مرجع خبری رئال مادرید : آلفونسو دیویس دفاع چپ کانادایی بایرن مونیخ گزینه رئال مادرید در تابستان آینده است. این بازیکن در سال َآینده به سال پایانی قراردادش با بایرن مونیخ می رسد.
در حقیقت رئال در سال 2014، کروس را در حالی خرید که به سال پایانی قراردادش با بایرن مونیخ رسیده بود و به همین خاطر خرید او با قیمتی بسیار معقول یعنی 25 میلیون یورو انجام شد. رئال مادرید می خواهد دیویس را هم با فرمولی کاملا مشابه بخرد و قیمت او را حسابی پایین بیاورد.
رئال البته کورتوا را در 2018 و هازارد را در 2019 در شرایطی مشابه خرید. قیمت تیبو 30 میلیون یورو بود چون به سال پایانی قراردادش رسیده است. هازارد البته با قیمت بالایی یعنی 130 میلیون یورو خریده شد و خرید ناموفقی بود اما در هر صورت رئال می خواهد در مورد دیویس نیز از فرمول مشابهی استفاده کند.
رئال مادرید و بایرن مونیخ رابطه بدی با هم ندارند و به همین خاطر بازیکنانی نظیر آلابا، ژابی ، خامس، اودریوزولا، آلتین توپ و روبن در سالهای اخیر بین دو تیم جا به جا شده اند. رئال معمولا هر خریدی که از بایرن داشته، موفق بوده است. دیویس، کروس، کروس، برایتنر و… برخی از نمونه ها بوده اند.



حسابی خبراش داره زیاد میشه اگه اتفاق خواستی نیفته باید اولین خرید تابستون ۲۴ بحساب بیاریم
پرز یکیو میخواد بخره باید از دو سه تابستون قبل اراده کنه تا دو سه تابستان بعد بخرتش( الیته این قانون در مورد امباپه صدق نمیکنه)
باش تا بیاد :lol:
شر و ور نگو باند همش شر میگی تو هر تیتر
فقط اگه خودش بخاد بیاد همه چی اوکی میشه
من نمیدونم منبع این خبرها چرت از کجاست
آره بشینید بایرن دفاعش رو ۲۵ میلیون بفروشه خخخ آخرین خبرها از ۱۰۰ میلیون قیمت روش بود توسط مدیران بایرن
حالا ۱۰۰ هم نباشه دیکه عمرا ۲۵ تا بشه قیمتش
شوخی نکن
کی گفت ۲۵ تا
اگه خود بایرن بگه ۲۵ تا بیا ببر رئال میگه نمیخام
آقا ما روو هر کی دست میزاریم بارساییا میگن عاشق اونا بوده..د لامصب چندسال پیش مدیر برنامه دیویس پیشنهاد داده به بارتمئو ک دیویس رو بخرید اونم سر کانادایی بودنش گفته نه.مطمئن نیستیم به کیفیتش…حالا شما بگید کجای این موضوع یعنی دیویس عاشق بارساس؟
اتفاقا منم رو خرید مسی تابستون خیلی مردد بودم و برای اینکه آرزانتینی بودنش بی خیال شدم.
گفته بود طرفداره مسیه ولی خب ربطی نداره بازم که رئالیه یا غارسیایی الان نصف ترکیب غارسا رئالیه کلا زیاد مهم نی
کاش فولاد سال دیگه بره لیگ قهرمانان اسیا و رونالدو هنوز تو النصر باشه و باهم تو یه گروه بیفتن
در این صورت دفاع چپ اوکی میشه ولی باید برا دفاع راست هم اقدام کنیم که بهترین گزینه فریمپونگ هستش که ایشالا اگه سال بعد ژابی اومد با خودش میاره
خب بیاید از نبوغ پاپا بگید خخخ