مثلث KTM به بهترین شکل در حال شکل گیری

نوشته شده توسط admin در 24 سپتامبر 2022 - 21:50

مرجع خبری رئال مادرید : مثلث خط هافبک رئال مادرید با رفتن کاسمیرو و حضور شوامنی خیلی سریع شکل دلخواه خود را پیدا کرده است. در حقیقت شوامنی به خوبی جایگاهش را در تیم پیدا کرده تا خط هافبک کنار کاسمیرو و مودریچ شکل بگیرد: KTM.

شوامنی در بازی رئال مادرید و اسپانیول یک پاس گل شگفت انگیز به وینیسیوس داد تا توانایی هایش را به رخ بکشد و در مقابل اتلتیکو نیز یک پاس عالی به رودریگو داد تا ثابت کند که چیزی فراتر از یک هافبک دفاعی تخریبی است.

از طرفی مودریچ و کروس نیز مثل سالهای اخیر سرحال هستند. در حقیقت رئال با حضور شوامنی، کاسمیرو و مودریچ درون زمین در این فصل در 223 دقیقه پنج گل زده و یک گل خورده که آمار خوبی است. مودریچ همچنان سرحال است و به نظر می رسد که حداقل تا 2024 ماندنی شود در حالی که کروس باید در مورد آینده اش تصمیم بگیرد.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
11 نظرات

تيم اسپانيالونا درش گذاشته شد دلم خنك شد با اون مربى كثيف عقده ايى اش بى ناموس بهترين هاى چون راموس كارواخال ناچو دخيا فابيان رويز و خيلى هاى ديگه رو بازى نميده و حتى دعوت نميكنه ولى يه مشت توله غارسايى رو هر بازى فيكس ميذاره حقشه تو جام جهانى هم تو مرحله گروه حذفه و مثل سگ ميندازنش بيرون

سوییس گذاشت در غار
آکانجی

چرا آسنسیو رو گذاشته نوک این انریکه؟

تمام کروس ها رو کاسمیرو نوشتی. خیلی دلم واسه کاسمیرو تنگ شده

حامد جان کل متن بجای کاماوینگا کاسمیرو نوشتی وقت کردی درستش کن دمت گرم

حامد هنوز دلش تو الترافورده

به جای کروس نوشته

اگر کروس کاسمیرو است
کاسمیرو کاماوینگا است
پس بنزما ولورده نیست

جرررر خوردم

حالا ک فکر میکنم کروس هم میتونه باشه :lol:

اومدم درس کنم بدتر کردم :lol:

آخرین اخبار
12:11 به جا مانده از بازی با رم: قدرتنمایی پادشاه! 10:39 گاسپرینی:«کرنرها تنها سلاح رئال مادرید بودند» 09:29 عکس؛ گولر، وینیسیوس و بلینگام در تبلیغات کالکشن ساحلی آدیداس 08:35 دل پیرو:«برای رئال مادرید هرگز هیچ چیز تمام شده نیست» 06:33 گزارش تصویری؛ رم 3-4 رئال مادرید 04:59 وینیسیوس:«هو شدن به من کمک نمی‌کند/ دوره بدی است اما برمی‌گردم!» 04:50 مورینیو بالاخره با وینیسیوس سرشاخ شد؟ 04:38 اندریک:«وینیسیوس قوی تر باز خواهد گشت» 04:36 مورینیو با والورده مخالفت کرد: «آن‌ها بازی متفاوتی نسبت به تمام مسابقات قبلی‌شان ارائه کردند» 04:27 عکس؛ واکنش وینیسیوس به تعویض شدن 04:19 والورده:«خوشحالم که اندریک بهترین بازیکن میدان شد» 04:05 ایراد بنی اسراییلی جدید مورینیو: محرومیت وینیسیوس دیر اعلام شد! 03:53 رم 3-4 رئال مادرید؛ کامبک برای تزریق روحیه 02:47 فرار از تحقیر در نیمه اول بازی با رم 01:31 ستاره رم به دنبال گرفتن انتقام فینال ومبلی از رئال مادرید 00:51 ترکیب رئال مادرید مقابل رم با بازگشت وینیسیوس 00:45 ستاره جوان رئال مادرید، فاتح بازی ملال آور در رم 00:40 کارت زرد کوناته مقابل ویارئال لغو شد 00:29 محرومیت سنگین برای وینیسیوس؛ وداع با لالیگا تا پنج هفته دیگر! 00:00 لیگ قهرمانان حس و حال رئال مادرید را عوض خواهد کرد؟ 23:29 مونترو:«هویسن باید از نظر ذهنی سرسخت تر شود» 23:00 خبرنگار رادیو مارکا: «اظهارات مورینیو بسیار جدی است؛ فدراسیون باید پاسخ بدهد» 22:33 بازیکنی که زیر نظر مورینیو در تیم بزرگسالان بازی کرد و امروز مقابل رئال مادرید بازی می کند 22:00 «کار سخت مورینیو برای ایجاد تعادل میان چهره پدرانه در رختکن و چهره خشمگین بیرون رختکن» 21:31 کنایه زبان رسانه ای پرز به مورینیو:«حرف زدن خوب است اما بازی کن!»