مرجع خبری رئال مادرید : گرت ساوتگیت سرمربی تیم ملی انگلیس به تمجید از بلینگام پرداخت و نقش او در تیم ملی انگلسی را با نقش بازیکنانی نظیر پل اسکولز و برایان رابسون مقایسه کرد.
گرت ساوتگیت بیان کرد:” بلینگام نیز یکی از بازیکنانی است که می تواند به محوطه جریمه حریف وارد شود. او یکی از بازیکنانی است که می تواند به خط حمله اضافه شود. شاید او قبلا صرفا یک هافبک میانی بود اما حالا نشان داده که می تواند نقش های متفاوتی را بپذیرد. او هافبکی است که می تواند به جلو حرکت کند و در لحظات مهم گل بزند. جود، پختگی بالایی دارد. هوش حسی بالایی دارد و می تواند در رختکن در کنار بازیکنانی حضور داشته باشد که کلاس بالایی دارند. او نشان داده که آماده اثبات توانایی هایش است. سبک رئال با رفتن بنزما عوض شده و بلینگام به همین خاطر در نقش متفاوتی بازی می کند و به محوطه جریمه حذف اضافه می شود که این از نظر ما نکته مثبتی است چرا که هر چقدر بیشتر گل بزند، بهتر است. من به طور کامل شگفت زده نشدم چرا که او شخصیت و آرامش فوق العاده ای دارد. هرگز نمی دانی که شرایط پطور پیش می رود و چه نقشی در تیم دارد.”



خوبه که تو هم سیکتو از تیم انگلیس بزنی
هر وقت میرم تو فکر که این چطور بعد از قهرمان نشدن تو یورو ۲۰۲۰ و جام جهانی ۲۰۲۲ با قویترین تیم تورنمنت، هنوز مربی مونده یادم میاد که آلمان، لو رو بعد از فاجعه ۲۰۱۸ و فلیک رو بعد از فاجعه ۲۰۲۲ اخراج نکرد تا به این روز بیفتن
بد نیست اروپاییها هم یه چیزایی رو یه کم از کشورای خاورمیانه یاد بگیرن :|
کلا انگلیس با همه ستاره هاش اون شخصیت قهرمانی رو نداره چند ساله دلشون به این خوشه که ۲۰۱۸ چهارم شدن و عملکرد خوبی داشتن و کلا یه جام جهانی مال شصت سال پیش رو دارن ساوتگیت در مجموع نتایج خوبی به نسبت قبل ۲۰۱۸ براشون گرفته ولی به اندازه کافی برای قهرمانی جاه طلب نیستن
مربی نسل سازی بود اولاش هم نتایجش خوب بود ولی الان باید یه مربی خفن بیارن که جام درو کنن
اردا گولر کی برمیگرده
صبح یه روزی
شوخی
یعنی خیلی مربی خفنیه که یه جور ترکیب میچینه که بلینگهام و ساکا و کین رو خنثی می کنه خدایی دستخوش
ترکیب انگلیس رو بدون مربی بفرستی تو زمین احتمال بردش بیشتره خدایی
بی فانوس دکمتو بزن ی تنه ریدی ب این نسل انگلیس
بلینگام میتونه آقای گل لالیگا بشه اگه فرم خوبش از دست نره