مرجع خبری رئال مادرید : امیلیو بوتراگوئنو در شروع کنفرانس مطبوعاتی خوسلو گفت :” خیلی خوشحال هستم که دوباره تو را در میان خودمان داریم. باعث افتخار است که به عنوان یک محصول اکادمی به تیم برگشتی. به خوبی ارزشهایش رئال را می شناسی و این باعث شده تا با این پیراهن بتوانی هب همه اهدافت برسی. به خاطر قهرمانی لیگ ملت های اروپا و نقشت به تو تبریک می گویم. همه کار می کنیم تا تو و خانواده ات خوشحال باشید. به خانه خوش امدی.”
خاطرات از رئال مادرید :” این می تواند یکی از شادترین روزهای زندگی من با کسب اجازه از همسرم و فرزندانم باشم. همیشه وقتی که شرایط خوب پیش می رودف رویای بازگشت را داری. امروز همان روز است و بسیار مفتخر هستم.”
شماره پیراهن :” هر شماره پیراهنی در رئال مهم است. هر کسی دست به کارهای ممکن می زند تا بتواند صاحب شماره ای در این تیم شود. برای من این مسئله در اولویت نبود. این که بتوانم در میان 25 بازیکن برتر دنیا صاحب یک شماره شوم، برایم خارق العاده بود.”
اولین حضور در والدبباس:” از بچگی رئالی بودم. وقتی که شانس حضور در این جا را به دست آوردم، فوق العاده بود. وقتی هجده ساله هستی، حس متفاوتی داری اما می توانی همه احساسات درون این باشگاه را به خودت انتقال بدهی. ارزشهایی را یاد گرفتم که فقط در رئال مادرید وجود دارد.”
سبک بازی:” من بسیار فیزیکی هستم و تجربه حضور در لیگ های آلمان و انگلیس باعث رشد من به عنوان یک فوتبالیست شد. در سطح ملی در بین بهترین ها بودم و اماده ام تا خواسته های مربی را برآورده سازم.”
رویای بازگشت:” در شرایطی دیگر، سال گذشته از عضو خانواده ام (کارواخال) در فینال پاریس حمایت کردم. قطعا هر کسی تلاش می کند تا اتفاقاتی مثل امروز برایش رخ م بدهد. همیشه خود را بازیکنی با ثبات و سختکوش می دانستم.”
شماره 14 :” هر شماره ای خاص است. هرگز رئالی بودنم را کتمان نکردم. باید آرامش داشته باشم و این که در بهترین باشگاه دنیا صاحب شماره شوم، خیلی خاص است.”
بستن دهان ها:” از حضور در این جا ممنون هستم و دوست دارم گل بزنم. در برنابئو فقط گلزنی مهم است. ترکیب خوبی داریم تا همه بتاونند گل بزنند .در کل دوران فوتبالم گل زده ام و فکر نمی کنم که در این جا اتفاق دیگری رخ بدهد.”
جانشینی بنزما:” برای این نیامدم که جانشین کسی شوم، می خواهم اثر خود را بگذارم، لذت ببرم و کاری که مربی از من می خواهد را انجام بدهم. همه ما سطخ کریم را می دانیم اما برای نوع دیگری از بازی به این جا آمدم.”
انگیزه رئالی ها :” خیلی ممنون هستم. هواداران لایق بهترین ها هستند. به عنوان بازیکن مهمان در این جا بازی کردم و هواداران همیش هبرخورد خوبی با من داشتند. از آنها تشکر می کنم.”
یک الگو :” همیشه به بهترین ها نگاه می کنم. برخی از بهترین ها در این جا بودند و نمی توانم از شخص خاصی اسم ببرم. از حضور در همه جا لذت بردم و سعی کردم از هر کسی چیزهایی یاد بگیرم.”
رفتن بنزما روی انتقالت تاثیر گذاشت؟” با بازیکن دیگری تماس نداشتم. رئال مادرید به هر تصمیم از جانب هر بازیکنی احترام می گذارد. باشگاه به گذشته من در این تیم احترام گذاشت.”
اولین تماس:” انتقال چند روز پیش نهایی شد. حتی به بچه هایم هم چیزی نگفته بودم چون نمی دانستم چه می شود. وقتی پیشنهاد رسید، چیزی بود که در کل عمرم رویایش را داشتم. خانواده ام هنوز باور نمی کنند.”
چه حسی از این اتفاق داری؟” بازگشت به رئال همیشه خوب است. چیزی بهتر از این وجود ندارد. در لحظه خوبی از دوران فوتبالم هستم و این برای هر کسی خاص است.”
گام بعدی چیست ؟” باید به تعطیلات بروم تا بتوانم همه چیز را هضم کنم. می خواهم لذت ببرم. فصل مطابق دلخواه تمام نشد اما همیشه در فوتبال اتفاقاتی رخ می دهند. این یکی از مهمترین روزهای زندگی من است.”
فیکس خواهی بود؟” می خواهم کمک کنم و نقش خود را داشته باشم. نمی توانم بگویم که چه نقشی خواهم داشت اما برای شروع تمرینات و کمک کردن به تیم، انگیزه دارم.”
با آنچلوتی صحبت کردی؟” من بازیکنی هستم که مدل خودم را دارم و می توانم نقش خود را داشته باشم. با مربی صحبت خواهم کرد و با نظرش هماهنگ می شوم. در خدمتش خواهم بود.”
در والدبباس چه چیزی عوض شده ؟” کمپ ها و ساختمان های بیشتری وجود دارد. همه چیز رشد کرده و بزرگ تر شده است. باشگاه رشد می کند و همیشه بهتر می شود. بعد از این صحبت ها همه چیز را به من نشان خواهند داد و امیدوارم که به زودی بتوانم لذت ببرم.”
با کارواخال صحبت کردی؟” کمی. البته همسران ما خیلی خوشحال هستند. رابطه خاصی داریم. خیلی خوشحال هستیم. امیدوارم که جامهای زیادی را در کنارش جشن بگیرم.”



من بازیکنی هستم که مدل خودم را دارم و می توانم نقش خود را داشته باشم. با مربی صحبت خواهم کرد و با نظرش هماهنگ می شوم. در خدمتش خواهم بود.”
واقعا مسخره هست
همه جای دنیا زیر نظر مربی خرید انجام میشه بعد این دایی اصلا با آنچلوتی صحبت هم نکرده
نه توروخدا. ما خیلی مشتاق بودیم جایگزین کریم بشی. آخه مرد حسابی تو اصلا در این حد هستی؟
تو در حد جانشینی موراتا هم نیستی چه برسه کریم
میخوای چه اثری از خودت بزاری اینهمه زر میزنی؟؟؟
چرا دیس میدید پا پا فن ها
خوبه ادم همه جا اشنا داشته باشه مث تو که باجناقت قراره خوب کارتو تو تیم جا بندازه، تا الانم که سلطان دنی
سنگ تموم برات گذاشته
خوسلو در اولین بازیش پوکر میکنه و دهنه منتقدانشو میبنده
ماریانو هم رفته بود فرانسه و فکر کنم ۱۸ تا اینا گل زده بود گفتن برگشته شماره هفت هم دادن بهش سنگین باهاش قرارداد بستن کلی هم مطبوعات ازش تعریف کردن و دیگه خودتون باقی ماجرا رو میدونید تازه سنش هم کم بود
تکراری نیست این ماجرا ؟
فقط قیمتش کمه…
نه چون شماره ی مقدس رو بهش ندادن
بزرگ ترین فرقشون اینه که این به لالیگا و تیمای اتوبوسی عادت داره
امسال هم با کوصلو میخوان سرمونو شیره بمالن
ما هم تو رو در حد جانشینی کریم نمیدونیم
سومین گلزن برتر لالیگا رو با 500 هزار یورو گرفتیم دیگه این همه چصناله واسه چیع؟
نصفش پنالتی بوده
اگر برای نیمکت باشه عالی هست ولی اگر قرار باشه مهاجم فیکس باشه باید رید تو این مدیریت
خخخخ مهاجم سی و سه ساله که تیمش سقوط کرده دسته پایین تر و به خاطر اینکه فامیل کارواخال هست جذب شده خوشحال باشیم ؟
امیدوارم ی سالا با ما کنار بیای…
برو بکن باز بگو مادرید بدجاییه….
دوستان ی نکته مهم.
اگه ک دیگه خریدی انجام ندادیم و پرز دروغی ب طرفدار تو خیابون جواب نداده باشه، حتماً باید وینی و رودریگو تو تابستون روی تمام کنندگیشون کار کنن. چون خوسلو ک متوسطه و گاهی وقتا نمیتونه موقعیتارا گل کنه. ما هم مثل بایرن و چندین سال سیتی، بدون نوک باشیم و بیشتر وینگرامون تموم کننده باشن. امیدوارم ک این کارا کنن و بتونیم سال بعدا بگذرونیم تا بعد….
تو همونی هستی که راجع به نبوغ پرز میگفتی درسته ؟
نه
سیتی دوتا ترکیب آماده داشت هر بازیکنش یه ستارست ما ترکیب دوم داریم ؟ الان همه تیما فهمیدن میرن روی مخ وینی و تمام
اینا جفتی خصوصیات تموم کنندگی ندارن به اون صورت
تیم ما بگا میره
تازه امباپه هم اصلا نوک نیست که پست اصلیش پست وینی هست
برای هازارد چقدر پول دادیم . چی شد
ماریانو چی
یویچ چی
بعضی آقایون هنوز این بنده خدا بازی نکرده انتقاد میکنن . همه اش 500 هزارتا خرجش شده . یعنی هیچ .
تازه حداقل بازی نکنه حریف تمرینی خوبیه .
اگر هم خوب بود یعنی عشق است رئال
اگر هم بد بود مثل الکلاسیکو که بدون کریم بگا رفتیم میشه و تحقیر میشیم نهایتش چیه مگه چهار تا چهار تا گل خوردن مگه بده ؟ فدای سر پاپا
یادمه گفتم این خوسلو بدبخت فقط برای نیمکت میاد و عملا پرز اینقد احمق نیس دوباره تیمو اینجوری به اروپا بفرسته مث اینکه اشتباه میکردم و واقعا ی احمق به تمام معناست ، اما اینا باعث نمیشه به بازیکن انقد انرژی منفی داده شه خوسلو مقصر نیس که تیم تقویت نمیشه ! بازم میگم خوسلو بازیکن با کیفیتی هست ولی اصلا در حد لیگ قهرمانان نیس و بیشتر درحد ی ذخیره کارامده . اصلا فرض رو بر این بزاریم که از هالند بهتره ذخیره نمیخواد ؟ ۳۳ سالشه و قطعا ممکنه مصدوم شه . نمیدونم ولی به قول بعضی از دوستان انگار مدیران تیم زوال گرفتن
آدم سگ بگیره…
جو نگیره… :(
اقا کسایی که میگن تو تیم اسپانیول بوده و خیلی خوب بوده بیاد اینجاهم عالیه و امارش نشون دهنده خوب بودن اونه، کشسعرن میگن
یوویچ تو تیم پایین فرانکفورت خوب بود اومد رئال رید
ماریانو تو لیون خیلی خوب کار میکرد اومد رئال رید
خلاصه اینو ملاک در نظر نگیرید هرکی تیمش در میانه و پایین جدول باشه بازیکنش بیاد تو بهترین تیم جهان موفق میشه
اصلا بگیم فوق ستاره خالصه ی ذخیره نیاز نداره ؟ ۳۳ سالشه مطمئنا مصدوم میشه وسطای فصل
ولی همینا میگن هالند و کین بنجلن
بلندشو بلندشو تخم سگ، خجالت بکش تخم سگ
ن پس میخواستی جانشینش شی هن؟
سورپرایز:
پاپا امباپه رو خرید.
رسمی: انکونکو به چلسی پیوست
قیمت ۶۰ ملیون قرارداد ۶ ساله
سن ۲۵
خیلی مفت گرفتن یه همچین مهاجم تکنیکی رو
تا ولاهویچ از دست نرفته باید بگیریمش
موافقم ولاهوویچ رو باید بخریم
از هوش اقتصادی چلسی نگو که خنده داره و حاضرم قسم بخورم از این انکونکو چیزی در نمیاد
از خوسلو درمیاد
تازه الان دیدم که ۱۴ رو گرفته ، یذره امید تو دلم ایجاد شد
تاثیرگذار ترینای باشگاه به نوبت
هازارد وایخو رنیر اودریازومبالا لونین و ماریانو
سگ تو روحت پرز که مهاجم رئال شده این زپرتی فصل بعد با لیگ کشاورزان رقابت تنگاتنگ داریم
آقا من شرط میبندم خرید دیگری در کار است :lol:
هر چقدر فکر میکنم نباید حرف پرز اونم تو خیابون به یک هوادار که در مورد نقشه های باشگاه میپرسه درست باشه ، کل صحبت هاش با سرمربی رو زیر پا نمیزاره همینطوری با تصمیم خودش ( اگه میکنه که کص پدرش )
یادته کارلتو علیه پرز صحبت کرده بود ؟ دستور داده بود نوع تمرین کردن تیم هم عوض بشه بعد میگی حرفش رو عوض نمیکنه به خاطر سرمربی ؟
اقا کاری ندارم ولی امارش خدایی خوب بوده تو لالیگا فک کنم ۳ تا گل کمتر بنز داشت سال قبل تو تیمکصشر اسپانیول اینجا که دیگه هافبکا ماشالله نصف تیمن و وینی بغلش هس حس خوبی به خسرو دارم
شرایط هر تیم فرق میکنه
یوویچم تو تیم پایین تر خوب بود اومد اینجا رید
نمیشه گفت چون تو تیم پایین خوب بوده تو تیم بزرگم خوبه
شیرینم تو هافبک داریم
اگه می خوای پول خرج نکنی
فیریمینیو رو بیار
عجبی از این نپرسیدن 《حضور امباپه در رئال مادرید؟》
چقدر اعتماد به نفس داره این بشر
رلوو گفته خودش انتخاب کرده ۱۴ بپوشه
برای جانشینی پاپا اومدی پس
از هوگو سانچز پوشکاش نازاریو بنزما دی استفانو رائول
رسیدیم به ژوزه لو
کیر تو پرز
حداقل ۲۵ تارو بزن اگه فیکس بودی
اندرریتده بخدااا بابا امارو نگاه کنید تو اسپانیول کصشر فقط سه تا از بنزما کمتر زده با احتساب سه پنالتی کمتر
قبول کن در حد فیکس نیست
آمارش خوبه ولی اولا که گریزمن به اون بزرگی تو بارسا خراب کرد، اینکه خوسلوعه
دوما که اصن بازیای لالیگایی رو هم باهاش بگذرونیم، اروپا چی؟