تحلیل آس از عملکرد هافبک انگلیسی که به رئال مادرید پیشنهاد شد

نوشته شده توسط admin در 5 ژانویه 2026 - 13:45

مرجع خبری رئال مادرید: بعید نیست که در بیش از یک دورهمی پس از ناهارِ کریسمس در انگلستان، این پرسش مطرح شده باشد که چرا آدام وارتون هنوز برای توماس توخل در تیم ملی انگلیس یک مهره ثابت و بی‌چون‌وچرا نیست؛ در حالی که تبِ هافبکِ مُد روزِ لیگ برتر حالا از مرزها هم عبور کرده است. کریستال پالاس با اشتیاق و انتظار، به مزایده‌ای نگاه می‌کند که برای این بازیکن در پیش است؛ بازیکنی که هر باشگاهی برای جذبش، به احتمال زیاد باید از رقم ۶۵ میلیون یورو عبور کند؛ همان مبلغی که پالاس بابت ابرچی ازه به دست آورد، و علاوه بر آن، دستمزدی «کهکشانی» متناسب با استعداد و توجهی که یکی از بهترین گزینه‌های هافبکِ مدرن برمی‌انگیزد، به او پیشنهاد دهد.

وارتون فقط به‌عنوان گزینه‌ای برای «بیگ فور» فوتبال انگلیس مطرح نیست—منچسترسیتی، لیورپول، منچستریونایتد و چلسی (با کنار گذاشتن آرسنال که تازه مارتین زوبیمندی را جذب کرده و تاتنهام، به دلیل سطح بالای کریستال پالاس)—بلکه حتی نام رئال مادرید هم به میان آمده است؛ تیمی که در بازار بریتانیا چندان فعال نیست، اما به بازیکنی با ویژگی‌های او نیاز دارد؛ چه به‌عنوان جایگزین برای اورلین شوامنی و چه به‌عنوان مکمل، تا مثلاً آردا گولر از پایه بازی جدا شود و یک پله جلوتر قرار بگیرد تا بتواند رابطی میان جود بلینگام و کیلیان امباپه باشد. این بازیکن انگلیسی به رئال مادرید پیشنهاد شده، اما باشگاه فعلاً این انتقال را در برنامه خود قرار نداده است.

او بازی‌گردانی خالص مانند ویتینیا یا پدری نیست، اما یک هافبکِ تخریب‌گر است که هرچه می‌گذرد، نقش سازندگی‌اش هم پررنگ‌تر می‌شود. یک ترکیبِ عمل‌گرا و دووجهی؛ از نظر تاکتیکی بی‌نقص، با اثرگذاری بالا بر جریان بازی به‌واسطه هوش و نظم—و با وجود آن‌که به‌عنوان هافبک هنوز به نقطه بلوغ کامل نرسیده—پخته‌تر از چیزی است که سن ۲۱ ساله‌اش نشان می‌دهد. پیشرفت جهشی او در یک سال و نیم گذشته همین را تأیید می‌کند. همان‌طور که اینفوگرافیِ پایین نشان می‌دهد، او چیزی کمتر از پنج بازیکن برترِ لیگ برتر در همین پُست ندارد؛ از جمله زوبیمندی، مویسس کایسدو، رودریگو یا کاسمیرو.

او در دوئل‌های دفاعی بهترین است و در عین حال، برای رسیدن به این برتری، نصفِ دیگران خطا مرتکب می‌شود؛ و در پاس‌های پیش‌روندهِ موفق نیز در صدر قرار دارد. خلاصه این‌که، به‌طور غریزی توپ را می‌رباید و با پای چپش خطوط را می‌شکند. آن هم با بازی عمودی، بدون ادا و اطوار؛ همان‌طور که خودِ او تعریف می‌کند. فرانک لمپارد پیش‌تر خواستار میدان دادن به او در تیم ملی انگلیس شده بود و دکلن رایس، هم‌تیمی‌اش، در تمرینات تحت تأثیر قرار گرفت و گفت: «او در سطح بالاست، فوق‌العاده است.»

همان پای چپی که حتی کسی مثل پپ گواردیولا—که این پُست را خوب می‌شناسد—به آن اشاره کرد: «او یک هافبک عالی است؛ تأثیرش شگفت‌انگیز است.» ریو فردیناند او را با مایکل کریک مقایسه کرد و بی‌بی‌سی و The Athletic نیز به‌خاطر آرامش او در لحظات بحرانی، از او به‌عنوان نمونه‌ای نزدیک به سرخیو بوسکتس یاد کردند. گلاسنر، سرمربی‌اش که وارتون برای او حیاتی است (۸۸ درصد حضور در ترکیب اصلی)، «پیش‌جهت‌گیری در جریان بازی» را نقطه قوت او می‌داند. انگار یک اسکنر در سرش دارد؛ پیش از توپ‌گیری می‌داند چه باید بکند. چه تضمینی بهتر برای بازیکنی که ظرف شش ماه، از بلکبرن روورز در چمپیونشیپ (دسته دوم انگلیس) به دعوت گرت ساوتگیت برای یورو ۲۰۲۴ رسید؛ آن هم پس از انتقال به کریستال پالاس با مبلغ ۲۱ میلیون یورو. خودِ وارتون این مسیر را «سوررئال» توصیف کرد.

او از نظر شخصیت هم کاملاً آماده است؛ همان‌طور که در مصاحبه‌ای تازه با رسانه‌های باشگاه، پس از قهرمانی در نخستین جام تاریخ باشگاه یعنی جام حذفی انگلیس (FA Cup)، نشان داد: «اگر بتوانم سرعت بازی را بالا ببرم و برتری ایجاد کنم، دلیلی نمی‌بینم که این کار را نکنم. این باور را دارم که هر جا بازی کنم و مقابل هر تیمی بازی کنم، می‌توانم روی مسابقه اثر بگذارم.» ایان رایت، اسطوره آرسنال و پالاس، نیز درباره او گفت: «مدام به دنبال گزینه پاس است، حتی اگر پاس سخت باشد. رو به جلو نگاه می‌کند و این همان چیزی است که از او می‌خواهی.»

او همچنین در لیگ برتر در پاس‌های کامل‌شده میان خطوط پیشتاز است (۳.۷۷ پاس به ازای هر ۹۰ دقیقه) و به‌عنوان یک رکورد ویژه، در مارس ۲۰۲۵—زمانی که پس از سه ماه مصدومیت برگشت—به جوان‌ترین بازیکن از سال ۲۰۰۴ تبدیل شد که در یک مسابقه، شش موقعیت گل ایجاد کرده است. همه این‌ها در حالی است که او یک «۵» است که هر روز بیشتر به یک «۶» تبدیل می‌شود.

به همین دلیل عجیب نیست که روزنامه معتبر Telegraph همین ماه نام او را در فهرست ۲۰ بازیکن برتر لیگ انگلیس قرار داد. «پیرلوی انگلیسی»—لقبی که Daily Mail به او داده—به نظر می‌رسد قرار است میلیون‌ها پوند… یا یورو جابه‌جا کند؛ با منچستریونایتد به‌عنوان جدی‌ترین مشتری. در حال حاضر، ترانسفرمارکت ارزش او را ۶۰ میلیون یورو اعلام کرده و برخی رسانه‌های انگلیسی، نخستین پیشنهاد شیاطین سرخ را ۷۰ میلیون یورو برآورد کرده‌اند. انتقالی با ابعاد…

برچسب‌ها:
اشتراک در
اطلاع از
11 نظرات

دوستان من یه تحقیق کردم وارتون دقیقا همون سبکی رو داره که والورده،کاماوینگا و شوامنی دارن پس کسی نیستش که به دردمون بخوره ما کسی رو نیاز داریم که Touch هاش و درصد پاس های صحیحش زیاد باشه و بتونه مثل کروس،ویتینیا و پدری جریان بازی رو برامون کنترل کنه که بعید میدونم اون دو تا گزینه رو بهمون بدن مخصوصاً ویتینیا که پاریس گفته اگه ویتینیا خودش بخواد به هر باشگاه دیگه ای بره و جدا بشه باهاش موافقت میکنیم هر تیمی به جز رئال مادرید.گزینه هایی که برامون مناسب هستن kees Smit و eliot anderson هستن که درصد پاس های صحیح جفت اشون 89 هستش.(انگلیسی نوشتم اسماشون رو بتونید امارشون رو از اینترنت چک کنید) (یه چیز دیگه این نوع بازیکن ها نیاز ندارن که تعداد پاس های گل هاشون خیلی بالا باشه فقط لازمه بازی رو کنترل کنن)

اندرسون بازیکن کدوم تیمه؟

فک کنم ناتینگهام فارست

ناتینگهام

امار پاس های افتضاحه چطوری می خواهد زمین رو کنترل کنه باید الیوت اندرسون یا برونوگیمارش رو بخرن

پرز بازم دنبال هافبک تخریب گره؟
عقلت کجا رفت آدم

مورچه ریم هفتچستر هم اخراج شد خخخ
اینم چندان بازی جالبی از خودش نشون نداده تو این بازی های اخر

تو هر آماری زیر اندرسونه ولی شده گزینه اصلی تیم کنار اسمیت
مرسی از نبوغ پرز کالافات دلال

اندرسون بازیکن کدوم تیم؟

رضا :
ناتینگهام فارست

تو این دو سه بازی اخیر که ازش دیدم خیلی خوب نبود

آخرین اخبار
02:42 مورینیو:«برناردو سیلوای بیچاره در تعطیلاتش تمرین نمی‌کند!» 02:15 آس: با تصمیم مورینیو، پیتارچ ماندنی شد 02:03 صحبت های کارلوس اسپی پس از اولین گلش در رئال مادرید 01:53 فرانس واروش 1-2 رئال مادرید؛ فقط جوان ها به دل نشستند! 00:50 پیروزی یک نیمه ای رئال مادرید مقابل فرانس واروش 23:00 ترکیب رئال مادرید مقابل فرانس واروش؛ برناردو، وینیسیوس، هویسن و رودیگر روی نیمکت! 22:32 آس: کارراس ناامید نمی شود! 21:45 خاطرات فرانس واروش از رئال مادرید؛ از پوشکاش تا تقابل 31 سال پیش! 21:00 وینتسه:«اگر می‌توانستم، والورده و بلینگام را برای فرانس واروش می خریدم!» 20:15 پیشنهاد به لیورپول: بازگرداندن ترنت به صورت قرضی! 19:29 آس: بازیکنانی از آکادمی که نظر مورینیو را در اردوی پیش فصل جلب کردند 19:00 آس: دو چالش وینیسیوس برای مورینیو 18:29 مشخص شدن زمان حضور امباپه و کوکوریا در تمرینات 18:14 مدیر آس: سه هافبک مورد نظر رئال مادرید هستند اما باشگاه فعلا نمی‌خواهد بخردشان! 17:00 شروع برناردو سیلوا در مجارستان 16:36 93 برابر شدن قیمت دیومانده در دو سال! 15:32 شایعه خبرنگار غیرمعتبر در مورد علاقه رئال مادرید به هافبک ایتالیایی 14:32 پیش بینی یک بدنساز:«رئال مادرید فصل خوبی از نظر بدنی خواهد داشت» 13:39 وکیل سابق نیمار:«او سه بار به رئال مادرید رفت!» 12:17 دلقکی که رودری را دروغگو و بارسایی می‌نامید، بنده پرز از اب در آمد! 10:55 عکس؛ سفر رئال مادرید به بوداپست 09:46 24 نقل و انتقال تابستان رئال مادرید تا کنون/ مارکا: چهار نفر دیگر ممکن است جدا شوند 08:42 عکس؛ تمرینات امباپه در تعطیلات 07:34 تغییراتی که مورینیو در قوانین تغذیه و تاخیر در رختکن ایجاد کرد 05:36 خبرنگار اسپانیایی: مورینیو از مدیران رئال به خاطر رودری عصبانی نیست!