مانولو سانچیس:«رودری را سه بار می‌خرم!»

نوشته شده توسط admin در 2 آگوست 2026 - 15:40

مرجع خبری رئال مادرید: اسطوره رئال مادرید با توجه به کمبودهایی که این تیم در سال‌های اخیر داشته، انجام انتقال رودری را ضروری می‌داند.

فعالیت رئال مادرید در بازار نقل‌وانتقالات همچنان به چند نام مشخص گره خورده است. یان دیومانده به‌عنوان گزینه‌ای برای آینده و تقویت خط حمله مطرح است، درحالی‌که رودریگو هرناندس همچنان همان هافبکی محسوب می‌شود که بسیاری حضورش را برای تکمیل ترکیب رئال مادرید ضروری می‌دانند. مانوئل سانچیس در برنامه «ال پارتیداسو» شبکه کوپه درباره هر دو گزینه صحبت کرد.

بازیکن پیشین رئال مادرید تأکید کرد که مدیران باشگاه کاملاً از مشکلاتی که تیم در فصل‌های اخیر داشته، آگاه هستند. او گفت: «رئال مادرید از ضعف‌هایی که ترکیب تیم در دو فصل گذشته داشته، آگاه است.» سانچیس سپس توضیح داد که مشکل اصلی، نبود بازیکنان متخصصی است که بتوانند تعادل لازم را به تیم بدهند.

در چنین شرایطی، سانچیس هنگام پاسخ به پرسشی درباره رودری هیچ تردیدی نشان نداد و با قاطعیت گفت: «وقتی نام رودری را می‌آورید، من سه بار هم برای جذبش امضا می‌کنم.»

از نگاه مدافع پیشین رئال مادرید، ملی‌پوش اسپانیایی دقیقاً همان نوع بازیکنی است که تیم در حال حاضر بیش از همه به او نیاز دارد؛ هافبکی که بتواند بازی را سازمان‌دهی کند، به تیم ثبات ببخشد و عملکرد جمعی آن را بهبود دهد.

سانچیس گزینه یان دیومانده را نیز مثبت ارزیابی کرد. او این مهاجم جوان را «بازیکنی بزرگ با آینده‌ای فوق‌العاده» توصیف کرد و معتقد است ورودش رقابت را در یکی از پست‌های هجومی افزایش خواهد داد. بااین‌حال، به‌صراحت اعلام کرد که اولویت اصلی او همچنان بازیکن دیگری است.

او بار دیگر با اشاره به رودری گفت: «با وجود این، همچنان منتظرم بازیکنی جذب شود که به نظر من تیم بیش از همه به او نیاز دارد.»

از دید یکی از چهره‌های معتبر تاریخ رئال مادرید، تردیدی وجود ندارد: مهم‌ترین خرید این تیم باید در خط میانی انجام شود.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
2 نظرات

بایدکاماوینگاوشوامنی ووینی ازتیم برن،به نظر من عامل باخت فرانسه به اسپانیا همین شوامنی اسگول بود

پاپا هم روزی سه بار میزنه

آخرین اخبار
17:50 کوناته:«نمی‌دانستم روی پیراهن سئوتا چه نوشته شده!/ اگر فردا ببریم، برای ال کلاسیکو بهتر است» 17:29 آخرین تمرین پیش از بازی با لایپزیش و بازگشت وینیسیوس به ترکیب 17:00 کارواخال، قاتل جدید کاستیا 16:31 «اگر قربانی رئال باشد، لذت می‌برند؛ ریاکاری محض» 14:31 ال‌کلاسیکو با برتری حداقلی تاریخی رئال؛ ۱۰۶ برد مقابل ۱۰۵ برد بارسلونا 13:38 «نگریرا، تباس، لاپورتا، شبکه رئال مادرید؛ ال کلاسیکو در اوج تنش» 12:10 دمیکلیس: «رئال مادرید نمی‌تواند از ترکیبی که دارد شکایت کند» 10:45 لالیگا و CTA درباره صحنه جنجالی گولر توضیح دادند؛ VAR تصویر واضحی برای مداخله نداشت 09:36 شوخی جالب امباپه و سرپرست رئال مادرید روی نیمکت 08:35 احتمال برکناری تباس پس از جنجال های اخیر 07:34 امباپه پس از فتح Onze d’Or: «هرکس فکر می‌کند من کامل هستم، تلویزیون ندارد!» 05:15 لاپورتا: «دیگر هیچ رابطه‌ای با رئال مادرید نداریم؛ حتی می‌توان گفت در تقابل هستیم» 04:41 زمان احتمالی بازگشت کاپیتان راموس به لالیگا 03:32 چشم دوختن رئال مادرید به دفاع چپ رومانیایی 02:23 مارکا: قدرت گرفتن مورینیو با دو برد اخیر 01:31 «کسی جای خالی وینیسیوس را حس نکرد» 00:31 دروازه بان تولوز در رادار رئال مادرید؟ 23:31 رسیدن رئال مادرید به شانزده پیروزی متوالی در سانتیاگو برنابئو 22:31 «دیومانده و تغییرات دیگری که اثربخش بودند» 21:31 کارما سراغ لایپزیش آمد؛ اینتراخت همان شوخی را به خودش برگرداند 20:31 پیام میلیتائو پس از بازگشت از سومین مصدومیت شدیدش در سه سال اخیر 19:32 آس: نفس دیومانده پشت سر وینیسیوس 18:31 امباپه برنده جایزه «یازده طلایی» شد داور بازی رئال مادرید و لایپزیش مشخص شد والدانو:«پس از این همه گل زیبا، همچنان در مورد داوران حرف زده می‌شود»