نیکو پاز:«دوست دارم کنار یامال بازی کنم!»/ کارشناسان مارکا:«بازنگرداندن نیکو، اشتباه بزرگی برای رئال خواهد بود»

نوشته شده توسط admin در 22 آوریل 2025 - 20:30

مرجع خبری رئال مادرید : نیکو پاز در حال سپری‌کردن فصلی رؤیایی در ایتالیاست. این بازیکن آرژانتینی که اکنون برای کومو ۱۹۰۷ بازی می‌کند، در مصاحبه‌ای رو در رو با آسانه دیائو (ستاره دیگر تیم در دیدار مقابل لچه) در شبکه رسمی باشگاه، درباره تجربه‌های خود صحبت کرد. وقتی هم‌تیمی‌اش از او پرسید که دوست دارد با کدام بازیکن بازی کند، او بدون تردید نام لامین یامال را بر زبان آورد. او گفت: «خوش‌شانس بودم که در رئال مادرید، بهترین تیم دنیا، بازی کردم؛ در کنار بازیکنانی چون وینیسیوس و بلینگام. اما اگر بخواهم نام دیگری را بگویم، الان با لامین یامال همراهی می‌کنم. به نظرم او در حال حاضر یکی از بهترین‌های دنیاست و با توجه به سنش… واقعاً دوست دارم با او بازی کنم.تغییر بزرگی بود. در رئال مادرید بیشتر در تیم‌های پایه بازی می‌کردم. انتقال سختی بود، اما تجربه‌ای زیبا. در حال تطبیق هستم و انگیزه زیادی برای ادامه دارم.»

او همچنین درباره دعوتش به تیم ملی آرژانتین در آخرین وقفه فیفا گفت:«هم‌زمانی با مسی بهترین لحظه زندگی من تا این لحظه بود. دیوانه‌کننده بود که توانستم به مسی پاس گل بدهم. با توجه به سن لئو، فکر نمی‌کردم دیگر فرصتی برای هم‌بازی‌شدن با او پیدا کنم. واقعاً خوشحالم و بابت این تجربه سپاسگزارم.»

نام نیکو پاز اکنون با قدرت در راهروهای سانتیاگو برنابئو طنین‌انداز شده و در آستانه فصل ۲۶-۲۰۲۵، یکی از بازگشت‌های احتمالی و هیجان‌انگیز به رئال مادرید به شمار می‌آید. این بازیکن جوان آرژانتینی که مالکیتش همچنان در اختیار رئال است، در سری آ نمایش بسیار خوبی داشته و کارشناسان فوتبال بین‌المللی از او به‌عنوان یکی از چهره‌های آینده‌دار یاد می‌کنند. او اخیراً با یک پاس گل تعیین‌کننده در پیروزی کومو، و درخشش آسانه دیائو با دبل، دوباره در کانون توجه قرار گرفته است. بورخا آرندا در این رابطه می‌گوید: «ما هنوز نسخه نهایی نیکو پاز را ندیده‌ایم. او در سطحی بالا بازی می‌کند، اما احساس می‌شود که ظرفیت پیشرفت زیادی دارد.»

احتمال بازگشت نیکو به رئال نه‌تنها به پیشرفت خودش بستگی دارد، بلکه به سرمربی آینده رئال مادرید نیز مرتبط است. مولینرو تأکید می‌کند:«هر مربی سبک خاص خودش را دارد. اگر یورگن کلوپ بیاید، ممکن است پاز در نقشه‌اش جای نگیرد. اما اگر گزینه، ژابی آلونسو باشد که به بازی مالکانه علاقه دارد و توانسته از بازیکنانی مثل فلوریان ویرتز در لورکوزن بهره ببرد، نیکو پاز می‌تواند نقش مهمی در تیم داشته باشد.»

برخی او را با آردا گولر مقایسه می‌کنند که هنوز نتوانسته تحت هدایت آنچلوتی در رئال بدرخشد. اما برخلاف گولر، نیکو پاز توانسته در لیگی سطح بالا مانند سری آ، حضور مؤثری داشته باشد. آرندا در پایان گفت: «اگر رئال مادرید او را بازنگرداند، اشتباه بزرگی خواهد بود. این تیم به خلاقیت نیاز دارد، به‌ویژه در برابر تیم‌هایی که دفاع بسته دارند و بازی را کند می‌کنند. چیزی که در مرحله حذفی لیگ قهرمانان هم دیدیم. نیکو پاز دید بازی و خلاقیتی دارد که تیم به‌شدت به آن نیاز دارد.»

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
24 نظرات

بازیکن خیلی خوبیه و در فصل جاری درتیم کومو بسیار سطح بالا و با اعتماد بنفس بازی کرد. باید مسئولان رئال برش گردونن.

گفته من تو بهترین باشگاه دنیا بازی می‌ کردم همین بس نیست این رسانه ها میخوان کاری کنن که بر نگرده به رعال این بازیکن از لحاض دفاعی و هجومی و بازیسازی خیلی پیشرفت کرده اگه برش نگردونن احمقاً

چقد احمقین شما
یامال یکی از بهترین های جهانه طبیعتاً همه ازش تعریف میکنن
چه ربطی داره به آرژانتینی بودن و نخ دادن
طرف ده تای گولرو واسه صبحانه میخوره
خلاقیت نداشته تیمو یه تنه جبران میکنه

نسل بزرگسال آرژانتین و اسپانیا ( حتی زیر ۱۷ سال و زیر ۱۹ ) پرتغال و انگلیس. اینا بهترینهای دنیا رو دارن که باید اضافه بشه به تیم ما.

فرانسه که بهتریناش تو تیم ما هستن مثل امباپه و شوا و کاما.
انگلیس با حضور جود و ارنولد.

اسپانیا متاسفانه کنار ارژانتین خوب جذب نکردیم.

از المان و هلند هم چشم پوشی نکنن. نوجوانان اگع خوب شناسایی بشن و خوب اموزش ببینن بسیار بهتر از بازار بلبشو الانه که ی دفاع ۸۰ تا ۱۱۰ تا قیمت میخوره.

ای خدا قرارداد ها ورزشی چرا ایطور شده ؟؟؟

صنعت ورزش اونقدر سرگرم کننده شده که بسکتبال میلیارد دلاری و فوتبال چندین میلیارد دلاری و بوکس اتومبیلرانی و کریکت تنیس و‌ حتی دومیدانی اونقدر داره پول جابهجا میشه.

ی دونده حرفه ای مث کلمن یا دوپلانتیس یا لایوس با ی فصل قهرمانی های پیاپی لیگ الماس اونچنان پولی بهم زدن که باعث حیرته

نیکو پاز دوسال دیگه میشه دیبروینه اصلا نباید از دستش بدیم همین الان ارسنال و اینتر دنبالش هستن

عمو جون میدونی فیگو کیه؟
یامال هم با پول میشه خرید

میخوای ناز کنی نیا اصلا مهم نیست تازه سبایوس تو اوج و داریم از بازیش لذت می‌بریم نیازی نیست بازیکنی بگیریم که ناز کنه ما بازیکن با تعصب می‌خواهیم
اگه این میدونست پوشیدن این لباش سفید چه افتخاری هستش …

این طفلک که نمیخواست ناز کنه فقط نظرشو گفت واینکه هنوزم بازیکن ماست وقرضی در کومو بازی میکنه. دبدم چند جا گفته بود امیدوارم هرچه سریعتر فصل تموم بشه تابه برنابئو برگرده.لحظه شماری میکنه دادا

اینم نخ داد به بارسا کلا آرژانتینی جماعت ذات ندارن عین دی‌ماریا

اینو برگردونین که نره بارسا که دهنمون سرویسه خلاقیت این به تیمشون اضافه شه دیگه رسما میشن بارسای 2009

بوی خیانت میاد

تو این نسل آرژانتین فقط یه گارناچو خوبه همه جوره هم ری ….ده به در پیکر و شون مخصوصاً مسی

گارناچو به هیچ دردی نمی خوره برعکس تو تلنتاشون از همه بهتر پازه

قبوله. برو
ولی …
یامال رو میگیریم
تو رو میدیم :-)

الان نخ به بارسا دادی ؟؟

واقعا آرژانتینی انگار به رئال نمیسازه

غیر از هیگواین و دی استفانو که اونم یه رگش اسپانیایی بوده

بایدم نخ بده به بارسا ، وقتی میبینه به بازیکن های کوچیک تر از خودشون اونجا اونقدر بها داده میشه و درحالی که خودش واقعا بازیکن مستعدی هست و توی رئال جایگاهی ندارد واسه سرمربی میگه همچین کاری کنم شاید اونا بیان بگیرنم
حق داره

یکی از بهترینای سری آ هستش
آمارش از هافبکای اینتر یووه میلان بهتره اونم تو تیمی مثل کومو
اینتر و یووه هم شدیدا میخانش
تو اردوهای آرژانتین هم داره جاشو باز میکنه
نمیدونم چرا خودمون نباید برشگردونیم ؟ اصلا فیکسشم بکنیم
تو سالی که میگذرونیم از کسایی که بهمون لینک شدن فقط ویرتز آمار بهتری ازش داره …

یک چیزی که خیلی جالبه چرا وقتی اینجور استعدادی داریم باید برن گولرو بگیرن
اگه ژابی بیاد کاش برشگردونن ولی اگه یک درصد کارلتو موند همونجا بمونه بهتره

ینی میخواد بره بارسا!
چون اون اسپانیایی و این آرژانتینی
اگه دلش با تیم نیست همون بهتر که نیاد
رئال بازیکن عاشق میخواد

منظورش این نبود
اتفاقا خانواده یامال رئالین

نگفت که میخوام برم پیش خانواده یامال، گفت میخوام پیش یامال بازی کنم):، فک نکنم منظورش این باشه که تو کوچه باهم بازی کنن):

برو پیش همون بمال رسانه ای

واسه یامال کمتر بمال

لعنت به هرچی آرژانتینی کثیفه که همشون خیانتکارن
البته به جز دی استفانوکبیر و هیگواین

آخرین اخبار
15:38 مورینیو:«اگر جای وینیسیوس بودم، در تابستان از رئال مادرید می‌رفتم» 14:31 صحبت های بلینگام در مورد رکورد جدیدش در رئال مادرید 13:31 مارکا: تغییر پست والورده، کلید نجات گولر و برناردو سیلوا 11:34 محو شدن براهیم دیاز از نقشه مورینیو 09:38 «مورینیو قرار نیست برناردو سیلوا، گولر، اسپی و اندریک را فیکس کند» 07:34 بازگشت مدافع رئال مادرید از مصدومیت طولانی در بازی با سویا؟ 06:44 خیانت بلینگام به دوست دخترش؟! 05:49 جنگ تباس و پرز در داغ‌ترین حالت ممکن؛ از فشار به استعفا تا ورود سازمان عالی ورزش! 03:36 دروازه‌بانی که در آکادمی رئال مادرید می‌درخشد 02:24 سرمربی سویا:«بازی در سانتیاگو برنابئو سخت است/ وضعیت رئال مادرید بد نیست» 01:31 لالیگا شعار توهین‌آمیز علیه وینیسیوس را به کمیته انضباطی گزارش کرد 00:31 «برد حماسی مقابل رم نباید ایرادهای تیم را پنهان کند» 23:31 مارکا: امیدواری اندریک به پیدا کردن جایگاهش در ترکیب پس از درخشش مقابل رم 22:26 بحث رادیو مارکا:«غیبت وینیسیوس می تواند به مورینیو کمک کند» 21:30 پیشنهاد شدن سانتیاگو برنابئو برای میزبانی راگبی! 20:27 آلوارو بنیتو:«مشکلات رئال را همه می‌بینند جز بازیکنان و مورینیو/ به تصمیم‌های افراطی نیاز است» 20:00 تغییر مهم رئال مادرید در فصل جدید: بهره بردن از ضربات ایستگاهی 19:32 کمیته استیناف محرومیت چهار جلسه‌ای وینیسیوس را تأیید کرد؛ رئال پرونده را به TAD می‌برد 18:45 رادیو مارکا:«رفتار مورینیو در آغاز دوره دومش خوب بود اما به اصل خودش برگشت» 18:24 مدیر آس: تمدید قرارداد بلینگام تا 2031 17:31 خشم بازیکن اسبق رئال مادرید از میزان محرومیت وینیسیوس 16:43 پارتی گرفتن وینیسیوس و دو رئالی بعد از بازی با ویارئال تا پنج صبح! 16:21 خبرنگار رادیو مارکا: احتمال تغییر داور ال کلاسیکو به خاطر اعتراض‌های مورینیو تباس دوباره به رئال مادرید حمله کرد: «شبکه رئال مادرید از تکنیک‌های تبلیغاتی شبیه گوبلز استفاده می‌کند» پابلو رامون:«رئال بدون وینیسیوس هم بازیکنان بزرگی دارد»