«رئال مادرید در زمانی پیروز شد که بیشترین نیاز را به برد در ال کلاسیکو داشت»

نوشته شده توسط admin در 27 اکتبر 2025 - 09:55

مرجع خبری رئال مادرید : با حساب‌های تسویه‌نشده از فصل گذشته و تنش‌های تازه‌ای که به‌دنبال اظهارات لامین یامال شکل گرفته بود، رئال مادرید با انگیزه‌ای مضاعف و تمام‌قد وارد میدان ال‌کلاسیکو شد. تیم ژابی آلونسو با وجود صدرنشینی و داشتن دو امتیاز برتری نسبت به بارسلونا، فشار بیشتری را احساس می‌کرد. آن‌ها در برابر حریفی بزرگ و در مقابل تماشاگران خود باید پاسخی قاطع می‌دادند و می‌دانستند که فرصتی برای لغزش ندارند. هرچند نتیجه نهایی می‌توانست پرگل‌تر باشد، اما رئال مادرید با نمایشی قاطع، برتری خود را به اثبات رساند، شک و تردیدها را درباره توانایی‌اش در بازی‌های بزرگ از میان برد و نشان داد که وقتی نیاز و استعداد در کنار هم قرار می‌گیرند، تیمی شکل می‌گیرد که شکست‌دادنش تقریباً ناممکن است.

در نیمه نخست، رئال مادرید کاملاً بارسلونا را از هم پاشید و تنها شانس بود که مانع از رقم‌خوردن شکستی سنگین‌تر برای شاگردان هانسی فلیک شد. مادریدی‌ها دو گل مردود داشتند، یک پنالتی مشکوک برایشان گرفته نشد و در حالی که بهترین عملکردشان را ارائه می‌دادند، روی اشتباه آردا گولر در منطقه‌ای حساس گل تساوی را دریافت کردند. با این حال، شاگردان آلونسو با روحیه‌ای جنگنده بر تمام ناملایمات غلبه کردند و می‌توانستند با اختلاف زیاد پیروز شوند. بارسلونا تنها با پاس‌های پدری و دی‌یونگ و چند واکنش خوب شچسنی در بازی ماند. در عوض، رئالی‌ها در همه نبردها برنده بودند، با نظمی مثال‌زدنی فشار می‌آوردند و با هوشمندی به دنبال یافتن امباپه می‌گشتند؛ چه از طریق بازی مستقیم و چه ترکیب‌های کوتاه، که در آن بلینگام و گولر نقش کلیدی داشتند. امباپه بار دیگر تفاوت را رقم زد و برابر دفاع شکننده بارسلونا به‌راحتی درخشید. تنها چند سانتی‌متر و تصمیم VAR بود که مانع از ثبت یک نیمه رؤیایی و پرگل برای رئال مادرید شد.

در نیمه دوم، امباپه یک پنالتی را از دست داد، خستگی در تیم مادریدی نمایان شد، شوامنی عملکرد بهتری پیدا کرد، وینیسیوس دوباره اشتباه کرد و کیفیت فنی مسابقه تا حدی افت کرد، اما هیجان بازی همچنان بالا ماند و در دقایق پایانی با درگیری بازیکنان به اوج رسید. ال‌کلاسیکوی امسال پرتنش، پرهیجان و نزدیک بود؛ با گل‌ها، موقعیت‌های متوالی، فضایی آتشین در ورزشگاه و در نهایت پیروزی‌ای سخت اما شایسته برای رئال مادرید، تیمی که حالا فاصله‌اش را با رقیب دیرینه افزایش داده و جایگاه خود را در مسیر پروژه جدیدش تثبیت کرده است.

کارلوس کارپیو  مارکا

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
7 نظرات

ولی خدایی هرجور بهش فکر می‌ کنم با عقل جور در نمیاد، چاقال نفر دوم توپ طلا باشه. این حرومزاده تو ترکیب دیشب تیمش هم بعد لوپز و رشفورد بود تو کل تیمش بعد از رافینیا و تورس و لوپز و رشفورد و حتی لواندوفسکی نفر ششمه، حتی از لواندوفسکی هم که کلی افت کرده کصپاتره و لوا بهتر ازش بازی می کنه اونوقت نفر دوم توپ طلا؟ الحق و النصاف اون توپ پلاستیکی که هوادارای کصمشنگ غار پارسال تو جشن قهرمانیشون به وینی نشون میدادن برازنده اصلیش بولدماله، به خدا وینی فصل پیش افت کرد بازم از چاقال بهتر بازی می کرد. آخه این بچه سکس باز رو چه به توپ طلا؟ فکر کنم معیارشون برای توپ طلا اینه که هر کی بیشتر و بهتر بتونه دوست دخترش و بکنه بهش توپ طلا میدن

وای چه حالی داد چاقال داشت از شدت فشاری شدن می سوخت، فکر کنم امشب رفته پیش نیکی، نتونست نیکی رو بکنه و نیکی بهش گفت، بهت نمیدم فک کنم از کاندوم استفاده کرد، احتمالا بعد از بازی دیشب جای چاقال و نیکی عوض شد خخخ

همون کیونی های که به جود خرده میگرفتند الان کجاست؟؟؟؟؟

دو بازی پی هم ، گل پیروزی رو جود بثمر رسانده

هر کی به جود ایراد بگیره فاقد هر نوع مغزیه
جود وقتی بدم بازی کنه رو بازی تیم اثر مثبت میذاره

بد بازی کنه انتقاد میکنی خوب بازی تشویقش میکنی قرار نیست بد بازی کنه هیچی نگی بهش سال قبل افتضاح خالص بود به خاطر مصدومیت این فصل بهتر شده

دیشب غیر از اینکه تیم و ژابی عالی بودن این نکته رو یادمون رفت که بعد از مدتها هوادارن هم خیلی خوب و سنگین تشویق میکردند
هم براهیم هم گونزالو زمانی که اومدن به بازی خوب بازی کردند مخصوصا براهیم
انصافا نمیشه انتقاد خاصی کرد از ژابی تیم کلی موقعیت خوب داشت که آفساید ها و کصپایی و شزنی اجازه گلهای بعدی رو ندادن تقریبا هیچ موقعیت خاصی هم بارسا نداشته بجز اشتباهات فردی که اونا تا حدی اجتناب ناپذیرن

همینجوری پرقدرت برید جلو کهکشانی ها

آخرین اخبار
16:32 بوتراگوئنو:«امیدوارم بین چهار تیم اول مرحله لیگ در اروپا باشیم» 15:31 بازیکن اسبق آرسنال:«مطرح شدن نام ما پیرامون وینیسیوس هم موفقیت است» 14:32 «امباپه در حالت جام جهانی» 13:31 سه رئالی سابق که دو سال پیش قهرمان اروپا شدند و حالا بدون تیم هستند 12:00 تیمی که به قربانی محبوب امباپه در لالیگا تبدیل شد 10:45 خشم سیاستمداران اسپانیا از رانتی که شهرداری به فلورنتینو پرز داد 09:36 دو بازیکن رئال مادرید که به مصاف تیم دوران نوجوانی می‌روند 08:31 «قرعه مهربان و تقابل مورینیو با دو تیم سابقش» 08:06 ویدئو؛ گل زیبای گونزالو گارسیا مقابل ویمبلدون 07:33 مورینیو به دنبال ادامه روند خوب در بازیهای خانگی 05:32 جواهر راسینگ از رئال مادرید دور شد؟ 04:15 عکس؛ دیومانده، کالافات و راک نیشن در خانه وینیسیوس! 03:40 رونمایی رودیگر از لقب دومفریس! 02:32 مارکا: مثلث هجومی رئال مادرید بالاخره راه افتاد 01:28 امباپه چند هت تریک تا کریستیانو فاصله دارد؟ 00:27 ارزیابی هشت حریف رئال مادرید در چمپیونزلیگ؛ فقط بازی در امارات سخت است 23:41 قرعه کشی مرحله اول چمپیونزلیگ؛ تقابل رئال مادرید با حریفی که 140 میلیون از پرز کند! 23:27 عکس؛ امضای قرارداد مدافع جدید رئال مادرید 22:34 مارکا: مورینیو به دنبال بهبود عملکرد دفاعی رئال مادرید 21:32 خبرنگار اسپانیایی:«رابطه بلینگام و امباپه بهتر شده» 21:08 آس: هافبک رم در رادار رئال مادرید 20:30 آس: بلینگام در نقش یک لیدر در پست ایده‌آلش ظاهر شد 19:29 یوتیوبر اسپانیایی:«حرف مورینیو درست است، گلهای امباپه باید با جام همراه شوند» 18:23 خرید دو میلیونی کاستیا قطعی شد/ با شرکت آربلوا قرارداد دارد! 17:32 سرمربی سوسیه داد:«بیش از حد عقب کشیدیم و خسته شدیم»