آتنئا دل کاستیو:«به بارسلونا یا اتلتیکو نخواهم رفت»

نوشته شده توسط admin در 6 آوریل 2025 - 11:30

مرجع خبری رئال مادرید : آتنئا دل کاستیو بار دیگر عشق و قدردانی خود را نسبت به رئال مادرید ابراز کرد. او همچنین از دپورتیوو لاکرونیا نیز یاد کرد و گفت:«اصول و ارزش‌های من بالاتر از هر چیز دیگری است. هم دپورتیوو، زمانی که من را جذب کرد، و هم رئال مادرید، همه‌چیز را به من داده‌اند. من از کودکی هوادار رئال مادرید بودم.»

او از این فرصت استفاده کرد تا بار دیگر تأکید کند که هرگز برای بارسلونا بازی نخواهد کرد:«نه برای بارسا و نه برای اتلتیکو. اما نمی‌خواهم جنجال بیشتری ایجاد کنم. اصول و ارزش‌های من این است که رئال مادرید و دپورتیوو در گذشته همه چیز را به من داده‌اند. من قرارداد خود را با رئال مادرید تمدید کردم چون باور دارم این تیم قهرمانی‌هایی به دست خواهد آورد. می‌خواهم آنجا باشم و این موفقیت‌ها را ببینم.»

بازیکن اهل کانتابریا البته در ادامه پیامی با محتوای تحسین بارسا و قدردانی از پیشرفت تیم زنان رئال مادرید ارائه داد:«می‌دانم که رئال مادرید قهرمانی‌هایی کسب خواهد کرد و همچنان رشد خواهد کرد، به همین دلیل آنجا هستم. در این زمینه صبوری می‌طلبم، چون سابقه‌ی ما هنوز کوتاه است و کم‌کم در حال پیشرفتیم. الان در ماه آوریل، تنها ۴ امتیاز با بارسا فاصله داریم، در حالی‌که سال گذشته بیش از ۲۰ امتیاز اختلاف داشتیم. ما به مرحله‌ی یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان رسیدیم و دست‌کم در یکی از دو بازی، رقابت نزدیکی داشتیم. می‌توانستیم جزو چهار تیم برتر اروپا قرار بگیریم با توجه به این‌که عمر تیم ما بسیار کم است.»

او ادامه داد:«در حالی‌که انتظارها از ما بالاست، مردم باید آرامش خود را حفظ کنند و از ما حمایت کنند، چون بارسلونا سال‌ها جلوتر از ماست و خیلی خوب روی تیم زنان خود کار کرده‌اند. بودن بارسا در لالیگا یک امتیاز بزرگ است. ما باید از آن‌ها چیزهای زیادی یاد بگیریم و امیدوارم آن‌ها هم از ما چیزهایی بیاموزند.»

او همچنین درباره‌ی آخرین ال‌کلاسیکو که بحث‌برانگیز بود، صحبت کرد؛ به‌ویژه در خصوص گل مردود شده‌ی بارسلونا زمانی که بازی ۱-۱ مساوی بود:«آیا آن گل می‌توانست نتیجه را تغییر دهد یا نه؟ نمی‌دانم. فقط این را می‌گویم که همان‌طور که همه دیدند، من هم قبول دارم — با اینکه مادریدی هستم — که آن صحنه آفساید بود.»

در پایان، از او درباره‌ی گرایش سیاسی‌اش هم پرسیده شد:«”آتنئا دل کائودیو”؟ برایم مهم نیست. فقط می‌خندم. اگر کسی فکر می‌کند با گفتن اینکه من “آتنئا دل کائودیو” هستم یا در جناح “راست افراطی” بازی می‌کنم، می‌خواهد من را ناراحت کند، سخت در اشتباه است.»

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
4 نظرات

comment image
جوجو به آرسنالم گل زد 😍

چشاتو تتو بزنم یا زوده

فقط تو دایرکت باند میاد

بازی رو چند بار نگاه کردم
هیچ تاکتیکی توش ندیدم به جز سانتر بلند پشت دفاع
که از اول فصل آنچلوتی کلید کرده فقط به این سانتر
باید پاسهای تو عمق بدن
مهاجمها و هافبک ها تو زمان حمله اضافه بشن و فاصله بگیرن تو خط دفاع حریف نه اینکه با یکی دو مهاجم جمع شن تو خط دفاعی فشرده حریف و توپ بشهون نرسه
حیف این خط حمله خدایی
درسته که دفاع کناری نداریم ولی با حمله و تعداد گل زیاد میشه جبرانش کرد
واسکز هم باید از ترکیب خارج بشه
متاسفانه مندی هم مثل سال قبل نیست اصلا یعنی مندی یا فران گارسیا فرقی ندارن امسال میشه به جاشون بعضی بازی ها مثل سالهای قبل از کاماوینگا هم استفاده کرد
بیچاره والورده و بلینگام له شدن امسال تو بازیا انقد که میدون
وینی و رودریگو و حتی امباپه تو دفاع باید شرکت کنن و از بالا پرس کنن
شاید بشه با این شرایط یک جام برد
بعید میدونم لالیگا یا حتی CL ببریم امسال

جام باشگاه ها چیکار میخوان بکنن؟!

امباپه هم باید سر زدنو تمرین کنه و یاد بگیره, از وینی و رودریگو که سر زن در نمیاد
برای سال بعد باید فلورین ویرتز و آرنولد رو بیارن کارواخال رو نمیدونم دیگه میشه روش حساب کرد یا نه
یه دفاع کناری جای مندی و یه دفاع قد بلند

امسال خیلی از سانتر های کناری و کرنر گل خوردیم
دفاع تو این موقعیت ها گیج میزنه
سر صحنه گل اول دیشب اصلا یارگیری نشده بود.

آسنسیو هم حقش فیکس شدنه از بقیه دفاع ها که بهتره به نظرم

آخرین اخبار
05:31 نظر مدافع کنونی استون ویلا در مورد مذاکراتش با رئال مادرید 03:31 رکوردی جدید برای کاپیتان زنان رئال مادرید 02:31 رکورد عالی مهاجم آینده دار رئال مادرید: هر 66 دقیقه یک گل 01:31 دیومانده، همای سعادت: هفت برد در هفت بازی 00:55 کاماوینگا:«وینیسیوس به جدایی فکر نمی کند» 00:47 مورینیو:«سه سال زمان می‌خواهم» 00:31 توصیف جالب در مورد مدافع آکادمی رئال مادرید:«رودیگر کوچک است!» 23:29 دو رئالی در تیم برتر هفته لالیگا از نگاه هواسکورد 22:31 پایان بحران مصدومیت‌ها در رئال مادرید؛ آرامش مورینیو در مقابل نگرانی فلیک 21:32 عکس؛ ملاقات هویسن با کودک دچار تومور مغزی 20:32 تحول مثبت رئال مادرید؛ پایان فرصت سوزی مهاجمان در بازیهای اخیر 20:00 هالند کوچک در آکادمی رئال مادرید؛ غول ۱۵ ساله‌ای با ۱۴۸ گل! 19:29 لیست رئال مادرید مقابل آاک ؛ بدون گولر و شوامنی 18:31 آلوارو بنیتو:«باید دید که با بازگشت وینیسیوس چه اتفاقاتی رخ خواهد داد» 17:50 عکس؛ سکوت یک دقیقه ای در تمرین رئال مادرید به احترام بازیکن فقید تنه ریف 17:29 ادعای جنجالی خبرنگار فرانسوی درباره توطئه علیه امباپه 16:43 دلخوری مورینیو از گفتگوی اعضای راسینگ با داور 16:14 تسلیت رئال مادرید برای درگذشت بازیکن 30 ساله پس از حادثه در زمین فوتبال 15:34 فرناندو سانز:«در رئال مادرید آن قدر به من توهین کردند که از بیرون رفتن، می‌ترسیدم!» 14:31 «حالا چه کسی می تواند دیومانده را نیمکت نشین کند؟» 13:31 مورینیو و شاگرد سابقش در مسیر تاریخ‌سازی؛ جوانان و بزرگسالان به دنبال صدرنشینی در اروپا 12:10 بحث خبرنگاران رادیو مارکا در مورد بازی رئال مادرید و راسینگ:«داور به کمک رئال آمد» 10:37 مارکا: تثبیت تغییرات ترکیب رئال مادرید در انتظار مشخص شدن شرایط وینیسیوس 09:36 تحول دفاعی رئال مادرید؛ وقتی حمله بهتر، به دفاع بهتر منجر می‌شود 07:34 «رئال مادرید همچنان مسیر فوتبالش را شکل می دهد»