مرجع خبری رئال مادرید : فراموش نکنیم که سه شنبه دو پادشاه جام باشگاه های اروپا به مصاف همدیگر می روند. میلان و رئال مادرید روی هم 22 بار قهرمان اروپا شدند. در سالهای جوانی من باشگاه روسونری اژدهایی هزارسر بود که بارها شب های نوجوانی من را خراب کرد. یک بار دیدم که بویو حسابی بی تاب شده بود چرا که در میانه زمین در برنابئو باید از او عبور می کرد. خط دفاع جلو کشیده و لعنتی ساکی درست مثل تیم کنونی فلیک بود و هر تلاشی برای همکاری در خط حمله را ویران می کرد. این را بدون کینه می گویم. اگر دست بود، این تاکتیک را ممنوع می کردم. اگر شجاع هستی، رو در روی من بایست و ببینیم چه کسی قوی تر است. تاکتیک ساکی و فلیک مثل این بود که هر بار که توپوریا می خواست به حریش مشت بزند، داوران متوقفش می کردند. باید نمایش را جذب کرد و این روش مناسبی نیست.
اما میلانی که سه شنبه به برنابئو می آید، آسیب پذیرتر است. شنبه دیدم که با قدرت در مقابل مونزا پیروز شدند (تیمی که بیشتر به خاطر جاده فرمول یک خود معروف است تا تیم فوتبال) دوباره موراتا را در خانه خواهیم دید. از این جا از ته قلبم می خواهم که هواداران مثل دفعات قبلی او را هو نکنند. موراتا در دهمی و دوازدهمی به قهرمانی ما کمک کرد و کاپیتان تیم ملی اسپانیا در قهرمانی یورو بود. یک درود برای آلوارو.
توماس رونکرو



موراتا موش صفت لایق هر اهانت است
غزنوی چرا مثل شاهنامه ها حرف میزنی اهل شاهنامه هستی
بچه دبیرستان چه میداند از شاهنامه؟ من شهروند افغانستان هستم با لهجه وگویش خود صحبت ونوشته میکنم
عه چه حالب
از این میلان میشه برد
اما با این سبکا فک کنم تساوی برقرار شه
با احترام به کارلتو ولی قبل از نیم فصل اخراج میشه
فقط تحقیر جلو سیتی و برگشت بارسا ممکنه باعث اخراج شدنش بشه وگرنه اتفاقه خاصی نیوفته تااخر فصل میمونه و بعدش اگه بمونه باید کیرزد به مخه پرز
اگه جام بگیره بازم میخوای اخراج بشه عژیژم کلوپ میالیم یاالونسو بلات پلس عسق کنی
جامی که باترس واسترس وخلاقیت فردی وینی وبلینگام باشانس انچلوتی باشه همون که نیاره بهتره توبشین باانچلوتیت حال کن مابفکرپادشاه مونیم ک برای مامهمه نه ریدمان انچلوتی بابازیکنان ملیاردی بادوتابچه سال دبیرستانی ب ر ی نه تحقیربشیم رئال بهترین وپرافتخارترین است بایدهمیشه بهترین وزیباترین بازی بکنه نه 90دقیقه باترس تیم میخ کوب کنی دفاع منتظرضدحمله وینی باشی انچلوتیت یه ترسوه بز دل حتاخایه بازی دادن دوتاجوان بااستعدادباانگیزه نداره حتاچهارباریدمان شده بازهم جوربزه تعویضی نداشت توباانچلوتیت بریدفوتبال وتاکتیک وبرنامه وآنالیزجدیدیادبگیریدبیاییدهرچن انچلوتی ومورینیودورانشون تمام شده