مرجع خبری رئال مادرید: خوان لاپورتا مدیر بارسلونا در مصاحبه با موندودپورتیوو باز هم به رئال مادرید حمله کرد.
وی اظهار داشت :” همچنان خشمگین و عصبانی هستم چرا که کاری شبکه رئال مادریدانجام می دهد، شرم آور است. آنها می خواهند که داوران را تحت تاثیر قرار بدهند. هر هفته تلاش می کنند. اگر بارسلونا کلیپ های مشابهی توهین می کرد، ما را مجرم می شناختند و محروم می کردند. ”
لاپورتا در مورد پرداخت رشوه توسط بارسلونا به داوران گفت:” اتفاقی که رخ می دهد، یک انحراف است. از قاضی خواسته اند تا پرونده را طولانی تر کند در حالی که مدرکی وجود ندارد. در آن جا فقط مشاوره از کمیته داوران صورت گرفته و ویدیوها آن را ثابت می کند. آنها می خواهند طوری القا کنند که بارسا روی داوران تاثیر می گذارد اما این طور نیست.”
وی در مورد سوپرلیگ نیز صحبت کرد:” اگر این تورنمنت تا کنون شروع شده بود، در این دو سال درآمد زیادی را به ما می رساند. تورنمنت جذابی است و فکر می کنم در 2025 شروع شود.”



طويلة کاتالان از شرم صحبت کنه مثل این می مونه که هیتلر از صلح صحبت کنه
آها چی شد
باز داره رئال نتیجه میگیره
بیام یکم گوه بیشتر بخورم
تا داورا بیشتر از قبل علیه رئال بشن………
کیلیپهای بخور بخور تو هم شرم اور است.یه کم کمتر بلومبون پیرمرد:)
کونت میخاره ها
عوضی کونی
تو چرا سیر نمیشی از خوردن گه رئالی ها
و در این لحظه بود که سپی خلس گفت: بیا اینجا ک*** منو *** مادر شایعاتی
رشوه دادن به داور به مدت 17 سال شرم آور نیست پس چیه؟
این خرس قطبی انسان بشو نیست
az bazi 8-2 babayern ke sharmavar tar nist
صحبتایِ تو شرم بار تره دآورآرو تحت فشار میزارین که نتایجِ رئالو تحت تاثیر خودتون (شیاف و خودت) قرار بدین که با نا دآوری و کَلَک خودتونو به ما و منطقه امن سوپرکوپا ده اسپانا 2025 برسونین
رئال
بیلبائو
مایورکا
خیرونا
تیم های حاضر در سوپرکوپا ده اسپانا 2025 هستن. جنگ حضور تو بازی مستقیمِ
خبرونا (Girona)- وار سا . ست
خبرونا = خیرونا
امان از کیبوردِ تبلت