رابطه مدیران رئال مادرید و پی اس جی در بدترین حالت ممکن

نوشته شده توسط admin در 4 اکتبر 2022 - 18:28

مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید و پی اس جی زمانی باشگاه هایی بودند که رابطه خوبی با هم داشتند. به همین خاطر بود که رئال مادرید در بیانیه هایی علنی شایعه خرید نیمار را تکذیب می کرد تا رابطه اش با پی اس جی بر هم نخورد. اما شرایط حالا کاملا متفاوت است و پی اس جی به دشمن شماره یک مدیران رئال مادرید تبدیل شده است.

اختلافات از سال 2018 آغاز شد، زمانی که رئال مادرید برای بازی چمپیونزلیگی به پاریس سفر کرده بود و شب قبل از بازی هواداران افراطی پی اس جی با شعارهایشا بازیکنان رئال را آزار دادند. بعد از آن اختلافاتی رخ داد که  باعث شد تا الخلیفی و پرز به دشمنان شماره یک همدیگر تبدیل شوند.

ماجرای امباپه که در نهایت قراردادش را با پی اس جی تمدید کرد،  مخالفت الخلیفی با سوپرلیگ و ندیک شدنش به چفرین برخی از این دلایل بودند. در حال حاضر الخلیفی رئیس اتحادیه باشگاه های اروپا است که سازمانی نزدیک به یوفا است. الخلیفی از فرصت هایش در جلسات اتحادیه باشگاه های اروپا استفاده می کند تا به سوپرلیگ حمله کند و تا کنون چندین بار این کار را کرده است. البته الخلیفی به یوونتوس و بارسلونا نیز حمله کرده است.

پرز نیز در مجمع سالانه هواداران رئال مادرید به الخلیفی حمله کرد و خطاب به وی گفت که بهتر است که به باشگاه رئال مادرید و هوادارانش احترام بگذارد چرا که مرد قطری مدعی شده بود که رئال، بارسا و یووه از ترس رقابت قصد کناره گیری از چمپیونزلیگ و حضور در سوپرلیگ اروپا را دارند. الخلیفی حتی از یوفا خواسته تا بارسلونا را به خاطر فعال کردن اهرم های اقتصادی محروم کند آن هم در حالی که پی اس جی تا کنن دو بار به خاطر رعایت نکردن فیرپلی مالی با جریمه نقدی مواجه شده است.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
21 نظرات

سیتی و چلسی هم با وجود مالکای خرپول ولی سگشون شرف داره به پاریس
خدایی الان مثلا سیتی کدوم خریدش غیرمنطقی بوده که اسمش کنار پاریس میاد
فن سیتی نیستم ولی واقعا اسمش بد در رفته، مثلا خرجشون تو سالهای اخیر از یونایتد کمتر بوده، و البته که نتایجشون هم بهتر بوده و با پاداشهای لیگ انگلیس مطمئناً این خریدها خیلی منطقی تره تا خریدای پاریس
اونا کلا یه لیگ داخلیو میبیرن بعد عین خر پول خرج میکنن
هیچ تیمی از این لحاظ به کثافیتی پاریس نمیرسه

پرز توی عکس: چیزی زدی؟

ناصر :اینقدر بنگ کارخونه ای گفتم امباپه بیاره

رفتارش به عنوان نماینده دولت قطر در اروپا واقعا شرم آوره. فقط و فقط و مدام در حال نفرت ورزیدنه. یک ادمی که تربیت اصولی نداشته و تربیت اسلامی داشته وعقده‌‌های فراوان بخاطر سرکوب کردن نیازهاش و گناه شمردن اونا داره رو فرستادن نماینده یک عرب در اروپا. تازه بجای مردم طرف یوفای مافیایی رو گرفتن که هیچ!

این سالا زیاد رابطه دردناک با پی اس جی داشتیم واسه همین از ما خوشش نمیاد..هر سال منتخب جهانو میگیره و بعدش مدعی رعایت فیرپلی مالی میشه..حقوق مسی و نیمار و امباپه سر جمع به اندازه کل حقوقیه ک بازیکنای رئال و بارسا میگیرن و کسی کوچکترین اعتراضی به این قضیه نمیکنه واسه همینه هم این روز به روز گستاخ تر میشه..

داداش زیرمیزی زیاد میدن به یوفا

این ناصر الکثیفی با دنیای فوتبال مشکل داره
با بارسلونا_رئال و…
با بارسا هم خیلی روابطشون خرابه

کلا این شیوخ قطری منفورن فقط میخوان پیشرفت کنن که از هر راهی استفاده میکنن

کیر تو جفتشون
پرز برگرد به سیاستت تو هم برگرد ملختو بخور

دهنت
ولی دیگه اینجوری توهین نکن شاید عرب باشه تو سایت
بگو شیخ قطری

دوستان یه سوال
رئال و بارسا دو تیمه مردمی هستن و مالک ندارن
حالا سوالم اینه که اگه غار کلا ورشکست میشد امکانش بود که یه عرب خرپول بخرش و اونم گوه بزنه به فوتبال؟

ورشکست شدن بارسا خیلی کسشره
اونقد سهام دارن که بفروشن که تا صد سال دیگه هم نمیشه ورشکستشون کرد
فک کنم جو رسانه ای بیش نبود

کونسا همینه دیگه کون زیاد میده سهام زیاد داره

ای دلم میخواد امشب جلو اینتر کیر شه

حالا بارسا اینه
ببین رئال که اقتصادش بارسا رو قورت میده چیه

رئال باید همینجوری ادامه بده
بازیکنای بالای ۱۰۰ میلو هم نخره مثل بلینگهام
نهایتا هالند یا امباپه که ارزش داشته باشن

پی اس جیش
یه تیم بی اصالت و کثیف
به امید حق هم که هیچوقت سی ال نگیرن

کص ننه الکصیفی کصپرض
دو عدد مادر جنده شدن مربی فوتبال

زوال فن کصشن فکر
داد نزن خودم میدونم تو سایت میچری

داداش به روی خودت نیار
وقتی میگی اینا فشاری میشن دیس میدن

اینایی که تا دیروز فحش خار مادر میدادن
الان برا ما کصشن فکر شدن
کص پدر همتون

آخرین اخبار
21:13 آس: توافق برای تمدید قرارداد گولر 20:50 تخصص عجیب رئال مادرید در سود بردن از اشتباهات دروازه‌بانان حریف در اروپا! 20:10 «از وینیسیوس بیشتر از این چه می‌خواهید؟» 19:18 وقتی چرندیات پاچه خواران پرز به هم نمی‌خواند: سوت زنندگان، طرفدار ریکلمه هستند! 18:24 عکس؛ کالکشن موتوراسپورت بر تن بلینگام، ترنت و براهیم 17:32 کانیزارس:«سوت‌های برنابئو به خاطر تعصب و تعهد بازیکنان است» 16:32 از نقل قول دروغ مارکا از زیدان در مورد مسی تا افشاگری الکی برادر هرموسو در مورد وینیسیوس! 15:35 عکس؛ دو مصدوم رئال مادرید در یک مراسم تبلیغاتی 14:31 محرومیت دو ستاره کلیدی رایو وایکانو از بازی مقابل رئال مادرید 13:31 «جو خاص سانتیاگو برنابئو: چیزی ندهی، چیزی نمی‌گیری!» 12:13 شایعه روز: رئال مادرید به دنبال خرید رایگان هافبک آرسنال در 2028 12:10 وقتی بایرنی ها از احتمال پیوستن اولیسه به رئال مادرید ترسیده بودند! 09:36 رختکن رئال مادرید نسبت به سوتهای هواداران چه حسی دارد؟ 07:34 آس: نگاه کردن مورینیو به جنبه های مثبت بازی با اینتر 06:15 کاپیتان رئال مادرید صاحب دختر شد! 05:32 دو بازیکن رئال مادرید که در روز استراحت تمرین کردند 04:10 حضور عجیب اندریک در لیست برزیل 03:30 یوتیوبر اسپانیایی:«وینیسیوس 90 درصد حق تصویرش را در اختیار دارد/ این وضع حداکثر یک سال دوام خواهد آورد» 02:31 ادامه روند خوب رئال مادرید در آغاز لیگ قهرمانان 01:32 «رئال مادرید فرصت گلباران را از دست داد» 00:32 ستاره‌ای که همچون ساعت در رئال مادرید کار خودش را می‌کند 23:31 خبرنگار اسپانیایی:«دفاع کردن، کمترین وظیفه وینیسیوس است» 22:32 خبرنگاران مارکا:«ماه‌عسل تمام شد/ رئال مادرید باید بین امباپه و وینیسیوس یکی را انتخاب می‌کرد» 21:32 زمان احتمالی بازگشت رودریگو به گفته پدرش ویدئو؛ خشم مورینیو از دستیارش در زمان تعویض اسپی!