مرجع خبری رئال مادرید : والنسیا برای بقا در لالیگا تلاش می کند و بازی انها و رئال مادرید برایشان خیلی مهم است.
تیری کوریا و ادینسون کاوانی از محرومیت برگشته اند و مقابل رئال بازی می کنند در حالی که گابریل پائولیستا و دیاخابی به علت محرومیت غایب هستند. کومرت و چنک، زوج خط دفاعی خواهند بود و موسکرا نیز ذخیره انها خواهد بود. تیری و گایا هم در پست دفاع کناری بازی می کنند.
کاوانی پس از یک جلسه محرومیت احتمالا به ترکیب برمی گردد و جاستین کلایورت نیز زوج او خواهد بود. در خط هافبک نیز خاوی گوئرا در کنار نیکو گونزالس، آلمیدا و لینو قرار می گیرند.
یکی از تردیدهای باراخا این است که از آلبرتو ماری جوان در خط حمله استفاده کند اما تجربه کاوانی مقابل رئال می تواند به سودش باشد و به همین خاطر شانس بازیکن اروگوئه ای بیشتر است.



گاوانی گاو کیه؟ سوارش بشی تا کجا راه میبره؟
از اتاق فرمان میگن تا دم ایستگاه
اینم خودشو حیف کرد تو غاریس و عنچستر…
مخصوصا عنچستر
هشدار یکی از مخالفین به پرز وای اگر 3 دلار حکم جهاد صادر کنه
باند برای ترور پاپا دست به کار میشه
به جزایر لانگرهانس رودیگر
فاقد اهمیت
همین تیری کوریا ک نوشته بالا بازیش عالیه تو دفاع چپ ارزونم هست 22 سالشه
اینم بد رید حیف برا آخرش
بازیکن بسیار خوب که همیشه میخواستم تو مادرید ببینمش
میشد رایگان از منچستر بیاد ولی پاپا به ماریانو اهتماد داشت
ببینم اینزاگی میتونه دودول پشمکو ببره