یوتیوبر سرشناس: نقشه کثیف پرز و پسرخوانده‌اش برای تغییر اساسنامه و فروش سهام رئال مادرید!

نوشته شده توسط admin در 21 نوامبر 2025 - 20:28

مرجع خبری رئال مادرید: فلورنتینو پرز در پرونده فروش ده درصد از سهام (یا دارایی ها)ی رئال مادرید دچار وحشت شده است. در حالی که یکشنبه قرار است که مجمع عمومی رئال برگزار شود، هیچ کس دقیقا نمی داند چه خبر است و همه چیز در حد گمانه زنی های رسانه هاست!

اولین اخبار حاکی از ان بود که پرز با حمایت پسرخوانده اش انس القراری می خواهد 49 درصد سهام رئال مادرید را بفروشد. بعد از مخالفت شدید اعضای هیئت مدیره (که اکثرا دوستان صمیمی و قدیمی پرز هستند) و باخبر شدن پرز از مخالفت 75 درصدی هواداران با این ایده، او و پسرخوانده کندذهنش انس القراری مراکشی ایده را عوض کردند.

ال پاییس از رسانه های نزدیک به پرز، اولین جزییات را از طرح جدید منتشر کرد: فروش 5 تا ده درصد از دارایی های باشگاه. پرز برای این که اعضای رسمی را راضی کند، مدعی شد که بقیه 90 درصد از دارایی های باشگاه را بین آنها به عنوان سهام، تقسیم می کند که حتی می توانند آن را به اعضای رسمی دیگر بفروشند. ایده ای که البته از نظر حقوقی قابلیت اجرایی ندارد و صرفا روش پرز و انس برای شیره مالیدن سر هواداران است.

حالا اینیاکی آنگولو، مشهورترین یوتیوبر رئال مادرید به جزییات این طرح اشاره کرده است. وی گزارش داده است که پرز و القراری به شدت بدبین هستند که در صورتی که ایده به رفراندوم کشیده شود، شکست می خورند. در رفراندوم باید حدود 100 هزار عضو رسمی رئال شرکت کنند و نیمی از انها به این طرح، رای مثبت بدهند.

این یوتیوبر گزارش داده است که پرز و القراری از ترس شکست در رفراندوم، تصمیم گرفته اند که در مجمع یکشنبه، اساسنامه باشگاه را تغییر بدهند. پرز دوازده سال پیش اعضای رسمی را فریب داد و اساسنامه را طوری تغییر داد که هیچ کس جز خودش نتواند رییس رئال شود و حالا تصمیم گرفته که اساسنامه را طوری تغییر بدهد که بدون رفراندوم بتواند سهام رئال را بفروشد! لازم به ذکر است که پرز در یک دهه اخیر، اعضای قانونگذار (که حدود دو هزار نفر از صد هزار عضو رسمی رئال را شامل می شوند) را طوری مهندسی کرده که کل اعضای حاضر در مجمع، حامیانش باشند و به همین خاطر است که هرگز ایده هایش در مجمع با مخالفت یا حتی نظر ممتنع مواجه نمی شوند! مدیر رئال امیدوار است که بتواند فروش سهام باشگاه را هم به همین مجمع دو هزار نفری کاهش بدهد چرا که اطمینان دارد که در رفراندوم صد هزار نفری شکست می خورد.

آنگولو گزارش داده است که تنها دلیل فروش دارایی (یا سهام) رئال مادرید توسط پرز، پول است. مدیر رئال مادرید می خواهد بدهی های بازسازی سانتیاگو  برنابئو را صاف کند چرا که ایده هایش برای درآمدزایی از ورزشگاه در سالهای اخیر شکست خوردند و چاره ای به جز این کار ندارد. از طرفی پرز به ایده های دیگری هم مثل برگزاری NBA در اروپا فکر می کند. باشگاه هایی که بخواهند این ایده راه بیافتد، باید مبلغ قابل توجهی را به سازمان NBA برای شرکت در این تورنمنت و اجاره برند آن بپردازند و به نظر می رسد که پرز می خواهد بخشی از این پول را صرف این کار کند تا تحقیر خود در سوپرلیگ را با NBA اروپایی جبران کند!

نکته مهم دیگر در صحبت های آنگولو این بود که القراری قصد ندارد که خودش یا دوستان آمریکایی اش را در خرید پنج یا ده درصد سهام شرکت بدهد. در واقع او فعلا می خواهد ببیند که شرایط چطور پیش می رود و این احتمال وجود دارد که در مراحل بعدی فروش سهام، وارد شود. القراری فعلا به اندازه کافی در باشگاه رئال نفوذ دارد و عجله ای برای خرید سهام باشگاه ندارد هر چند که رویای بزرگ او این است که به مالک باشگاه رئال تبدیل شود.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
6 نظرات

جهنم خالیست
همه شیاطین اینجا هستند

حامیان پرز در آس و مارکا :
نه باو دروغه اینا نقشه های هاشمه
کفتار ما رو از ورشکستگی نجات داد
اگه به غار کمک نمی کرد لالیگا تک قطبی میشد دیگه
قهرمانی لذت نداشت

ساییدی :lol:

من فقط این برام جای سؤاله که مادرید مرد توش نیست؟ یعنی قسم میخورم بعضی از این بچه های مرجع تویه شهر مادرید مقام و منصبی داشتن کمتر از دوماه این پرز خائن و لعنتی و به زیر میکشیدن و سیکش ومیزدن مردک با یه پسرخوانده ی عرب اومده شده صاحب کشور اسپانیا و رئال مادرید، یعنی کسی تویه این باشگاه بزرگ حس ناموس پرستی و عشق نداره به رئال؟!

هرکسی که از پرز حمایت کنه خائنی بیش نیست تمام
کاملا شده دیکتاتوری هرچی پرز میگه باید همون بشه
این دقیقا فرقش با دیکتاتوری چیه ؟؟؟
کار پرز کلا همین بوده کاری کرده عوض اینکه یه سری طرفدار تیم باشن طرف این کفتارن
ننگ به خودت و طرفدارات

26 شیر کمه

شیر همه رئالیهای جهان پشت و پناهت زن جنده

آخرین اخبار
02:32 دو اسطوره رئال مادرید به دنبال خرید باشگاه برزیلی 01:31 «شرایط ترنت الکساندر آرنولد، نمادی از کاپیتالیسم» 00:10 والنسیا به دنبال خرید قرضی «راموس جدید» از رئال مادرید 23:57 چما، درآمد رئال را 220 میلیونی کرد/ مبلغ خرید و فروش ها سر به سر شد! 23:29 واکنش شهردار مادرید به ادعای اهدای رانت به فلورنتینو پرز و والدبباس 22:29 درخواست پرز رد شد؛ مرحله تحقیقات پرونده نگریرا بسته شد 22:07 رودیگر از تیم ملی آلمان بازنشسته شد 21:45 پرونده جنجالی آسنسیو بالاخره بسته می‌شود 20:39 تاریخ و ساعت اولین ال کلاسیکوی فصل مشخص شد 20:33 آربلوا سومین رئالی را هم با خودش برد 19:32 آس: ترنت جدید آماده فصل جدید 18:25 سخنگوی اسبق بارسلونا:«مورینیو فعلا انگشت توی چشم کسی نکرده!» 17:20 خبرنگار مارکا:«بادکنک مورینیو در حال باد شدن است اما ممکن است خیلی سریع بترکد» 16:50 پیام احساسی مورینیو برای مسی 16:29 آس: والورده و کاسمیرو، الگویی برای خرید جدید رئال مادرید 15:36 روز آخر نقل و انتقالات برای رئال مادرید، آرام اما شاید غیرمنتظره! 14:27 پاسخ منفی کاپیتان سابق رئال مادرید به باشگاه انگلیسی 13:31 علاقه مورینیو به مدافع رم؟ 11:38 ستاره گرانقیمت زنان رئال مادرید، لالیگا را مثل یک بمب شروع کرد 09:36 «هافبک جدید کاستیا، متولد روز مادرید» 07:35 بحث رادیو مارکا:«لالیگای امسال 100 امتیازی خواهد بود» 05:11 نماد خوش شانسی در پانزدهمین چمپیونزلیگ، از رئال مادرید جدا شد 04:16 کاستیای جدید با مساوی شروع کرد شایعه توییتری: ورود کاپیتان راموس به دنیای مربیگری یک سیاه پوست دیگر به کاستیا پیوست/ داوید خیمنز جدا شد!