مرجع خبری رئال مادرید : نوری شاهین بازیکن ترکیه ای اسبق رئال مادری ددر مورد آردا گولر بازیکن تازه وارد تیم صحبت کرد.
وی اظهار داشت :” در جایگاهی نیستم که به آردا گولر توصیه بدهم. کنفرانس مطبوعاتی و اولین تمرینش را دارم. شخصیت خوبی را دارد و خداوند همراهش است. به او افتخار می کنیم. همچنان به او افتخار خواهیم کرد. مطمئن هستم که در ان جا موفق خواهد شد. رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیاست. خدا را شکر که فرصت بازی در رئال ار داشته است. هر کسی صاحب چنین فرصتی نمی شود. آردا استعداد بزرگی دارد. بازیکن بزرگی دارد اما در شرایطی نیتم که بخواهم به او توصیح ای بدهم.”



عین آل تیتاپ
این مثل هازارد و فاتی و کوتینیو زیر فشار رسانه ها نابود میشه از این کامنت اسکرین بگیرین ۲ سال دیگه نتیجه آش رو خواهید دید
به نظرم ازش قدیسه نسازیم… باید اول بازیش را ببینیم و بعد صحبت کنیم دربارش… اما به نظرم میدرخشه…
چقدر قشنگ اسم خدارو میارن….. چیزی که اکثر بازیکنای ما تو ایران فرهنگ صحبت کردن ارزوی خوب داشتن و اسم خدا رو به این قشنگی اوردن ندارن….
تا اونجایی که دیدم هی نفرین میکنن
اون باید بهت توصیه بده ولی برای تو دیگه فایده ای نداره