از خمیازه وینیسیوس تا ناامید نشدن امباپه نسبت به پرس نکردن هم تیمی‌هایش

نوشته شده توسط admin در 25 نوامبر 2025 - 16:30

در شب‌هایی که فوتبال از پاها سنگین‌تر می‌شود، نگاه‌ها خودشان همه‌چیز را می‌گویند. مقابل الچه، با تابلوی نتیجه‌ای که تغییری نمی‌کرد و ناامیدی‌ای که در چمن ریشه دوانده بود، کیلیان امباپه سکوت را با زمزمه‌ای شکست که بیش از آنکه نجوا باشد، فریاد بود: «باید پرس را بالا ببریم…». این فقط یک دستور تاکتیکی نبود؛ گلایه یک رهبر بود که حس می‌کرد بازی از میان انگشتانش می‌لغزد. جود بلینگام حرف او را شنید و به خواهش هم‌تیمی‌اش پاسخ داد، اما ترجیح داد دهانش را بپوشاند.

دوربین‌های برنامه «ال دِیا دسپویس» از مووی‌استار پلاس این صحنه را ثبت کردند، اما آن لرزش پنهانی که زمانی شکل می‌گیرد که یک تیم در جست‌وجوی پاسخ است و به آن نمی‌رسد، در تصویر دیده نمی‌شود. شبی دشوار برای امباپه، برای رئال مادرید به طور کلی… و برای ژابی آلونسو که نتوانست در ورزشگاه مارتینس والرو راه‌حل را پیدا کند: «از بیرون هم همین‌طور بزنید، اگر ما یکی در کناره داریم، امتحانش کنید»، سرمربی اهل تولوسا با کادرش بحث می‌کرد تا تیم را وادار کند از زیر فشار نتیجه بیرون بیاید.

ناامیدی شماره ۱۰ فرانسه از نیمه اول آغاز شد. رئال مادرید با انرژی بالا به میدان آمده بود، منظم و محکم روی چمن ایستاده و با شدت لازم چند توپ را در مناطقی پس گرفته بود که واقعاً می‌توان از آن‌ها ضربه زد. به همین دلیل، امباپه نمی‌توانست درک کند چرا تیم در ادامه از نظر بدنی فرو نشست. او درباره صحنه جنجالی گل تساوی ۲-۲ که پس از برخورد وینیسیوس و اینیاکی پنیا شکل گرفت، گفت: «دروازه‌بان ادامه داد، پس…». کمی قبل‌تر به وینیسیوس گفت: «بجنب، وینی… باید گل بزنیم»، و سپس از وقت‌کشی‌ها به ستوه آمد: «دیگه بسه، خیلی طول کشیده. اگر نمی‌تواند، بیرونش کنید». با سوت پایان بازی، امباپه مستقیم به سمت داور رفت، چون نمی‌فهمید چرا وقت اضافه‌ای اعلام نشده است. با فریاد می‌گفت: «توضیح بده، توضیح بده»، تا اینکه کارت زرد گرفت.

این تنها صحنه‌ای نبود که دوربین‌های مووی‌استار پلاس شکار کردند. گفت‌وگوی میان آسنسیو و والورده پس از گل دوم الچه هم ثبت شد. مدافع جوان رو به کاپیتان رئال مادرید کرد و پرسشی مطرح کرد که بی‌پاسخ ماند: «چرا ضربه را می‌زند، تیبو؟».

صحنه بحث برانگیز دیگر روی نیمکت مربوط به وایرال شدن خمیازه وینیسیوس بود که گزارشگران گفتند که نمی دانند که از بی تفاوتی او بوده یا خواب آلودگی.

اشتراک در
اطلاع از
18 نظرات

وینی و والورده مقصر نتیجه بازی هستن کاش تماشگران این دو تا را هو کنن تا بفهمنن ک همه میدونن از قصد اینکارو میکنن تو بازی المپیاکوس هم باید نیمکت نشین بشن هر دو بهرام و رودریکو یک طرف امباپه (تنها بازیکنی ک واقعا تعصب داره )بازی کنن

بزارید آخر داستان رو بهتون بگم
وینی تمدید میکنه
ژابی اخراج میشه
ازونورم اشلوت اخراج میشه ژابی میره لیورپول
این وسط سره رئال کلاه میره
اصلا یه درصد احتمال نداره پرز پشت ژابی در بیاد
منتظر نباشیم وینی فده جود کاما توبیخ بشن
پرز کسیو میاره که حرف گوش بده و کاری به کار سوگولیاش نداشته باشه
اگه این چهار نفر موفق بشن ژابی رو کله کنن
مطمئن باشین دیگه هیچ مربی بزرگی نمیاد رئال
دیگه نیمکت رئال آرزوی هیچ مربی بزرگی نمیشه
مربی بله قوربان گو میارن و توسری خور
زیزو که عمرا بیاد
کلوپ که سختگیر تر از ژابیه
سبک بازیشم مالکانه و فول پرسه
گزینه دمه دست سولاری فقط

گرت بیل بعد از سه رقمی شدن تعداد گلهاش و بردن 4 تا چمپیونزلیگ و … روی نیمکت خمیازه کشید
کصخل فکر کرده کیه که اینجوری احترام پیراهنش رو نگه نمیداره؟!
من اگر جای ژابی بودم و این صحنه رو میدیدم، با پس گردنی میفرستادمش رختکن!

میمون اینجا آمازون نیست صیکتیر کن بیست وشش سته و عشرونTwenty-six

میمون اینجا آمازون نیست صیکتیر کن بیست وشش سته و عشرونTwenty-six

دهن باز کرده پی پی اونجا کارشو کنه دیگ پول ایزی لایف نده

دهنش رو باز کرده که هواداران والنسیا موز بذارن توش. چقدر من از این وینی حمایت کردم. داره کاری میکنه گند بخوره به همه چی

دقیقاً حق

یه نیگر پلشت که الان باید تو مزارع پنبه آفریقا مشغول بردگی بود یا بالای درختای موز و نارگیل کنیا مشغول موز و نارگیل خوردن و چیدن، اومده رئال داره میلیون ها یورو میگیره و جو تیم رو بهم میزنه و همه هوادارا رو کیر خودش کرده!

:lol:

:lol:

الان تقصیر خمیازه وینی روی نیمکت بود که تیم فوق تاکتیکی ما نتونست روبروی تیم تازه وارد الچه کاری از پیش ببره (تازه گل هم خوردیم)

البته بی کفایتی آنچلوتی (مربی فصل قبل که الان یک اقیانوس با اسپانیا فاصله داره) هم در این افتضاح بی تاثیر نبوده

خدایا شکرت!

چی میگی ناخوشی دارن میگن بازیکن یا بازیکنان حرص ادم در میاد از کم کاری عمدی تابلو…بعد واقعا خیلی ها نمی‌بینند باور نکردنی

فووووووووری : الهلال به رئال پیشنهاد 150 میلیونی برای وینی داد

اما رئال این پیشنهاد رو رد کرد زیرا نمیخواد متهم به قاچاق حیوانات شود….

:lol:

شاشیدم
۳ دلار قبلا پیشنهاد خوزلو رو داده بودی الان چی توصیه میکنی

وای ریدیم عالی :lol:

دم

آخرین اخبار
07:34 سه عاملی که باعث شد مدیران رئال مادرید، رودری را نخواهند 05:31 تمجید مهاجم تیم ملی اسپانیا از امباپه 04:25 شوامنی به بازی حساس سه شنبه می رسد؟ 02:26 پیش بینی مهاجم اسبق بارسلونا در مورد بلینگام: بهترین بازیکن تاریخ فوتبال انگلیس! 01:28 تبریک ویژه باشگاه برزیلی برای تولد وینیسیوس 00:19 بلینگام و ثبت رکوردی شبیه پله! 23:24 صحبت های هافبک لیورپول در مورد امباپه 22:45 کوناته:«رئال مادرید رؤیایی است که هنوز باورش نکرده‌ام» 22:26 خبرنگار اسپانیایی: وینیسیوس به تمدید نزدیک شد 21:23 عکس؛ هویسن در کنار اسطوره چلسی 20:35 برنامه بازیهای پنج رئالی در نیمه نهایی جام جهانی 19:39 تمجید هالند و مورگان راجرز از بلینگام 19:12 مدیر آس: پینتوس به مورینیو تحمیل نشده! 18:05 جان گرفتن بلینگام با درخشش در جام جهانی 17:31 اولین تمرین فصل 27-2026 فردا با هشت بازیکن 16:02 «وینیسیوس در جایگاهی نیست که توقعات بیشتری داشته باشد» 13:32 فیچاخس: هافبک تیم ملی فرانسه زیر ذره بین رئال مادرید 11:32 آس: تبدیل شدن مدل ۵۰ درصد به مدلی سودرسان در رئال مادرید 09:31 کارشناس تلویزیونی:«کورتوا سرمربی بلژیک را زیر اتوبوس انداخت» شش رئالی که قهرمان یوروی زیر 19 سال شدند رکورد تاریخی رئال مادرید در جام جهانی ۲۰۲۶ رکوردهایی که بلینگام با گل اولش مقابل نروژ ثبت کرد ووزپوپولی: پرز به دنبال درآمدزایی از هواداران رئال مادرید تعویق پنج بازی در هفته اول لالیگا؟ شکست بزرگ برای پرز و اسپانیا؛ فینال جام جهانی از دست سانتیاگو برنابئو پرید؟