خبرنگار اسپانیایی:«در قرن بیستم، فرانکو به بارسا خدمت کرد و در قرن بیست و یکم، نگریرا!»

نوشته شده توسط admin در 5 دسامبر 2025 - 18:15

مرجع خبری رئال مادرید : خوانما رودریگس روز گذشته به‌شدت از تونی فریچا و آخرین اظهارات خوان لاپورتا درباره تفاوت میان بارسلونا و رئال مادرید و قدرت ادعایی‌ای که به‌زعم او پیرامون تیم سفیدپوش وجود دارد و بر ضد آبی‌واناری‌ها عمل می‌کند، خشمگین بود. به‌گفته او، این سخنان نشانه نوعی ریاکاری آشکار است، زیرا هیچ پشتوانه و مبنای جدی و مستندی ندارد.

خوانما رودریگس در آغاز گفت: «من صادقانه به تو می‌گویم، برای درست کردن املت باید تخم‌مرغ‌ها را شکست، جوزپ؛ راه دیگری وجود ندارد. من اگر جای او بودم، خیلی وقت پیش رابطه‌ام را با این باشگاه قطع کرده بودم. به نظر من، اگر مادریدی‌ها بخواهند از چیزی در مدیریت فلورنتینو گله کنند، همین است که تصور کرده می‌شود با این افراد می‌توان حتی سر یک ارثیه کنار آمد. من حتی حاضر نیستم سر ارثیه هزار میلیون یورویی هم وارد چنین ماجرایی شوم، چون اعتماد ندارم.»

او در ادامه افزود: «اگر قرار است ما نماینده دو چیز متفاوت باشیم، جوسپ، یعنی دو شیوه کاملاً متفاوت از نگاه به زندگی. اینکه بگویند بارسا نماد آزادی است؟ لطفاً شوخی نکن جوسپ. این حرف‌ها را شاید فِرِیشا و کارمه بتوانند در بارسلونا تعریف کنند، اما در بیرون همه می‌دانند بارسا چیست. اگر قرار باشد بارسا برای کسی مجسمه بگذارد، باید یکی برای کسی بسازد که بیشترین خدمات را به بارسا در قرن بیستم کرد: فرانسیسکو فرانکو باهامونده، و یکی دیگر برای کسی که بیشترین خدمات را به بارسا در قرن بیست‌ویکم کرد: خوسه ماریا انریکه‌س نگریرا. باید دو مجسمه سوارکاری از این دو نفر در نوکمپ نصب کنند. تیم محبوب رژیم، باشگاه فوتبال بارسلونا بود. فرانکو در دو مقطع مختلف بارسلونا را از ورشکستگی نجات داد.»

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
4 نظرات

باید میگفت نگریرا و پرز

کلا مکتب اینا از آغاز نجس و بر پایه شرطبندی و لابی بازی بوده و تا زمانی که این تیم نجس وجود داره مکتب اینا از این دست به دست دیگری انتقال پیدا می‌کنه
طبق مستند فوتبال 120دیشب این تیم طویله ای
برای افتتاح طویله خودشون با تیم منتخب لهستان لابی و پول میدند تا گل اول را تیم طویله بزنه یعنی افتتاح طویله خودشون هم با شرطو لابی داوری بوده و تا ابد هست
کاش ی کتاب مینوشتن از کمکهای داوری و پولهای کثیف که دو نمونه آشکار چلسی وپاریس بودن که همه دنیا با چشم دیدن
ولی قربون خداااااااا چنان زد تو دهنشون که بالای ده ساله
رنگ جام چمپ را ندیدن
و حالا حالا هم نخواهد دید
تو لیگ هم اگه دست داوران نگیرابی بریده بشه همه سال برا سهمیه باید بجنگند
به امید محو شدن این طویله خونه
هااااااالا مادرررررررید

مهدی داداش غمت نباشه ماه پشت ابر نمیمونه بالاخره یه روزی مشخص میشه در طول تاریخ چه کارایی کردن

عجب خبرنگار با شعور و با فهمی

آخرین اخبار
04:31 بازیکن اسبق رئال مادرید:«وینیسیوس باید نیمکت نشین شود، مورینیو باید برود» 04:00 پیروزی شیرین برای دو رئالی 02:31 زندگی جدید کاماوینگا با زیدان در تیم ملی فرانسه 01:31 حکم دادگاه در مورد ارائه اموال اسطوره فقید رئال مادرید 00:31 گولر، هویسن و والورده، گلزنی با پنالتی را ترجیح می‌دهند یا پاس گل؟ 23:31 ال دباته: خشم مدیران رئال مادرید از فشار به بازیکنان در بازیهای ملی 22:31 ساویو:«رئال مادرید هنوز بی‌ثبات است؛ وینیسیوس می‌تواند از این شرایط عبور کند» 21:31 تمجید ستاره بایرن مونیخ از زوجش با بلینگام 20:31 دلخوری مدیران رئال مادرید از فدراسیون فرانسه به خاطر امباپه 19:31 ساعت بازی و حریفان دو رئالی در بازیهای ملی امشب 19:10 رئال مادرید سی هم در مینی‌دربی شکست خورد! 18:29 «فلورنتینو پرز همچون دن کیشوت با آسیاب‌های بادی می‌جنگد!» 17:50 آس: عدم تمایل مدافع کومو به بازگشت به رئال مادرید 17:20 طرح های پیشنهادی یک کاربر برای پیراهن اول و دوم رئال مادرید در فصل 27-2026 15:35 علاقه لیورپول به هافبک رئال مادرید 14:35 امباپه و تکرار رکورد خودش در تیم ملی فرانسه 13:31 آس: جان گرفتن ستاره گرانقیمت رئال مادرید در تیم ملی کشورش 12:10 واکنش مدافع لیورپول به برچسب مشکلات دفاعی به ترنت 10:45 چهره متفاوت مدافع تازه وارد رئال مادرید در تیم ملی هلند 09:34 بائنا:«نمایش کاغذهای مورینیو برای این بود که جنبه شکست ندارد» 07:34 آس: فرمول فروش درصدی از بازیکنان آکادمی همچنان جواب می‌دهد 05:47 پیشنهاد شدن سانتیاگو برنابئو برای فینال لیگ ملت ها بلینگام پاس گل داد، پنالتی گرفت و شکست خورد! خبرنگار حامی پرز:«فلورنتینو جنگ رسانه ای را باخته» داور بازنشسته:«تاسف بار است که نام نگریرا تا ابد به داوری فوتبال اسپانیا گره خواهد خورد»