همسر والورده:«بادام زیاد می‌خورم تا فرزند بعدی‌مان دختر باشد!»

نوشته شده توسط محمد اسدی در 25 ژوئن 2025 - 08:15

مرجع خبری رئال مادرید : مینا بونینو، همسر فده والورده، بازیکن رئال مادرید، معمولاً اولین کسی است که در شبکه‌های اجتماعی تولد یا موفقیت‌های همسرش را تبریک می‌گوید، اما به‌ندرت درباره زندگی خصوصی و خانوادگی خود صحبت می‌کند. مینا در گفت‌وگویی صمیمی با خبرنگار کروز سانچز دلارا، صادقانه از احساسات و تجربه‌های زندگی مشترک خود با والورده سخن گفت.

بونینو در این گفت‌وگو تعریف کرد: «اولین بار در سال ۲۰۱۸ او را دیدم و از ظاهرش خوشم آمد، اما هیچ گفت‌وگویی بین‌مان شکل نگرفت. با خودم گفتم که پسر زیبایی است، اما چون از من کوچک‌تر بود، فکر کردم شاید هنوز پختگی لازم را ندارد.» در آن زمان، مینا بونینو به‌تازگی در دنیای رسانه در آرژانتین مطرح شده بود و مسیر حرفه‌ای خود را آغاز کرده بود.

مدتی بعد، او به یکی از استوری‌های اینستاگرامی والورده پاسخ داد و این ارتباط موجب شد که تصمیم بگیرد به اسپانیا سفر کند. بونینو گفت: «چند هفته بعد از صحبت‌کردن، به اسپانیا آمدم. حتی وقتی در هواپیما بودم، با خودم فکر می‌کردم: صدای او را هم نشنیده‌ام، دارم به دیدن پسری می‌روم که حتی نمی‌دانم چه صدایی دارد، شاید باید منصرف شوم و از هواپیما پیاده شوم. اما قبل از سفر به او گفته بودم اگر اتفاقی نیفتاد، نگران نباشد؛ من به هتل یا خانه دوستی می‌روم و هیچ‌چیز اجباری نخواهد بود.»

اما همه‌چیز برخلاف تردیدهای اولیه پیش رفت: «او حتی بهتر از چیزی بود که تصور می‌کردم. از حد انتظاراتم فراتر رفت. آشنایی با او مسیر زندگی‌ام را تغییر داد. خوشحالم که به احساسم اعتماد کردم. فکر کردم اگر نتیجه ندهد، فرصت دارم که دوباره از نو شروع کنم. پس به اسپانیا آمدم.»

رابطه آن‌ها در ادامه با ازدواجی ساده و صمیمی ادامه یافت؛ مراسمی خصوصی فقط با حضور خانواده و دوستان نزدیک. بونینو درباره آن لحظه گفت: «او در حالی که من تازه از حمام بیرون آمده بودم، با لباس خواب و دمپایی، و خودش هم فقط تی‌شرت به تن داشت، از من خواستگاری کرد. لحظه‌ای بسیار خصوصی و صمیمی بود. ما ازدواج کردیم و ترجیح دادیم آن را خصوصی نگه داریم. من زیاد اهل نمایش زندگی شخصی در شبکه‌های اجتماعی نیستم، برخلاف برخی دیگر. چندان عادت ندارم عشق را به‌صورت عمومی نشان دهم.»

امروزه این زوج صاحب دو فرزند هستند: بنیسیو و باتیستا . مینا ابراز امیدواری کرد که در آینده صاحب دختری نیز شوند: «هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم او پدر فرزندانم شود، اما حالا دوست دارم یک دختر هم داشته باشم. چند ماه دیگر برای آن اقدام خواهیم کرد. تصمیم دارم از طب سنتی پیروی کنم و بادام زیاد بخورم تا شاید خوش‌شانس باشیم.»

بااین‌حال، رسیدن به این نقطه آسان نبوده است. بونینو درباره دشوارترین لحظه زندگی‌شان گفت: «در هفته سیزدهم بارداری دوم، آزمایش‌ها نشان داد که جنین دارای ناهنجاری ژنتیکی است که با زندگی ناسازگار است. معمولاً چنین بارداری‌هایی در هفته‌های اول سقط می‌شوند. من واقعاً به سقط فکر کردم. نمی‌توانستم فرزندی را به دنیا بیاورم که شاید تنها یک هفته یا پنج سال زنده بماند. نمی‌توانستم آن رنج را به خودم یا به آن کودک تحمیل کنم.»

این مسئله تأثیر زیادی بر عملکرد فده والورده در زمین فوتبال نیز گذاشت: «او بازی‌های خوبی نداشت و مردم نمی‌دانستند چه چیزی در پس‌پرده زندگی‌مان در جریان است. شایعه شده بود که عملکرد ضعیفش به دلیل از دست دادن فرزند بوده، اما ما نمی‌توانستیم چیزی بگوییم، چون هنوز هم نمی‌دانستیم سرنوشت چه خواهد شد.»

با وجود احتمال ۹۹ درصدی که نشان می‌داد جنین سالم نیست، آن‌ها منتظر ماندند و درنهایت فرزندشان سالم به دنیا آمد. بونینو گفت: «آن‌ها گفتند این احتمال وجود دارد که مشکل ژنتیکی فقط در جفت دیده شود و جنین سالم باشد، اما این احتمال بسیار کم بود. امروز وقتی به پسرم نگاه می‌کنم، احساس بدی دارم. اگر آن روز به نتیجه آزمایش اعتماد می‌کردم و تصمیم به سقط می‌گرفتم، چه می‌شد؟ اما خوشحالم که به حس درونی‌ام اعتماد کردم و تا پایان منتظر ماندم، حتی با اینکه داشتن یک کودک بی‌جان می‌توانست بسیار دردناک باشد.»

او همچنین به دشواری‌های مادر بودن اشاره کرد و گفت: «مادری بیش از حد تحسین شده است. بسیار سخت است. اگر زندگی راحتی نداشتم، شاید هرگز مادر نمی‌شدم. صادقانه بگویم، مادر بودن از نظر روانی بسیار چالش‌برانگیز است. من در شرایطی هستم که همه‌چیز دارم؛ خانه‌ای با استخر سرپوشیده، زندگی‌ای که با بیشتر مردم فرق دارد. اما مادران مجرد چطور؟ کسانی که خانواده‌هایشان از آن‌ها دور هستند، زوج‌هایی که با درآمد پایین زندگی می‌کنند، کسانی که خانه ندارند… چطور می‌توان به آن‌ها گفت مادری بهترین تجربه زندگی است؟»

24 نظرات

یہ سوال بادام زیاد بخوری دلت درد نمگیرہ

یعنی برزیلی دختر باز باید بیاین زندگی کردن از فده یاد بگیرن خانواده سالم زندگی سالم بهترین تو زمین الان کاپیتان اول تیمه کی بهتر است فده خدارو شکر ژن برزیلی تو وجودش نیس .
میلیتایو دخترباز همش دو بستر مصدومیت و وینی کوس لیس ..

هم مینا خیلی پخته س مادر خوبیه
هم فده خیلی پخته س و پدر خوبیه

فقط اونجا که گفت والورده فقط تیشرت داشت و از من خواستگاری کرد یعنی شرت نداشتع

پشمام دقت نکرده بودم.

فقط جان مادرت زیاد بهش فشار نیار ، مهاجم های تیم که اصلا راه نمیرن تو زمین ، والورده یکم دوندگی داره و مصدوم نمیشه تو مصدومش نکن

چطور اقدام میکنین؟ ==))
لک لک ها میارن یا قراره شاهین خودتون بیارن :lol:

جالبه طرف دیت گذاشته از آرژانتین پا شده رفته اسپانیا، ما اینجا پول نداریم یه خونه 40 متری اجاره کنیم

بر باعث و بانیش لعنت

فقط اونجاش که گفت چند وقت دیگه اقدام میکنیم

فده رو مصدوم نکنی

میخواد چ.چ.لش رو بکنه تو مینا :lol: :|

حالا داش این قدر هم وارد جزئیات نشو

چقدر خوب حرف زد مخصوصا آخرش

درست تربیتش کنی

خودم میام میگیرمش

فقد بی حجابه. مشکلی نداری آقا داماد ? :lol: :| ✌️ -_-

والا در حال حاضر از دخترا ایرانی بدتر نی :/

مثل زندگی دختران و مادران در ایران.به همین سختی با هزار مشکل و … وللش. ادامه ندم بهتره حالم داره گرفته میشه

همه مون ( چه مرد و چه زن ) به نوعی مشکل داریم. چه روحی چه روانی و …

زندگی ما رو کرده

آبجی‌مون خوردن سردی دوس داره. :lol:

ایشالا یک دختر خوشگلم به دنیا میارین

مثل من

جدا؟

آخرین اخبار
07:34 تغییراتی که مورینیو در قوانین تغذیه و تاخیر در رختکن ایجاد کرد 05:36 خبرنگار اسپانیایی: مورینیو از مدیران رئال به خاطر رودری عصبانی نیست! 04:29 عکس؛ تمرین اختصاصی کورتوا در والدبباس 03:30 عکس؛ امباپه و اشرف در ایبیزا 02:37 «وینیسیوس، امباپه و دیومانده برای هر خط دفاعی یک کابوس واقعی خواهند بود» 01:31 ناامید نشدن سانتیاگو برنابئو از میزبانی فینال جام جهانی 00:32 دستیار سابق مورینیو:«پست ایده آل برناردو سیلوا، هافبک هجومی است/ ژوزه باید رئال را در قله نگه دارد» 23:46 عکس/ دیومانده اختصاصی تمرین کرد 23:31 طرحی از پیراهن دیگر آدیداس برای 125 سالگی تاسیس رئال مادرید 22:31 خبرنگار مارکا:«رودری در نهایت پروژه ورزشی بارسلونا را به رئال مادرید ترجیح داد» 21:38 عکس؛ ماستانتونو در تمرینات فیورنتینا، دیومانده در تست پزشکی رئال مادرید! 21:27 لیست رئال مادرید مقابل فرانس واروش؛ پنج تغییر نسبت به لیست قبلی 21:00 سه گزینه پیشنهادی خبرنگار اسپانیایی برای خط هافبک 20:10 یوتیوبر اسپانیایی:«مورینیو قدرتش را ندارد که وینیسیوس، امباپه، دیومانده یا بلینگام را نیمکت‌نشین کند» 19:44 خبرنگار اسپانیایی: تماس وکلای اندریک با باشگاه های انگلیسی 19:29 رئال مادرید به استانبول می‌رود؟ 18:49 دلیل اضافه نشدن دیومانده به تمرینات از امروز 18:38 خبرنگار اسپانیایی: خشم شدید مورینیو از به هم خوردن خرید رودری 18:15 «فلورنتینو پرز باید در مورد نخریدن رودری توضیح بدهد» 17:39 مارکا: ترکیب رئال مادرید 95 درصد بسته شده! 17:24 نظرسنجی مارکا: نمره مردودی هواداران رئال مادرید به عملکرد پرز در نقل و انتقالات 16:20 مورینتس:«علاقه رودری به بارسلونا؟ شوخی نکنید، پرز او را نمی‌خواست» 15:33 «نیازی نیست زخم رودری را لیس بزنیم» 14:36 شروع شلوغ رئال مادرید در بازیهای رسمی؛ چهار بازی در 14 روز 13:31 طرح تقریبی پیراهن اول رئال مادرید در فصل 28-2027