پرز:«خوسلو یکی از بزرگترین محصولات آکادمی ماست»/ خوسلو:«رویای این لحظه را داشتم»

نوشته شده توسط admin در 20 ژوئن 2023 - 12:51

مرجع خبری رئال مادرید: فلورنتینو پرز در یک سخنرانی در مراسم معارفه خوسلو گفت :” در این شهرک ورزشی به استعداد و کیفیت و مهمتر از هر چیزی ارزشهایمان احترام می گذاریم و آکادمی ما یک الگو است و در 121 سال تاریخ باشگاه ما نقشی اساسی بوده است. یکی از بزرگترین محصولات آکادمی ما که دوران فوتبالش را به خوبی شکل داده، برمی گردد. امروز به خوسلو خوشامد می گوییم. تبریک به خاطر این موفقیت با تیم ملی اسپانیا. تبریک به خاطر این جام بزرگی که به ما ارمغان دادی. می دانم که این چه مفهومی برای تو دارد، این پیراهن بخشی از زندگی توست. در دنیای فوتبال موفق شدی. در این جا چیزی را یاد گرفتی: هرگز ناامید نشوی. این شکل درک زندگی باعث شد تا به بازیکنی که اکنون هستی، تبدیل شوی. در سه لیگ برتر دنیا بازی کردی و بیش از 90 گل زدی. از باشگاهی بسیار عزیز همچون اسپانیول به رئال مادرید برگشتی. جاه طلبی و گلهایت باعث شد تا دوباره به رئال مادرید بیایی. مطمئنم که به ما کمک می کنی که تیم بهتری داشته باشیم. عشق تو به رئال مادرید یکی از نقاط قوت بزرگ توست. تبریک و به خانه ات، رئال مادرید، خوش آمدی.”

خوسلو نیز در این مراسم گفت :” از وقتی که از رئال مادرید رفتم، رویای این لحظه را داشتم. خیلی احساساتی شدم. ممنون از پرز، خوزه آنخل و آنچلوتی به خاطر اعتمادشان. پوشیدن این پیراهن بزرگترین افتخاری است که یک شخص می تواند تجربه کند. هالا مادرید.”

 

 

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
37 نظرات

توگوخوردی مردیکه احمق بااینامیخوای رقابت کنی مردیکه دزدالان بایدهالندوامپاپه تورئال میبودن.نخریدی.هریکین نمیخری اینومجانی میاری مردیکه مفت خورهمون بلینگام هم خودش عاشق رئال بودوگرنه تودزدمالی نیستی

ذخیره خوبیه

غاریا حقیر دارن ورزشگاه مارو مسخره میکنن خودشون نمیدونن که مریس کمپ مثل سیرکیه که یه مشت دلقک دارن توش مردم رو سرگرم میکنن

*کریس

من براش بنزما بودم ولی اون دلش خوزلو میخواست

یکی پرزو سر عقل بیاره

تنها چیزی که خوشحالم کرد اینه که شماره ۱۴ رو بهش دادن حداقل هنوز شماره ۹ خالیه

9 برای پولباپه‌است

اومیدوارم بیاد با اینکه ازش خوشم نمیاد

به نظرم شاید سال بعد مدریچو رد کنن بره دهو بدن امیاپه اگه بیاد

گناه این بدبخت چیه که باشگاه خریدتش.چرا این همه بد و بیراه میگین به این.درسته بازیکن خوبی نیست ولی به زور که نیومده تو تیم.

اتفاقا بازیکن خوبیم هست
ولی در حد 9 رئال نیست
فحش هارو باید ب پاپا پرز داد که خودشو زده به خریت وقتی کریم و اسنسیو رفتن جاشون براهیم و خوسلو میاره

واقعا با این جمله آکادمی رو زیر سوال بردی رئیس

بنظرم این فصل فرصت بسیار خوبیه تا آلوارو رودریگز خودشو نشون بده توی سرزنی فوق‌العاده‌ است و اگه دست کم بگیریمش واقعا بی انصافیه،چون بازیکنای کاستیا امسال از اندک فرصتی که بهشون داده شد به بهترین نحو استفاده کردن و درخشیدن،چون این طور که اعلام شده قراره این فصل با عناصر هجومی مثه وینیسیوس،رودیگو،براهیم،خوسلو و آلوارو رودریگز تیم بسته بشه و خوسلو شماره ۱۴ رو می‌پوشه یعنی شماره ژابی آلونسو عزیز البته بعید می‌دونم که مهاجم دیگه ایی خریده بشه ولی خب شماره ۹خالیه،ایشالا که بازیکنای کاستیا و لافابریکا اضافه بشن به تیم و بدرخشن چون واقعا بازیکنای تاپی داره

اره حتما جلو بایرن و سیتی و چلسی و لیور و پاریس برات بازی درمیارن. خودت مربی باشی جراتشو داری توو رئال اینارو فیکس کنی؟ نه خدایی داری؟ چرا اراجیف میگین مثل اینکه راستی راستی رئال شده آرسنال و یا مثل تیمهای درجه 2 و3 که انتظارات هوادار شده این. اینارو میگیدا ته فصل جام نگرفتیم میگید کارلو فلانه. واقعا دوس دارم استعفا بده اگر مهاجمی نخریدیم و همچنین دفاع راست. چون مشخصه این فصل چه بلایی قراره سرمون بیاد. هرکی میاد بیاد فقط کارلو و زیزو نباشن.

اولین اینکه اراجیف گفتن برازنده خودتونه و بس من چیزی که شنیدمو گفتم بعدش با احترام شما گوه میخوری ریپ میزنی دفعه بعد خشتکتو میکشم سرت ولدزنا فهمیدی؟

خوسلو بکنِ دخترته :lol:

جناب پرز کریم رفت گفتیم باشه حتما یه فکری تو سرته آسنسیو رفت گفتیم باشه اینهمه وقت بخاطر کارنامه خوبت گفتیم حتما نقشه ای داری ولی واقعا اگه بخوای با این بازیکن ترکیب رو ببندی …. …

درود بر عمو دوربینی خائن

چرا بهش دیس دادید پاپافن ها

بورخا مایورال هم بیارید اونم محصول آکادمی باهم دیگه اروپا رو شخم بزنن

کینگ اومده برا توپ طلا

بعضیاتون میگین میلیتاعم جو رختکن و شاد میکنه جز اون دل هوادارا حریف م شاد میکنه حسن ریوندی بیاره پرز بیار چطور

الان جلوی سیتی و بارسا میخوایم با خوسلو بازی کنیم؟

سیتی یچیزی کلی بارسا چی میگه حداقل میگفتی بایرن

همین بارسا پارسال همه بازیها رو از ما برد بجز بازی کوپا با این ترکیب فلج که از پارسالم ضعیف تره فکر نکن برد بارسا کار راحتیه اونم با نتایج فاجعه فصل پیش که جلو بازسا حتی با حضور بنزما گرفتیم

یه غارسا فن
برو عمو گاییدیمتون از کون تو خونتون این ورا پیدات نشه خخخ

بارسا که هیچی نیست ولی سیتی یکم مشکله

کاربر moein

اینا نفوذی اند خبر ببرن غار نیوز

اینم شانس مایه

خوسلو یکی از بزرگترین محصولات آکادمی ماست؟

پرز جان ترو خدا حرف نزن…

آخه توی بنگی تو خوابتم می‌دیدی بیای تو بزرگترین باشگاه تاریخ بازی کنی ؟ به کمک پاپا این رویای تو هم محقق شد

نمیشه ۹ و ۷ بایگانی بمونن اینا مقدسن❤

هفت و چهار یاد راموس

با توجه به خالی بودن شماره نه به نظرم میشه امید داشت

اره راست میگه حق توپ طلاشو خوردن

روبن نوس رفت عربستان نرفت بارسا باز از امباپ بگین با اون نیمار و فیگو که چسی میومدین

خبه نها نگرفتی
اصی بهت نمیاد

آخرین اخبار
05:23 تباس: «سرکش‌ترین تیم اسپانیا رئال مادرید است» 04:20 رئال مادرید تصویر تمرین اختصاصی امباپه را منتشر کرد! 03:47 نقش آفرینی کاماوینگا در پیروزی فرانسه بدون امباپه 02:35 مارکا: تیم ملی برزیل هم وینیسیوس را به خودش نیاورد 01:32 دو رئالی در میان نامزدهای جایزه پسر طلایی 2026 00:29 میکا ریچاردز: «بلینگام تقریباً در همه‌چیز ۹ از ۱۰ است»؛ لینه‌کر: «می‌تواند بهترین بازیکن تاریخ انگلیس شود» 23:39 آس: کلیدهای عملکرد موفق آکادمی رئال مادرید 22:28 آس: مورینیو و بحران کمبود مدافعان 21:45 پاسخ امباپه به خبرنگار اسپانیایی:«با عمه ام هم دعوا کردم!» 21:13 مدیر آس: تمدید قرارداد گولر تا 2031 20:15 خبرنگار رادیو مارکا: انتقام امباپه از مدیران رئال مادرید به خاطر عدم حمایت از کمپین توپ طلایش! 19:37 ویلاش بواش:«حیف که بارسلونا این قدر آماده است» 18:32 پیشنهاد شدن «مودریچ جدید» به رئال مادرید 17:19 گشت و گذار اروپایی امباپه و دوست دخترش بالاخره تمام شد/ تمرین امروز را هم پیچاند! 16:30 خبرنگار اسپانیایی:«فلورنتینو، وینیسیوس را به امباپه ترجیح می دهد» 15:32 بحث رادیو مارکا:«از نظر ورزشی، شرایط فوتبال مردان و زنان بارسلونا بهتر از رئال مادرید است» 14:35 گوتی:«سرمایه گذاری در ملک را به رستوران داری ترجیح می دهم» 13:24 زوج تازه و خطرناک والدبباس با چهار گل و پنج پاس گل در ۲۴ ساعت 11:38 آس: هافبک جوان آماده درخشش در تیم مورینیو پس از نمایش موفق در کاستیا 09:31 عکس؛ سر زدن همسر کوکوریا به شوهرش در اردوی اسپانیا 07:23 رئال مادرید بند فسخ قرارداد بازیکن سوسیه داد را می پردازد؟ درخشش بلینگام در پست شماره 10/ کروس:«جود کامل ترین هافبک دنیاست» پیتارچ، هویسن را در حین ارتکاب جرم لو داد! شکست شماره ۲۷ زنان رئال مادرید مقابل بارسلونا گومز ری:«خوان مارتینز می‌تواند در تیم بزرگسالان رئال بازی کند/ اربلوا خیلی زود یانیز را از من گرفت!»