مرجع خبری رئال مادرید: رائول در کاستیا ماندنی شد و حالا باید از نسل جدید تیم محافظت کند. بازیکنانی نظیر نیکو پاز، گونزالو گارسیا، مانوئل انخل ، سزار پالاسییوس و پینیرو فصل گذشته از تیم جوانان رئال به کاستیا ملحق شدند و برای فصل جدید نوبت خاکوبو 19 ساله، یوسی 18 ساله و داوید خیمنز 18 ساله است که به کاستیا برسند.
نسل نیکو پاز برای جاشنینی آریباس، دوتور، آراندا، پیتر، آلوارو مارتین و رافا مارین به کاستیا آمد و حالا نوبت نسلی جدید است. در حقیقت وقتش رسیده که خاکوبو، یوسی و داوید خیمنز به تیم کماستیا ملحق شوند.
خاکوبو، مدافعی است که در تیم زیر 19 سال اسپانیا عضویت دارد و چند باری هم در تمرینات تیم بزرگسالان حضور پیدا کرد. یوسی که به تیم لمی مراکش هم راه یافته، در پست دفاع چپ کار می کند در حالی که داوید خیمنز که فصل گذشته در رئال مادرید سی بازی کرد، جانشین وینیسیوس توبیاس در پست دفاع راست می شود.
باشگاه باید در مورد الکس خیمنز تصمیم بگیرد که قرضی در این فصل به میلان رفته بود. روسونری ها هنوز تصمیم نگرفته اند که قرارداد قرضی این بازیکن را قطعی کنند یا نه.



با موندن سلطان رائول دیگه نگرانی از بابت درخشش جواهرامون تو کاستیا نداریم