مرجع خبری رئال مادرید : مارکا، ال کلاسیکوی امشب را در بازی فیفا شبیه سازی کرد.
در جریان مسابقه، این رئال مادرید بود که نخستین ضربه را وارد کرد؛ توسط لوکا مودریچ که یکی از چهرههای غافلگیرکننده در ترکیب اصلی تیم بود و با این گل زیبا در دقیقه ۸، تصمیم سرمربی ایتالیایی را بهخوبی توجیه کرد. گل زودهنگام مادرید ضربهای سنگین به بارسلونا بود که آبیاناریها باید تلاش میکردند از آن عبور کنند.
اما متأسفانه برای بارسلونا، این اتفاق رخ نداد و درست در آستانه پایان نیمه اول، بار دیگر این کهکشانیها بودند که گلزنی کردند. باز هم لوکا مودریچ در صحنه حاضر بود؛ پس از یک کرنر به سود بارسا، او با هوشمندی ضدحملهای ترتیب داد و در موقعیت تکبهتک با شچسنی، با تمام مهارت توپ را وارد دروازه کرد تا اختلاف را دو برابر کند.
برتری قاطع مادرید در دقیقه ۷۶ تثبیت شد؛ جایی که آردا گولر با پاسی استادانه و پشتپایی به سبک گوتی، جود بلینگهام را در موقعیت گل قرار داد تا ستاره انگلیسی سومین گل را برای رئال به ثمر برساند. این گل تماشایی، عملاً کار بارسلونا را تمام کرد و امیدهای مادرید برای قهرمانی در لالیگا را زنده نگه داشت.
چند دقیقه بعد، بارسا موفق شد توسط لواندوفسکی، که بهعنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شده بود، تنها گل خود را بهثمر برساند؛ گلی که صرفاً جنبه حیثیتی داشت و نتوانست نتیجه را تغییر دهد.
این الکلاسیکو، مطابق شبیهسازی بازی EA Sports FC 25، دیداری بود که بار دیگر رقابت برای قهرمانی لالیگا را به اوج هیجان رساند و جدول را بیش از هر زمان دیگری باز گذاشت.



اومده ترکیب وازکز پووووف
اگ بازیکنا مثل نیمه دوم فینال کوپا دل ری بازی کنن بارسا وا میده ک اتبوس رئال تو دور بزنه برگرده مادرید
دارم میرم سینما بازی و ببینم ، خدا کنه ببریم ، چه حالی بده
اون شبیهسازی فقط مانعی به نام آنجلوتی رو پیش رو نداشته
وگرنه منم دیروز تو Konami با همین ترکیب ۵ تا به بارسا زدم