مرجع خبری رئال مادرید : سویا در فصل آینده پنج تیم در میان 32 تیم چمپیونزلیگ خواهد داشت اما حقیقت این است که روند ضعیف اسپانیایی ها در مسابقات اروپایی شاید باعث شود تا در شکل جدید چمپیونزلیگ که در سال 2024 با 36 تیم برگزار می شود، ناکام باشند.
در حقیقت یوفا در حال حاضر اسپانیا در رنکینگ یوفا 16571 امتیاز دارد که ضعیف ترین آامتیازش از فصل 09-2008 تا کنون است. در سالهای اخیر به جز رئال و سویا بقیه تیم های اسپانیایی عملکرد ضعیفی در مسابقات اروپایی داشته اند. لیگ انگلیس و ایتالیا امسال شرایط بهتری داشته اند. ایتالیا در چمپیونزلیگ، لیگ اروپا و لیگ کنفرانس فبنالیست داشت و انگلیس هم در چمپیونزلیگ و لیگ کنفرانس.
در شکل جدید چمپیونزلیگ چهار سهمیه اضافه خواهد شد که دو لیگ برتر اروپا در رنکینگ یوفا صاحب پنج سهمیه می شوند. به طور مثال در این فصل انگلیس و ایتالیا دو لیگ برتر هستند و سال گذشته نیز انگلیس و هلند دو لیگ برتر بودند. اسپانیا پارسال سوم بود و امسال چهارم. در حقیقت به نظر می رسد که رئال و سویا قرار نیست که به تنهایی به کمک سایر تیم ها بیایند و برای آنها سهمیه بیاورند. اگر تیم های لالیگا در فصل آینده در اروپا شرایط بهتری داشته باشند و در میان دو لیگ برتر قرار بگیرند، سهمیه چمپیونزلیگ برای تیم های لالیگایی به پنج می رسد در غیر این صورت سهمیه اسپانیایی ها چهار تا باقی خواهد ماند. در حال حاضر بارسا خطر حذف از مسابقات اروپایی را حس می کند.



شایعه شده بارسا درخواست حضور تو لیگ قهرمانان اسیا رو داده
قکر پرسپولیسم تقه اینا رو بندازه
البته که کافی نیست.
ما هزارتا هم چمپ بیاریم این بارسا لج کرده.
میگه باید تو لیگ اروپا هم حذف شم تا حرص رئال در بیاد.
نمیزارن.
سویا رئال مادرید لیگ اروپاست
چرا از راموس خبر نمیذاری . جدا شد