ژاوی:«حیف شد که خامس در بارسلونا بازی نکرد»

نوشته شده توسط admin در 14 دسامبر 2022 - 21:50

مرجع خبری رئال مادرید: ژاوی هرناندز در مورد خامس رودریگز بازیکن کلمبیایی سابق رئال مادرید صحبت کرد.

وی اظهار داشت:” خامس کیفیت و توانایی برای ایجاد تفاوت درون زمین را داشت و از فاصله دور و نزدیک با شوت های فوق العاده اش گلزنی می کرد و پای چپ بی نظیری داشت. حیف شد که در رئال مادرید بازی کرد و نه بارسلونا.”

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
38 نظرات

ژاوی : آقا قبول نیست من باید زر بزنم چرا جام جهانی تموم نمیشه چرا هیچکس با من مصاحبه نمیکنه چرا هیچکس به من محل نمیزاره پس من برای کی کسشعرر بگم با کی مصاحبه کنم(:

و در ادامه گفت پدری رو رئال نخواست
(پدری اونجا نبود ولی سفارش کرده بود که حتما اینو بگه)

ژاوی کو. ….. ث نگو

ژاوی:
حرف میزنم تا حرفی گفته باشم.
با تشکر.

بیا با پشماش بازی کن 🍆

ژیرو بخریم بذاریم نیمکت کریم 😂😂

😂

ژیرو رو بخریم امسال چمپ رو میگیریم…
البته با دماغش…

راستی، به نظرتون کدوم دروازه بان بهتریه؟؟
نویر
بوفون
دخیا
پیتر چک
زومر
اوبلاک
هوگو لوریس
پیکفورد
الیسون
ادرسون
اشمایکل(خودم ندیدم ولی اسمشو شنیدم)
اگه گزینه ی دیگه ای دارین بگین.
‌
کاسیاس رو نزاشتم چون بحثش جداس(از بین غیر رئالی ها بگید)

میخوای تو مسترلیگ یکیو برداری

نه دادا من اصلن اهل گیم نیستم.
از هیچ سبکش(نه جنگی و نه فوتبالی)

از لیست تو اشمایکل
ولی به نظر من کسای دیگه هم هستن مثل
یاشین
هندانوویچ
و…..

اینایی که گذاشتی معلومه بوفون و اشمایکل بقیه که همون ابلاک اینا ان که هیچی نیستن

در حال حاضر سلیقم آلیسون

بین نویر و بوفون یکیشون

خاجی جدی چرا انقدر دیس ??? :lol:

⁷
چه ربطی به شقیقه داره؟!!!!!
یهو،.. الکی ..، بیخودی……
التشافی:
خامس سفیدش براق بود، شبا میومد تو خوابم و هوا بارونی میشد.

💋

تموم شد؟
خیلی تاثیر گذار بید

یکی از حقیقت ها رو گفته
خامس یه بازیکن فوق العاده بود
حیف که مربی بیعقل و کوصخول به نام زیدان با لج بازی‌ ازش استفاده نکرد

داداش حالت خوبه؟؟
اگه به نظرت زیدان که ۳ تا چمپ متوالی داره بی عقله که دیگه هیچی، من حرفی ندارم :|
ما هیچ… ما نگاه‌….

از اون حرفاییه که به تنهایی میتونه رکورد دیس های کاربر هازارد رو بشکونه :lol:
تا ۶ دقیقه ۳ تا دیس.

زیدان کسخل بود به تویی بهش توهین میکنی چی میشه گفت؟؟؟

هاشم

وقتی جای دهن و کون عوض میشه….

میدونی کصخل تر از تو و زیدان کیه کسیه که مودریچ و کروس و کاظمو ایسکو اماده اون زمانو نیمکت کنه خامسو فیکس کنه

الان احساس مبکنم کصخل خودتی

تو حرف نزدی گلم.
اسهال کردی.
فقط اینو بگم ، جای مخرجت رو با دهنت اشتباه نگیر.

من تا به حال علی مادریدیستا ندیده بودم.
گورخر نفوذی.

https://real-madrid.ir/fa/?p=348471#comment-1307102
منطق رو هم فهمیدیم!

امباپه در فسی تو فینال بزاره
نمیبخشینش لایک
نمیبخشینش دیس

میبخشینش لایک

با این که همش یکیه ولی
کونباپه اگر زمین رو به آسمون هم بچسبونه برای ما همون ک.ص ن.ن.س

مگه دروغ میگم سید؟

مستر حذف مثل همیشه در حال یه ..گ..و….ه…. خوری مربوط به رئال

هنوزم دیر نشده بیارش تا برینه از این بیشتر تو تیمت

😂😂😂

بیا برا تو

نظر کرده بنده خدا

آخرین اخبار
22:33 بازیکنی که زیر نظر مورینیو در تیم بزرگسالان بازی کرد و امروز مقابل رئال مادرید بازی می کند 22:00 «کار سخت مورینیو برای ایجاد تعادل میان چهره پدرانه در رختکن و چهره خشمگین بیرون رختکن» 21:31 کنایه زبان رسانه ای پرز به مورینیو:«حرف زدن خوب است اما بازی کن!» 21:00 بازیکن ویارئال:«نمی دانم مورینیو و رئالی ها به چه اعتراض می کنند» 20:29 همه بازیکنان مشترک تاریخ رئال مادرید و رم؛ از پانوچی تا رودیگر و هویسن 20:00 ال موندو: تلاش همه جانبه مورینیو برای برگرداندن وینیسیوس به بهترین سطحش 19:31 کوته:«ژابی مربی مناسبی برای رئال مادرید بود/ نبود کروس حس می‌شود» 19:00 بحث رادیو مارکا:«فرمین لوپز از جنس رئال مادرید است!» 18:29 رکوردی که پدیده آکادمی رئال مادرید مقابل رم می شکند 18:01 انریکه ریکلمه به ال کلاسیکوی نیوکمپ می‌رود 17:15 کاسانو:«اگر گاسپرینی روی نیمکت رئال بود، امشب 10 بر صفر می‌بردند!/ رودریگو خیلی از وینیسیوس بهتر است» 16:43 بازجویی از مادر امباپه توسط پلیس فرانسه؛ خانه‌اش هم مورد تفتیش قرار گرفت! 16:33 مورینیو این بار با پسر مارسلو هم‌سفر شد؛ سفری میان دو نسل رئال مادرید 15:28 بحث رادیو مارکا:«اگر وینیسیوس باید اخراج می شد، بعضی ها باید حبس ابد بگیرند!» 14:31 سیدورف:«رئال مادرید بهترین بازیکنان دنیا را دارد» 13:35 «همه مشکلات رئال مادرید تقصیر نگریرا نیست» 12:19 عکس؛ رئالی ها در تبلیغات کالکشن جدید لویی ویتون 10:45 رپری که می خواهد سد راه رئال مادرید در لیگ قهرمانان شود 09:26 بدنساز سابق مورینیو:«ژوزه دوقطبی نیست» 08:26 رئال مادرید به دنبال گرفتن انتقام رودری با جذب مدافع تاتنهام 07:34 باپتیستا:«جام با بردن با وینیسیوس آسان تر از بدون اوست» 06:00 عکس؛ مودریچ تماشاگر بازی بسکتبالیست های رئال مادرید 05:19 مورینیو:«هر کس اندریک را می خواهد، باید با من بجنگد!» 03:31 بدنساز تیم اتریشی:«برنامه‌مان را به خاطر رئال مادرید تغییر نخواهیم داد» 02:31 لینه کر:«بلینگام می تواند یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ انگلیس شود»