مرجع خبری رئال مادرید : اوکی دیاریو گزارش داده است که ریورپلاته برای فروش ماستانتونو هافبک 16 ساله خود به رئال تخفیف نمی دهد.
در حقیقت رفم فسخ قرارداد این بازیکن 45 میلیون یوروست که رئال به دنبال فرمول هایی برای کاهش این قیمت است. ماستانتونو با توجه به این که پاسپورت ایتالیایی دارد، می تواند در همین تابستان به رئال بیاید اما رئال به او پیشنهاد داده است که دو سال دیگر قرضی در ریورپلاته بماند و بعد از آن به رئال بیاید.
رئال عجله ای برای خرید در خط هافبک ندارد اما در سال آینده و با جدایی مودریچ، یکی از گزینه ها این است که ماستانتونو برای تقویت میانه زمین خریده شود.



اگه صحبت جانشین سلطان مودریچه کاما هست ولی رئال میتونه سر لیورپلاته این پاریس بالا بیاره یا با زبون خوش ۴۰ بدین یا……………………..
شاعر میگه آب در کوزه ما تشنه لبان میگردیم
نیکو پازو داریم خودشم نشون داده مفته از آکادمی خودمونه نمیاریمش تیم اول بهش میدان نمیدیم بعدش مفت میفروشنش بعد افتادن دنبال یه الف بچه که خداتومان قیمتشه
همون طوری که اودگاردو داشتیم قدرشو ندونستیم 40تا دادیم آرسنال دوسال بعدش105دادیم بلینگهام آوردیم،تئو هرناندز داشتیم 20تا دادیم میلان جاش48دادیم مندیو گرفتیم که اصلا باهم قابل مقایسه نیستن
#التماس_تفکر
گرچه عملکرد مدیران در چند فصل اخیر خوب بوده ولی جواهرایی از آکادمیو مفت از دست دادن(یورنته،ادگارد،اشرف،تئو،گیلا،اریباس،کوبو،مارین،رگیلون،و…)