دلخوری مجری شبکه رئال مادرید از ساعت بازی با مالاگا

نوشته شده توسط admin در 30 جولای 2026 - 11:01

مرجع خبری رئال مادرید: زمان‌بندی مسابقات لالیگا بار دیگر در آستانه آغاز فصل جدید به موضوعی بحث‌برانگیز تبدیل شده است. برنامه هفته‌های ابتدایی رقابت‌ها مشخص شده و رئال مادرید باید در شرایطی جنجالی به مصاف مالاگا برود؛ جنجالی که ارتباطی با تیم حریف ندارد و به برگزاری مسابقه در ساعت ۱۷ به وقت اسپانیا بازمی‌گردد.

خسوس بنگوئچئا در جریان پخش دیدار دوستانه رئال مادرید و لگانس از شبکه رئال مادرید تی‌وی، به‌شدت از این تصمیم انتقاد کرد. او برگزاری مسابقه‌ای در پایتخت اسپانیا، آن هم در ساعت پنج عصر یکی از روزهای گرم ماه اوت، را غیرمنطقی دانست؛ شرایطی که می‌تواند بر سرعت و کیفیت بازی تأثیر بگذارد.

در جریان این برنامه، مسابقات پیش‌روی رئال مادرید در تابستان مرور شد؛ از دیدارهای دوستانه در اتریش که در شرایط آب‌وهوایی مناسب‌تری برگزار خواهند شد تا جام ترسا هررا که ساعت ۲۱ در ورزشگاه ریاسور انجام می‌شود. مشکل اصلی اما از زمان آغاز رقابت‌های لالیگا به وجود می‌آید.

بنگوئچئا گفت: «ورزشگاه برنابئو سقف دارد و این موضوع می‌تواند تا حدی از تابش مستقیم آفتاب جلوگیری کند، اما برگزاری دیدار مقابل مالاگا در ساعت پنج عصر و در اوج گرمای ماه اوت هیچ منطقی ندارد.»

اگرچه نور خورشید به‌طور مستقیم وارد زمین نخواهد شد، انتظار می‌رود دمای هوا هنگام برگزاری مسابقه همچنان بسیار بالا باشد.

بنگوئچئا معتقد است وقتی امکان برگزاری مسابقه در ساعات دیرتر وجود دارد، تعیین چنین زمانی با توجه به گرمای مادرید طبیعی نیست؛ به‌ویژه اگر زمان‌بندی مسابقات در دیگر مقاطع فصل در نظر گرفته شود.

در جام حذفی اسپانیا معمولاً شرایط کاملاً برعکس است. برای نمونه، رئال مادرید چند سال پیش در ماه ژانویه و در سرمای زمستان، ساعت ۲۱:۳۰  به وقت اسپانیا مقابل آلکویانو به میدان رفت. مسابقات دیگری نیز در لیگ، در ساعات پایانی شب و در شرایط سرد و نامساعد برگزار شده‌اند.

این روزنامه‌نگار معتقد است چنین تناقضی در برنامه‌ریزی مسابقات توجیه منطقی ندارد.

رئال مادرید در آغاز فصل باید به مصاف اسپانیول، رئال سوسیداد و مالاگا برود. هر سه مسابقه در ماه اوت برگزار می‌شوند و گرمای هوا می‌تواند یکی از اصلی‌ترین مشکلات این تیم باشد.

در چنین شرایطی، حفظ شدت بازی در تمام ۹۰ دقیقه برای بازیکنان دشوار خواهد بود. سرعت مسابقات ممکن است کاهش پیدا کند و تیم‌ها درحالی‌که هنوز به آمادگی کامل نرسیده‌اند، راحت‌تر امتیاز از دست بدهند.

بااین‌حال، رئال مادرید باید این دیدارها را با موفقیت پشت سر بگذارد تا فصل جدید را با نتایج و روحیه‌ای مثبت آغاز کند.

برچسب‌ها:
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
آخرین اخبار
15:33 آس: ترنت آماده رقابت با رقیب جدیدش 14:31 دلخوری مجری شبکه رئال مادرید از ساعت بازی با مالاگا 13:31 خبرنگار اسپانیایی:«بحث تمدید قرارداد وینیسیوس فقط بحث اقتصادی است» 12:15 سه بازیکنی که در اولین تمرینات پیش فصل نظر مورینیو را جلب کردند 10:35 پست ایده آل دیومانده از نظر مدیر ورزشی اسبق لگانس 09:36 خبرنگار اسپانیایی:«قرارداد رودری کوتاه مدت خواهد بود» 07:39 خبرنگار اسپانیایی: رئال مادرید در جستجوی مقصد برای هافبک مازاد 06:33 رسمی شدن انتقال رودری به رئال مادرید در ساعات آینده؟ 06:25 چهار بازیکن رئال مادرید که توجه بازیکن لگانس را جلب کردند 05:14 حمایت یوتیوبر اسپانیایی از برناردو سیلوا 03:37 بلینگام در فکر ترک رئال مادرید بود! 01:59 استراسبورگ به دنبال جذب جواهر رئال مادرید 00:55 خبرنگار آرژانتینی: جلوگیری رئال مادرید از بازگشت ماستانتونو به تیم سابقش 00:05 رونمایی از مدل مدی جدید کوکوریا! 23:32 ووزپوپولی: درآمدزایی از سانتیاگو برنابئو، 40 میلیون یورو کمتر از حد انتظار! 22:24 کادناسر: رئال مادرید مشکلی با جدایی هافبک فرانسوی ندارد 21:34 «شکست بزرگ استعدادیابان رئال مادرید با ندیدن دیومانده در لگانس» 21:00 مدیر آس: تکلیف انتقال رودری به رئال مادرید در 24 ساعت آینده مشخص می‌شود 20:29 بازگشت فرلاند مندی به تیم ملی فرانسه؟ 19:32 جدیدترین اسپانسر رئال مادرید از چین آمد 19:19 آخرین شرایط دیومانده در لایپزیش؛ در حال آماده کردن چمدان‌هایش! 18:05 مارکا: آربلوا با تمام قوا به دنبال جذب مهاجم رئال مادرید 17:47 یوتیوبر اسپانیایی: منچسترسیتی اولین پیشنهاد رئال مادرید برای رودری را رد کرد 17:25 مشخص شدن آخرین بازی پیش فصل/ پرز از حسادتش باز هم جام سانتیاگو برنابئو را پیچاند! 17:03 عکس؛ اضافه شدن دو بازیکن جدید به اردوی پیش فصل