی مشابه آلمان مواجه نشده اند.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
13 نظرات

RB مخفف ریدمال بزرگ

نکته بعدی راجب گل اخر رئال بود که رودیگر زد. خیلی ها میگفتن آفساید بوده و میخواستن حاشیه بسازن حتی من چنتا کامنت تو پ.ی.ج های ا.ی.ن.س.ت.ا دیدم که خود رئالی ها احتمال میدادن که آفساید باشه. میخواستم بگم که دوستانی که بازی رو از آپا.رات اسپور.ت دیدن بعد بازی خط کشی وی ای ار انجام شد و گل سالم بود

نکته بعدی راجب رفتار وینیه. درسته بعد بازی جنحال شد و رسانه ها هم پوشش دادن ولی خوشبختانه کارلتو با واکنش درست به این مسله جنجال رو از بین برد. خیلیا میگن رفتار وینی درسته خیلیا میگن که این رفتار از بازیکن رئال بعیده. رفقا همه میدونیم وینی بازیکن احساسی ای هست و در طول بازی با حریفا دائم دهن به دهن میشه. من به نظرم نباید شخصیت وینی و طراوتی که داره سرکوب بشه ولی باید مدیریت بشه. روانشناس ورزشی خیلی میتونه کمک کنه. چون اگه این مسله کنترل نشه و بحث وینی همیشه با حریفا بالا بگیره سه تا مشکل در بلند مدت به وجود میاد. اول اینکه احتمال مصدومیت شدید هست چون حریفا به قصد مصدومیت روی پاش میرن. دوم اینکه این احساسی بودن وینی به یه ابزار تبدیل میشه که حریفا ازین قضیه تو هر بازی سو استفاده کنن و وینی رو عصبانی کنن تا تمرکزش به هم بریزه. سوم اینکه به صورت کلی جنجال باعث میشه بازیکن از فضای ورزشی دور بشه. ولی باید به شخصیت وینی احترام گذاشت و باید احترام به احساساتی که داره بزاریم. نکته ی دیگه هم اینه که همیشه نباید قضیه رو از سمت وینی ببینیم. مثلا رسانه بعد از اون بازی به سبک ضد فوتبال و وحشیانه مایورکا اشاره نکرد. یا زیاد به این اشاره نشد که سرمربی مایورکا گفته بود پای وینی رو بزنید. این مورد اخر رو من باورم نمیشد تا وقتی فیلم اون صفحه بازی در اومد. واقعا حرف عجیبی زد سرمربی مایورکا و منم اگه جای وینی بودم باهاش بحث میکردم کنار زمین.

دقیقا این نشون میده در کنار احساساتی بودنش تعصب و غیرت خاصی رو تیم داره
دادا دمت گرم منطقی می نویسی

حق پرو مکث

قربونت دادا

سلام رفقا من میخواستم تو این متن چندتا نکته بگم راجب بازی اخیر با مایورکا که حواشی خاص خودشو داشت.
مسئله اول راجب مندیه. متأسفانه این بازیکن اکثر اوقات به سیبل تبدیل میشه و واکنش های نادرستی راجبش صورت میگیره. کسی که بازی های فصل قبل رو به صورت کامل دنبال کرده باشه حتماً میدونه که مندی جزو با ثبات ترین بازیکن های ترکیب بوده و در موفقیت های پارسال نقش مستقیم داشته. ما همه بازی با مایورکا رو دیدیم و همه هم میدونیم که مندی رو صحنه گل اول مقصر بود. چه به جاگیری اشتباهش اشاره بکنیم و چه به پر کردن افساید، در نهایت حقیقت اینه که اشتباه واضحی کرد. ولی واکنش ها بعد بازی جالب بود و خیلی ها میخواستن سر مندی رو ببرن. دوباره بحث این مطرح شد که مندی بازیکن ذخیره بشه و از ترکیب بره بیرون. همه میدونیم مندی تو بازی های قبلیش خوب عمل کرده بود ولی با یه اشتباه همه میخواستن دفنش کنن. یه نکته راجب سبک بازی مندیه. مندی یه فول بک تدافعیه و عملکردش هم طبیعتاً تو دفاع بهتره تا حمله. کافیه به ارنولد نگاه کنین که نقطه مقابل مندیه و فول بک تهاجمیه. همیشه هم انتقاد های زیادی بهش میشه به خاطر اشتباهات دفاعیش. من نمیخوام بگم از مندی انتظار حمله نیست یا از آرنولد انتظار دفاع نیست. وقتی تو فوتبال امروز یه دفاع کناری باید هر دو نقش رو بپذیره پس باید در هر دو فاز حمله و دفاع چیزی برا ارائه داشته باشه ولی این حقیقت عوض نمیشه که بعضیا تو حمله بهترین بعضیا تو دفاع. الان مندی فقط از نظر دفاعی حساب کنی یکی از بهترین فول بک های اروپاس. این متن برا سفید کردن مندی نوشته نشده بود فقط میخواستم بگم ای کاش به جای بریدن سر مندی بعد از هر اشتباه، یه انتقاد فقط از طرف میکردیم و کل کریرش رو با خاک یکسان نمیکردیم. رفقا متن طولانی شد تو کامنت های بعدی به دوتا نکته دیگه اشاره میکنم

زیبا مینوازی

قربونت دادا

داداش خیلی خوب گفتی حرف دل خیلامون این بود،
در حال حاضر من فقط ۴ تا فولبک میشناسم که هم تو حمله خوبن هم تو دفاع
تئو هرناندز
الفونسو دیویس
کارواخال(البته اگه مصدوم نباشه)
ریس جیمز

امیر اره انصافا دنی توی هر دو فاز دفاعی و هجومی عالیه امیدوارم زنجیره مصدومیت هاش قطع شده باشه چون جزو مهره های اصلی تقریباً یک دهه اخیر بوده

دقیقا یکی از دلایل باخت پارسال مقابل بارسا نبود مندی بود نه بنزما چون گل نخوردن ربطی به نبودن مهاجم انچنان که بگی نداره

RealM دقیقا دادا

آخرین اخبار
03:00 آخرین باری که رئال مادرید چنین شروعی در لالیگا داشت، مربی اخراج شد! 02:40 خلاصه بازی ؛ رئال مادرید 4-0 مالاگا 02:32 گزارش تصویری؛ رئال مادرید 4-0 مالاگا 02:10 عکس؛ تشویق والورده توسط شوامنی و دوست دخترش 01:44 مشخص شدن ساعت و تاریخ اولین دربی مورینیو پس از تحقیر در فینال کوپا 01:19 کورتوا:«از چهارشنبه می دانستیم که تغییراتی در ترکیب خواهیم داشت» 01:09 مورینیو:«کاماوینگا خیلی محبوب نیست اما فوق العاده بازی کرد!» 00:45 رونمایی از نقاب جدید «مورینیوچلوتی»: از وینیسیوس و سایر ستاره‌ها حساب می‌برد! 00:35 بلینگام:«20 دقیقه پایانی خیلی بد بود» 00:33 کارشناس داوری آس:«نگرفتن پنالتی دیومانده درست بودم 23:57 رئال مادرید 4-0 مالاگا؛ 30 دقیقه خوب برای سه امتیاز! 22:51 پیروزی یک نیمه ای رئال مادرید مقابل مالاگا 20:52 ترکیب رئال مادرید مقابل مالاگا بدون دیومانده 19:35 خاطرات مورینیو از مالاگا: از توهین به پلگرینی تا «الاغ» خطاب شدن! 18:33 مارکا: بازگشت رودیگر به ترکیب اصلی 17:32 مدیر آس: ژابی باعث شد که رختکن رئال مادرید فرسوده شود! 16:27 زمان احتمالی بازگشت شوامنی 15:32 فرناندو سانز:«گلهای اسپی سرازیر خواهند شد/ نمی‌دانم چرا در رئال با من آن گونه برخورد شد» 14:31 بازیکنان مشترک تاریخ رئال مادرید و مالاگا؛ از ایسکو تا نیستلروی و براهیم! 13:36 «اولین شب عاشقانه کوکوریا با سانتیاگو برنابئو» 12:04 ستاره این روزهای مالاگا که به رئال مادرید جواب رد داد 10:45 هافبک آکادمی رئال مادرید در یک قدمی فولام/ تیاگو پیتارچ نیست! 09:36 بلینگام:«دوباره آزادی عمل بیشتری دارم» 08:31 «اولین نشانه ها در تغییر نگرش در رئال مادرید» 07:34 پپ گواردیولا، منبع الهام سرمربی مالاگا!