مرجع خبری رئال مادرید : باشگاه لیون هم از توپ طلای بنزما از نظر مالی سود کرد. در حقیقت در قراردادش بندی وجود داشت که بر اساس آن در صورتی که در رئال توپ طلا می برد، باشگاه فرانسوی یک میلیون یورو پاداش می گرفت که حالا رئال پس از سیزده سال باید این مبلغ را به باشگاه فرانسوی برساند.
مانوئل پلگرینی مربی شیلیایی بتیس هم در تمجید از بازیکن سابق در رئال مادرید یعنی بنزما گفت:” شایستگی های او غیرقابل انکار هستند. بازیکن بسیار کاملی است. نه یک گلزن بلکه یک بازیساز است. خوش شانس بودم که در رئال با او کار کردم. این که بیش از یک دهه در رئال باشی آسان نیست. امسال به نظرم جوایز فردی به درستی اهدا شدند.”



اون روزی که کریم اومد من خیلی خوشحال شدم. چون وافعا دوستش داشتم دو تا بازی توی لیون ازش دیده بودم واقعا باهاش حال می کردم اگه اشتباه نکنم سمت چپ هم بازی می کرد و بال بودش. اگه اشتباه نکنم بازیش جلوی بارسا هم بود یه سری حرکت ازش دیدم واقعا لذت بردم. همیشه و همه جا هم گفتم واقعا بازیکن به مراتب بهتری از هیگواین بود.
اون موقع هیگواین یه مهاجم هدف و زهر دار جلوی دروازه بودش. ولی کریم هنوز توی فاز بال بازی کردن بودش. من همیشه دوستش داشته ام.
بازی های اخر هیگواین بود. توی لالیگا بود و رئال خیلی گل می خواست هیگواین اومد تو و یه تک به تک خیلی ساده (تقریبا از وسط زمین تک به تک بود) خراب کرد. اونجا به داداشم گفتم این یه همین کارو بلد بود که اونم درست انجام نمی ده دیگه. دیگه باید بره و جا برای کریم باز بشه.
پرز گمبل بزرگی کرد و خداروشکر رفتش آخر فصل و هر چه قدر رفتیم جلوتر نتیجشش رو هم دیدیم.
دیشب دیدن نسل اول کهکشانی ها یه احساس غروری بهم داد که نمی دونید.
ممنون برای یک عمر خاطره. لباس سفید رئال یعنی تاریخ فوتبال.
پلگرینی هم تبریک گفت…
کریس جان؟
شاید شخصی تبریک گفته
دوستان عزیزی که واس کریس پرزو فحش کش میکردن الان کجا تشریف دارن که مستر نه تو مراسم توپ طلای مودریچ شرکت کرد نه توپ طلای بنزما رو تبریک گفت ، امیدوارم بعضی دوستان بازیکن فن چشماشون و باز کنن
الان پرز تو خوبه که تو فایل های صوتیش به همه اسطورهای رئال فحش داد
پلگرینی تبریک گفته
رونالدو نگفته
بدون شرح :)
پلگرینی که گف
اگه سال ۲۰۱۷ میگفتی بنزما قراره توپ طلا بگیره مطمئنا بهت میخندیدن
ولی کی فکر میکرد کریم تو ۳۵ سالگی بهترین سال فوتبالیشو داشته باشه و تو دورهای که افت کریس و مسی هم مشهود شده بود این کریم باشه که تو این سن میدرخشه و یه چمپ واسه رئال میاره و توپ طلا رو هم میبره؟
نظرات یک غاری غزیز به توپ طلای حاجی
بلوگرانا (۳ ساعت و ۵۹ دقیقه پیش)
سوارز بهتر بود
جایزه فیفا درست ترو ارزشمند تره
از فشار دارن میترکننننن
این دیس بود یا خودزنی ؟ خطاب به بارساییه
بی صبرانه منتظر دیدن نسخه فاکینگ کریم بعد توپ طلا هستم
بله انشالله
دیشب من برای اولین بار تو مراسم های توپ طلا تا اسم کریم رو گفت گریم گرفت
اصلا خیلی امسال مراسم خاص بود
استرس کریم رو که میدیدم و آرامشی که بعد از اعلام اسم به دست اورد
اون تشویق ها و ذوق خانوادش
اون بوسه ای که به سر پسرش زد
و خوشحالی مدیر لیون و نامزد کریم
واقعا جو مراسم خاص بود
چطوری پروفایل بزارم؟
به سختی…
به سختی….
دوشواری نداره این نیزبگذرد
لطفا راهنمایی کنید
واقعا کی فکر میکرد بنزمایی که حتی تو یه قدمی ناپولی بود یه روزی توپ طلا بگیره …
کون لق بدخواه کریس
پلشتا
بازیکن فن:
یک میلیون لیون که تکذیب شد