مرجع خبری رئال مادرید : توماس رونکرو سردبیر آس در مورد بازی رئال مادرید و چلسی در چمپیونزلیگ نوشت.
فلسفه قهرمان
بلافاصله پس از پیروزی بزرگ رئال مادرید در استمفوردبریج، رودریگو یک کلاس استادانه را در مورد این تیم مهارنشدنی داشت، تیمی که هر سال اسطورگی خود را افزایش می دهد:”وقتی به رئال مادرید می آیی به تو می گویند که چمپیونزلیگ تورنمنت خاصی است و هر سال باید آن را ببری. ما هم برایش تلاش می کنیم.” فلسفه برنابئو همین است. در جام باشگاه های اروپا برای رقابت کردن بازی نمی کنی بلکه برای بردن بازی می کنی. مهم نیست که یک سال پیش به شکل قهرمانانه ای چهاردهمین چمپیونزلیگ را برده باشی. بلافاصله از روز بعدش همه عوامل این رفتار جنون آمیز (بازیکنان، مربیان و هواداران) در مورد پانزدهمی صحبت می کنند و به همین خاطر رسیدن به فینال استانبول در روز دهم ژ<ئن بسیار ضروری بود. رئال مادرید تیم رژیم اروپایی است. هیچ کس شهامت شوخی با رئال را ندارد به خصوص وقتی که حریفان از انگلیس می آیند. فراموش نکنیم که فصل گذشته چلسی، منچسترسیتی و لیورپول به ترتیب توسط رئال کنار رفتند و در این فصل هم لیورپول و چلسی در هم کوبیده شدند کشتی انگلیسی ها در زمان شنیدن سرود رئال مادرید، مثل تایتانیک ویران می شود. آمار و دستاوردها این را می گویند. تیمی با یازده چمپیونزلیگ در سیزده سال اخیر لایق تحسین توسط یوفا است چرا که توانسته در این چمپیونزلیگ تفاوت ایجاد کند. بدون حضور استون مارتین سفید، هیچ کس نمی تواند چمپیونزلیگ را جدی بگیرد و مهم نیست که رئال مجبور شده باشد که جوراب سیاه بپوشد (رئال مادرید سال گذشته با همین لباس در استمفوردبریج پیروز شده بود) طبیعی است که اسطوره های فوتبال انگلی عصبانی شوند. اشتباه است که در چمپیونزلیگ به رئال مادرید برخورد کنی. سیتی و بایرن امروز می توانند شاد باشند اما بعد از آن غمگین خواهند بود چرا که باید به مصاف بهترین تیم دنیا و پادشاه پادشاهان بروند.
رودریگل
بارها تاکید کرده ام که این بچه یک نابغه است. پس از تبدیل شدن به ذخیره انفجاری چهاردهمین چمپیونزلیگ با چلسی و سیتی منتظر فرصتش ماند تا کامبکی جنون آمیز را رقم بزند. اما نتوانست تا زمان جلب نظر انچلوتی در ترکیب قرار بگیرد. رئال مادرید با رودریگو خیلی بهتر بازی می کند چرا که گزینه های هجومی بیشتر است و وینیسیوس و بنزما راحت تر بازی می کنند و بدین ترتیب رئال به یک طوفان برای حریفان تبدیل می شود. رودریگو شیفته چمپیونزلیگ است. در حقیقت این وینگر بهترین گلهایش را در چمپیونزلیگ به ثمر می رساند. رودریگو برای این تیم یک نعمت است. روی گل اول به سبک اوسین بولت استارت زد و چالوبا را ویران کرد. از سویی با ضربه پای راست و سریع پای چپ توانست گلزنی کند. گل دومش هم روی حرکت تماشایی والورده بود و رودریگو مثل یک تمام کننده فوق العاده هموطن ما کپا را ویران کرد. مثلث رودریگو – کریم – وینیسیوس بهترین مثلث هجومی دنیا است. حالو آینده متعلق به این تیم است و باید از باشگاهی که از رشد کردن دست نمی کشد، لذت ببریم.
سن تیبو
توپگیری فوق العاده کورتوا مقابل کوکوریا یکی از فوق العاده ترین صحنه های سالهای اخیر را رقم زد. این گام به جلو برای حرکت به سوی مدافع کاتالان فوق العاده بود و تماشایی بود. در زمانی که نتیجه 0-0 است، حرکات دروازه بانت بیشتر به چشم می آید. تیبو دیوار چهاردهمین چمپیونزلیگ بود و در مسیر ثبت تاریخ است. او درست می گوید که در سمت درست تاریخ است. دروازه بان بزرگ.
دو هزار شجاع
با توجه به این که خبرنگار حرفه ای هستم، نمی توانم در کنارشان باشم اما به داو هزار وایکینگی حسادت می کنم که سکوهای استمفوردبریج را همچون آنفیلد به لرزه در آوردند. آنها نیز بخش مهمی از رئال مادرید هستند.



کاش اگه سیتی صعود رد و بازی رفت رو بردن بازی برگشت بین دونیمه خوان کارلوس با کلاشینکف بره تو رختکن سیتی خونوادشونو تهدید به مرگ کنه
یه ۱۱_۱ اونجام بزنیم سیتیو
حیرت انگیز بود
بچه ها خدارو شکر که وینی وصدوم نمیشه همیشم نود دق بازی میکنه فیکسه
به خیال خودشون وینی رو مهار کردن، رودریگو آزاد شد!
خیلی خوبه، حالا تیمای دیگه نمی دونن باید چجوری دفاع کنن
از نظر مهره، بهترین ترکیب فیکس و ذخیره رو بعد سیتی و پی اس جی داریم. ایشالا سیتی رو هم میترکونیم. کلا پپ از سال 2012 جلوی رئال یه بازنده ی همیشگی بوده و شاید فقط یه بار رئال رو حذف کرده باشه.
البته حدس خودم اینه که فینال امسال بین گیتسلونا و پی اس گی باشه. دو تا تیم پاک و بااصالت و پر افتخار
فقط اول فصل اونایی که ( خون رئالی ندارند) میگفتن پارسال با شانس و اقبال قهرمان شدیم و امسال همون یک هشتم حذف میشیم..دلیلشم تنفرشون از پرز بود..
ما رئالیم و همیشه امیدوار و قهرمان..
پرز چجوری بده که تو ۱۳ فصل چمپیونز تیمش ۱۱ بار رفته نیمه نهایی..پنج بار قهرمان شده..
خودتونو گول نزنین..
پرز یه مدیریه که هیچوقت رو دستش نمیاد..سیاستمدار باهوش قلدر مدیر مالی و کاری میکنه هیچکی جلوش نمیتونه وایسه..
ضعف هم همه مدیرا دارن..
مدیرای بایرنو ببینین تا متوجه شین..
الان پرز نبود همین رودریگو رو باید با ۱۵۰ میلیون میخریدیم وینی رو با ۱۸۰ تا..فده رو با ۱۲۰ تا..کاما رو با ۱۰۰ تا..میلی رو با ۹۰ تا..
چرا اینارو نمیبینین؟؟؟
سه تا خرید مثه کروس و مودزیچ و کاسمیرو آورد که فک نکنم تا پنجاه سال مثه اینارو یه مذیر بتونه بیاره.
.
اره داداش ما میبینیم درسته حرفات .ولی منچسترسیتی تیم خوبی شد با اینک عاشق رئالم ولی باید تیم تقویت بشه .اونم تقصیر ما نیست تقصیر عربا هستن ک هرجا میرن هرج و مرج راه میندازن
کیر پرز رو چند بار خوردی؟ چه مزه ای بود؟ پول بهت داد یا مجانی خوردیش؟
کلا ما ایرانیا با دوتا باخت مدیرو مربی رو نابود میکنیم با دوتا برد تعریف تمجید
فوتبال همینه ممکنه از سیتی ببازیم دوباره همه بیان تحلیل بدن کارلتو فلان بر پرز لعنت و…
باشه ما خون رئالی نداریم ولی در عوض تو خوب کونی داری به خصوص وقتی قمبل می کنی
سفید مفید تپل مپب
به به جووووووووون
کورتوا بی نظیره هر بازی کار رو در میاره موقع حساس
ی زمان میگفتم این بهترین دروازبان میشه وبود وقتی تو اتلتیکو بود
جوری که من این تیبو رو دوست دارم …
بعضی وقتا با خودم فکر میکنم و میگم ما چطور باید جواب این همه زحمات و تلاش تیبو رو بدیم ؟
بدون شک بعد سن ایکر مقدس بهترین دروازبان تاریخ رئال