مدیر بنفیکا قیمت 15 میلیونی مورینیو را قطعی دانست

نوشته شده توسط admin در 12 ژوئن 2026 - 04:04

مرجع خبری رئال مادرید: روی کوستا، رئیس بنفیکا، این پنجشنبه و پس از تأیید رسمی حضور ژوزه مورینیو روی نیمکت رئال مادرید، که تا امروز سرمربی تیم لیسبونی بود، اعلام کرد که ۱۵ میلیون یورویی که باشگاه اسپانیایی باید بابت بند فسخ قرارداد این انتقال پرداخت کند هنوز به حساب بنفیکا واریز نشده، اما تأکید کرد که این مبلغ «تضمین شده است و هر لحظه خواهد رسید».

این مدیر ورزشی در یک نشست خبری در ورزشگاه دا لوش لیسبون این اظهارات را مطرح کرد و توضیح داد که روند اعلام جدایی مورینیو و رفتنش به اسپانیا به دلیل انتخابات باشگاه سفیدپوش «بیش از حد انتظار طول کشید».

او در اشاره به سرمربی یا باشگاه اسپانیایی گفت: «تحت هیچ شرایطی کنترل اوضاع را از دست ندادیم. همیشه وضعیت را در اختیار داشتیم، همه سناریوها پیش‌بینی و بررسی شده بودند و برای هر احتمالی که از آن سمت پیش می‌آمد آماده بودیم.»

همچنین تأکید کرد که تا امروز به‌صورت عمومی صحبت نکرده بود، زیرا روند رسمی شدن این موضوع بیشتر از حد انتظار زمان برده است، اما این به معنای آن نبود که باشگاه دست روی دست گذاشته باشد: «این روند بیش از چیزی که در ابتدا انتظار داشتیم طول کشید و ما را مجبور کرد محتاط باشیم و وضعیت را مدیریت کنیم تا مرتکب اشتباه نشویم.»

در پاسخ به پرسشی درباره پرداخت بند فسخ قرارداد مورینیو از سوی رئال مادرید، کوستا تصریح کرد که آن‌ها «هنوز» ۱۵ میلیون یورو را دریافت نکرده‌اند، اما این مبلغ «تضمین شده است و هر لحظه خواهد رسید.»

او توضیح داد که پیشنهاد تمدید قراردادی که یک ماه پیش به مورینیو ارائه کردند، در زمانی مطرح شد که آن را «مناسب» می‌دانستند و قصد داشتند او را روی نیمکت عقاب‌ها حفظ کنند، اما «انتخاب ژوزه مورینیو چیز دیگری بود.»

در پاسخ به این احتمال که اگر فلورنتینو پرز، که نامزدی خود را به حضور مورینیو در مادرید گره زده بود، انتخابات رئال مادرید را می‌باخت چه اتفاقی می‌افتاد، کوستا توضیح داد که مورینیو در آن صورت نیز به دلیل یک «توافق شرافتمندانه» در بنفیکا باقی نمی‌ماند.

او همچنین اعتراف کرد که در ابتدا دیدن تصویری از ژوزه مورینیو با پیراهن رئال مادرید، حدود یک هفته پیش، برایش ناخوشایند بوده است، اما پس از دریافت توضیحاتی مبنی بر اینکه آن تصویر با هوش مصنوعی ساخته شده، موضوع حل شد.

در مورد انتخاب مارکو سیلوا به‌عنوان سرمربی جدید بنفیکا، کوستا تأکید کرد که «کاملاً» به او اعتماد دارند و معتقدند او «مربی ایده‌آل» برای آوردن جام‌هایی است که باشگاه می‌خواهد.

او گفت: «ما معتقدیم او مربی ایده‌آل برای بنفیکاست. تجربه‌اش در انگلیس و کارهایی که انجام داده این امید را به ما می‌دهد. از این انتخاب بسیار راضی هستم.»

اعلام رسمی حضور ژوزه مورینیو روی نیمکت رئال مادرید هنوز انجام نشده است، با وجود اینکه هم باشگاه سفیدپوش و هم بنفیکا، تیم قبلی او، تمام مراحل مقدماتی این انتقال را پشت سر گذاشته‌اند. برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند که مراسم معارفه او ممکن است تا ماه ژوئیه به تعویق بیفتد.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
4 نظرات

نمیصرفد دادا

فقط فاز اونایی که به این دلقک دل بستن اولین الکلاسیکو قیافتون دیدن داره منتظرین این عن اقا براتون سه گانه بزنه زهی خیال باطل

دیگه کاریه که شده
امیدوارم حالا که به عنوان سرمربی انتخاب شد ، تا ۲۰۲۹ که ریکلمه بیاد ، اگه یک درصد جام نیاورد ، دسته کم رئالو واسه امثال وینی و امباپه و والورده جهنم کنه

۱۵ میلیون یورو فسخ تمام ماجرا نیست . همه میدونن این مربی بیش از ۱۰۰ میلیون یورو تا حالا از اخراج هاش پول درآورده. به جز رم تو همه باشگاه هاش با یه رقم توافقی وحشتناک حاضر به جدایی شده و این بار هم مندس قطعا براش یه قراردادی بسته که مو لا درزش نمیره .

آخرین اخبار
06:17 مرجع خبری رئال مادرید 17 ساله شد 05:32 کاپلو:«تقابل اینتر و رئال مادرید برای من جذاب است» 03:32 آس: کارراس فعلا در رقابت جا ماند 02:32 آس: چالش اندریک برای شروع فصل جدید/ از اسپی عقب افتاده! 01:25 چالش امباپه برای شکستن یکی از رکوردهای کریستیانو رونالدو 00:29 یوتیوبر اسپانیایی:«عجیب است که کاماوینگا اندازه انزو فرناندز دستمزد می‌گیرد/ وینیسیوس از فوتبال چک‌اوت کرده!» 00:05 ویدئو؛ آشنایی با سرخیو مارتینز، هافبک 19 ساله تازه‌وارد رئال مادرید 23:45 ویدئو؛ گل زیبای محصول آکادمی رئال مادرید برای لیورپول 23:22 مورینیو ناهار خوردن گروهی بازیکنان را اجباری نکرده/ کلا دو بار با هم غذا خوردند! 22:32 یوتیوبر اسپانیایی:«رودیگر دیگر تمام شده و باید برای آخر فصل نگهش دارند» 21:31 ادعای اسپورت: پرز از شرکایش در اتلتیکو خواست که خولیان را به بارسلونا نفروشند! 20:29 چرا مدافع منچسترسیتی به رئال مادرید نیامد؟ 19:45 ژابی، شوامنی را نجات می‌دهد؟ 19:22 لیست رئال مادرید مقابل مالاگا با هفت غایب 18:33 مشخص شدن برنامه هشت بازی اروپایی آغازین رئال مادرید؛ میزبانی زودهنگام از اینتر! 18:14 بازی رسانه‌ای جدید مورینیو: توپ طلای امباپه! 17:32 حضور میلیتائو در بخشی از تمرین مقابل چشمان اسطوره دسیما 17:28 مورینیو:«آنچلوتی نقطه ضعفی ندارد/ کوکوریا فردا فیکس می‌شود» 15:37 آس: سبقت فدریکو والورده از رقبایش 14:32 گزارش اتلتیک؛ خدیرا در کادر مورینیو چه نقشی دارد؟ 13:31 آس: شروع آشتی وینیسیوس با هواداران رئال مادرید 12:15 تاک اسپورت: دو مشتری انگلیسی برای مدافع رئال مادرید 10:46 آربلوا:«همیشه مادریدیستا بوده‌ام و خواهم بود» 09:35 نظر مدیر راسینگ در مورد احتمال پیوستن پدیده تیمش به رئال مادرید 08:35 مهاجم مراکشی قرضی به رئال مادرید آمد نه قطعی!