«تمرکز آنچلوتی روی رفع بحران دفاعی تیمش»

نوشته شده توسط admin در 25 ژانویه 2025 - 10:00

مرجع خبری رئال مادرید : صحبت‌های کارلو آنچلوتی پس از پیروزی ۵-۱ مقابل سالزبورگ بیشتر بر مسائل دفاعی متمرکز بود تا هجومی. این تمرکز نه به دلیل رضایت او از عملکرد تیم در برابر حریفی بود که بازی خوبی ارائه کرد اما در عین حال ضعف دفاعی واضحی داشت. با یک هفته باقی‌مانده تا پایان مرحله اول لیگ قهرمانان اروپا، صعود رئال مادرید به مرحله یک‌هشتم نهایی بسیار محتمل به نظر می‌رسد. با این حال، تیم وظایف خود را در زمان لازم انجام نداد—شکست مقابل لیل، لیورپول و میلان—و به نظر می‌رسد از یک بازی حذفی اجتناب ناپذیر نخواهد بود. این بازی احتمالا مقابل تیم‌های آخر گروه‌های صعودکننده مانند پاری‌سن‌ژرمن یا منچسترسیتی خواهد بود، به شرطی که تیم گواردیولا بتواند بحران خود را پشت سر بگذارد و در آخرین بازی مرحله گروهی کلوب بروژ را شکست دهد.

آنچلوتی در طول کنفرانس خبری خود بارها از اصطلاح “تمرکز” استفاده کرد. او تأکید کرد که رئال مادرید مشکلی در حمله ندارد و وظیفه اصلی او به عنوان سرمربی در بهبود عملکرد دفاعی تیم است. او با این جمله که “دفاع جام‌ها را می‌برد” نظر خود را توضیح داد. این ادعا قابل رد نیست: تیم او در دو بازی از سه بازی اخیر—مقابل سلتا و سالزبورگ—پنج گل و در بازی مقابل لاس پالماس چهار گل به ثمر رسانده است، اما در هیچ‌کدام از این بازی‌ها نتوانسته دروازه خود را بسته نگه دارد. همچنین، شکست سنگین ۵-۰ در مقابل بارسلونا در سوپرجام اسپانیا هنوز در ذهن‌ها باقی است.

آنچلوتی پیش از بازگشت به موضوع اصلی صحبت‌های خود یعنی دفاع، اظهار داشت: “مشخص است که رئال مادرید مشکلی در حمله ندارد.” او نگرانی منطقی خود را در مورد بخشی از بازی که هنوز به درستی تنظیم نشده است، بیان کرد. مشخص نیست که آیا این مشکل به دلیل مصدومیت‌های پیاپی و کمبود بازیکنان متخصص دفاعی است یا نقص ساختاری در تیم. او تأکید کرد که توجه، تعهد و همکاری جمعی ارزش‌های ضروری برای بهبود عملکرد دفاعی هستند، چیزی که تیمش در پیروزی ساده مقابل سالزبورگ از خود نشان نداد.

سرمربی ایتالیایی همچنین خاطرنشان کرد که رئال مادرید به سختی بدون گل زدن بازی خواهد کرد، به‌ویژه اکنون که تمامی مهره‌های هجومی تیم در بهترین فرم خود هستند. امباپه، وینیسیوس، رودریگو، بلینگهام و والورده مهاجمانی هستند که در اروپا به سختی می‌توان مشابهشان را پیدا کرد. این بازیکنان تنوع بالایی را نیز به تیم اضافه می‌کنند: توانایی گلزنی از فاصله‌های کوتاه، متوسط و بلند. از زمان شکست مقابل اتلتیک بیلبائو در سن مامس در تاریخ ۴ دسامبر، رئال مادرید ۱۲ بازی انجام داده و ۴۲ گل به ثمر رسانده است که میانگین خیره‌کننده ۳.۶ گل در هر بازی را نشان می‌دهد. در این دوره، که با اوج‌گیری چشمگیر امباپه همراه بوده، رئال تنها یک شکست (در فینال سوپرجام) و یک تساوی (۳-۳ مقابل رایو وایکانو) داشته است. به عبارت دیگر، ۱۰ برد کسب کرده است. از لحاظ آماری، این عملکرد فوق‌العاده‌ای است که تنها با لغزش در عربستان سعودی آسیب دیده است.

سانتیاگو سگورولا – آس

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
3 نظرات

دفاع خوب شود همه رو مورد عنایت قرار می دهیم

مشکل دفاع مهره هاشن..کارایی کارواخال ۱۰ برابر وازکزه و مشخصا ناچو کیفیتش توی دفاع با اینکه خیلی هم بازیکن تاپی نبود ولی قطعا از شوامنی بیشتر بود..مندی هم ضعفاش همیشگیه ولی پارسال ب وسیله همین ناچو و کروس اغلب پوشش داده میشد پشتش..با گفتن کلمه عدم جدیت و این حرفا دفاع درست نمیشه..فقط باید بازیکنای بی کیفیت برن روی نیمکت..

از اول فصل همین بوده بازی‌های آسون رو بردیم بعد گفتن راه حل دفاعی کشف شد و اینا بحران دفاعی تموم شد بالافاصله اولین بازی جلوی حریف یکم قدر رو باختیم یا تحقیر شدیم بعد دوباره این چرخه برمیگرده اولش که باید ساختار دفاعی درست بشه تا آخر فصل هم همینه
نمونش بارسا میلان لیورپول و بازم بارسا الانم چند تا بازی بردیم صبر کنید بازی جلوی یه تیم قوی ببینیم چی اتفاقی میفته دوباره

آخرین اخبار
18:50 حمله عجیب امباپه به بنزما و مودریچ/ انتقاد دو خبرنگار از صحبت‌های کیلیان 18:29 غیبت هافبک کلیدی اتلتیکو در دربی 17:31 «سوت، بخشش و گل» 16:31 خرید جواهر هلندی توسط زنان رئال مادرید 15:45 رئال مادرید به دنبال سه پیروزی پیش از وقفه یک ماهه 15:00 میزگرد یوتیوبی:«بخشی از سوتها علیه وینیسیوس، علیه مدیریت فلورنتینو پرز است» 14:15 گزینه اصلی رئال مادرید برای جانشینی کورتوا به گفته خبرنگار اسپانیایی 13:25 خبرنگار اسپانیایی:«دیومانده ممکن است وارد چرخه‌ای مشابه اندریک شود» 12:10 بحث دو خبرنگار اسپانیایی:«برخی از هواداران رئال مادرید، وینیسیوس و امباپه را ناسازگار می‌دانند» 10:45 یوتیوبر اسپانیایی:«مورینیو هم مثل سه مربی قبلی ممکن است قربانی شود/ ریکلمه سوتها را ساماندهی نکرده» 09:39 بازگشت رئال مادرید به رنگ بنفش 07:40 هویسن:«امیدوارم من و مورینیو موفق شویم» 06:37 یک رئالی در تیم برتر هفته چمپیونزلیگ 05:05 پیروزی شیرین زنان رئال مادرید در خانه دپورتیوو 04:25 اولین شب بزرگ اروپایی ماستانتونو با هت تریک 03:30 تواضع به سبک امباپه:«هیچ بازیکنی بهتر از من نبوده!» 02:32 توضیح نیکو پاز در مورد این که چرا ماندن در کومو را به بازگشت به رئال مادرید ترجیح داد 01:32 مارکا: هافبکی که تعادل را به خط هافبک رئال مادرید خواهد آورد 00:31 پیشنهاد 50 میلیونی که توسط کاماوینگا رد شد 23:28 اتلتیک: نقش کلیدی مورینیو در ماندن اندریک 22:24 آس: حمایت کادر فنی و رختکن از وینیسیوس 21:32 «سوتهای هواداران علیه مدیریت و عملکرد فلورنتینو پرز است» 20:29 ناراحت شدن امباپه از لقب دیکتاتور! 20:00 پیشنهاد رئال مادرید برای تمدید به بلینگام: دستمزدی مشابه وینیسیوس! 19:40 سه غایب در لیست رئال مادرید مقابل رایو وایکانو