ارزیابی هشت حریف رئال مادرید در چمپیونزلیگ؛ فقط بازی در امارات سخت است

نوشته شده توسط admin در 27 آگوست 2026 - 20:57

مرجع خبری رئال مادرید: رئال مادریدِ ژوزه مورینیو حالا حریفانش در مرحله لیگ لیگ قهرمانان فصل ۲۷-۲۰۲۶ را می‌شناسد؛ فصلی که هدف بزرگ سفیدپوشان در آن، فتح شانزدهمین قهرمانی اروپاست. اینتر که به برنابئو می‌آید و آرسنال در لندن، مهم‌ترین تهدیدها به نظر می‌رسند. حریفان رئال مادرید این‌ها هستند:

اینتر (خانگی)

خشم سوزان ناشی از حذف فصل گذشته لیگ قهرمانان در پلی‌آف به دست بودو گلیمت، به وسواس و قطب‌نمای اینتر در بازار نقل‌وانتقالات تابستانی تبدیل شد. ماروتا و آسیلیو با هماهنگی کامل با کیوو کار کرده‌اند تا اینتری بسازند که آماده دفاع از عنوان قهرمانی ایتالیا باشد و بتواند در مهم‌ترین رقابت باشگاهی اروپا تا جای ممکن پیش برود.

برای همین سه خرید انگلیسی برای تقویت خط دفاعی انجام شده‌اند: اسپنس، جونز و استونز. اما موفقیت بزرگ‌تر، مقاومت مقابل تماس‌های بارسلونا برای لائوتارو بود تا اینتر همچنان بتواند زوج او و تورام را حفظ کند؛ زوجی که حالا پیو اسپوزیتوی گرسنه هم به آن اضافه شده، بازیکنی که فصل گذشته نخستین حضورش در لیگ قهرمانان را اصلاً خجالتی شروع نکرد و دو گل و دو پاس گل ثبت کرد. دیوف هم به‌عنوان گزینه‌ای دیگر در کنار استونز در دسترس است.

رئیس باشگاه هم چالش را این‌طور مطرح کرده است: «ما تنها تیم ایتالیایی هستیم که در چهار رقابت حضور خواهد داشت و اهدافمان در بالاترین سطح قرار دارند.»

آرسنال (خارج از خانه)

اگر هدف داخلی آرسنال چیزی جز «حمله دوباره به قهرمانی لیگ برتر» نیست، در اروپا تکلیف توپچی‌ها حتی روشن‌تر است. فصل ۲۷-۲۰۲۶ باید همان فصلی باشد که تیم لندنی بالاخره نخستین لیگ قهرمانان تاریخش را فتح می‌کند.

خریدهای گران‌قیمت برونو گیمارش با ۸۷ میلیون یورو، کونسا با ۶۰ میلیون و تزولیس با ۴۰ میلیون، نشان می‌دهد آندره‌آ برتا و مدیریت ورزشی آرسنال چطور تلاش کرده‌اند کف سطح رقابتی تیم را بالاتر ببرند؛ طوری که ملی‌پوشان اسپانیایی مثل زوبیمندی، مرینو و موسکرا هم نمی‌توانند لحظه‌ای خیالشان راحت باشد.

فقط یک گیلاس روی کیک باقی مانده: خولیان آلوارس.

بعد از پاسخ منفی وینیسیوس و مصدومیت ییلدیز، قهرمان فعلی سوپرجام انگلیس در کمین است تا فرصت جذب مهاجم آرژانتینی را پیدا کند. در امارات هیچ‌وقت علاقه‌شان را پنهان نکرده‌اند و پول هم دارند. اما سخت‌ترین بخش باقی مانده: متقاعد کردن «عنکبوت».

با این حال، با خولیان یا بدون او، آرسنال مدعی و یکی از شانس‌های اصلی همه جام‌هاست. بعد از نزدیک شدن به افتخار اروپایی در سال ۲۰۰۶ و شکست فصل گذشته در بوداپست مقابل پاری‌سن‌ژرمن، آیا بار سوم برای «فراموش‌نشدنی‌های» میکل آرتتا موفقیت‌آمیز خواهد بود؟

پی‌اس‌وی (خانگی)

پی‌اس‌وی سه سال متوالی با اقتدار کامل بر اردیویسه سلطه داشته است. پیتر بوش تیمی بسیار منسجم ساخته، اما این تیم وقتی وارد لیگ قهرمانان شده نتوانسته همان سطح عملکرد داخلی را تکرار کند.

چالش امسال بسیار بزرگ خواهد بود، چون دو بازیکنی را از دست داده که عملاً نیمی از سیستم بودند: فیرمان و صیباری.

فیرمان که حالا در دورتموند است، طی سال‌های اخیر مغز متفکر تیم بود. تصور پی‌اس‌وی بدون او دشوار است. همان‌طور که بدون صیباری هم آسان نیست؛ بازیکنی که شماره ۹ نبود، همان‌طور که در جام جهانی دیدیم، بلکه هافبک هجومی، وینگر و حتی هافبک میانی بازی می‌کرد. بازیکنی که همیشه در مناطق خطرناک حضور داشت.

اما حالا این بازیکن مراکشی در بایرن است و میانانس، خرید تازه از آلکمار، قرار است جای او را بگیرد. سانو که از NEC آمده، خلأ مرکز زمین را پر خواهد کرد و یارک اسپانیایی نیز خط دفاع را تقویت می‌کند.

در کنار آنها چند بازیکن باتجربه و شناخته‌شده مثل پریشیچ، پله‌آ و کوستیچ و همچنین جوانان جالبی مثل بایراکتارویچ، وانر، نوآ فرناندس و فن‌بومل حضور دارند.

رم (خارج از خانه)

آخرین بار که رم در لیگ قهرمانان حضور داشت به فصل ۱۹-۲۰۱۸ برمی‌گردد، زمانی که در مرحله یک‌هشتم نهایی توسط پورتو حذف شد. از آن زمان انتظار طولانی و طاقت‌فرسایی وجود داشت که با آمدن یکی از تأثیرگذارترین مربیان حال حاضر، جان پیرو گاسپرینی، به پایان رسید.

تأثیر او در فصل گذشته تعیین‌کننده بود و نقطه عطف زمانی رقم خورد که مالن به پایتخت رسید. زوج او با دیبالا تضمینی برای گل و نمایش است و خریدهایی که مستعمره آرژانتینی تیم را تقویت کرده‌اند، مثل کاسترو و مولینا، هم به این قدرت اضافه می‌شوند. مورا، بازیکن پرتغالی، هم خطر و کیفیت هجومی تیم را افزایش می‌دهد.

در اختیار داشتن کونه و وسلی هم پیشنهاد تهاجمی و فیزیکی جالوروسی را کامل می‌کند. سخت است گفت این تیم تا کجا می‌تواند پیش برود، اما با توجه به قهرمانی آتالانتا در لیگ اروپا در سال ۲۰۲۴، روشن است که با گاسپرینی روی نیمکت، هیچ چیزی را نمی‌توان منتفی دانست.

لایپزیش (خانگی)

با وجود شرکت مادر ثروتمندش، تیم تحت حمایت غول نوشیدنی‌های انرژی‌زا مدت‌هاست تلاش می‌کند با پرورش استعدادهای جوان سود مالی ایجاد کند و همزمان در سطح ورزشی هم موفق باشد.

این فصل یک انقلاب دیگر پیش روی باشگاه است؛ چون تیم با مربی جدید و بدون ستاره فصل گذشته‌اش وارد مسابقات می‌شود. یان دیومانده با مجموع ۱۲۵ میلیون یورو به‌علاوه پاداش‌ها راهی رئال مادرید شد؛ ۱۰۰ میلیون بیشتر از مبلغی که فقط یک سال قبل برای جذبش از لگانس پرداخت شده بود.

وظیفه گرفتن بیشترین بهره از این ترکیب پرپتانسیل بر عهده مارتین دمیکلیس است؛ سرمربی سابق مایورکا که جانشین اوله ورنر شد و تلاش خواهد کرد ساکسون‌ها را به تیمی شدید، مستقیم و عمودی تبدیل کند. بازگشت کریستوفر انکونکو هم یکی از مهم‌ترین دلایل برای زیر نظر گرفتن این تیم خواهد بود.

شاختار (خارج از خانه)

بعد از سال ناامیدکننده ۲۰۲۵ که شاختار دونتسک مجبور شد به رتبه سوم لیگ رضایت دهد، مدیریت ورزشی تصمیم گرفت آردا توران را به‌عنوان سرمربی بیاورد تا پروژه را دوباره در مسیر درست قرار دهد.

مربی ترک تیم را دوباره به قله رسانده، قهرمان شده و سهمیه لیگ قهرمانان را گرفته است. موفقیت او تا حد زیادی بر استفاده از سنت تاریخی شاختار در بهره‌گیری از استعدادهای برزیلی استوار بوده؛ بازیکنانی مثل کائوا الیاس، نیورتون، پدرینیو، ایساکه و وینیسیوس توبیاس.

با این حال، فراموش کردن سوداکوف آسان نخواهد بود. بازیکن اوکراینی با مبلغ ۲۰ میلیون یورو به بنفیکا پیوسته است. برای جبران جدایی او، مندوسا و برونینیو جذب شده‌اند؛ دو وینگری که قرار است طراوت بیشتری به تیم بدهند.

همچنین باید اشاره کرد که به دلیل شرایط کشورشان و پس از توافق با چلسی، تیم اوکراینی بازی‌های خانگی خود را در استمفوردبریج برگزار خواهد کرد.

لاسک لینتس (خانگی)

فوتبال یکی از بزرگ‌ترین شادی‌های دوران حرفه‌ای دیتمار کوهبائر را به او هدیه داد. مربی اتریشی و بازیکن سابق رئال سوسیداد، در مرحله مقدماتی مقابل سلتیک یک بازگشت فراموش‌نشدنی را هدایت کرد؛ تیمش شکست ۳-۰ بازی رفت را با پیروزی ۵-۴ در وقت اضافه در رایفایزن آرنا جبران کرد.

این پیروزی شهر لینتس را غرق در شادی کرد؛ شهری که بعد از ۶۱ سال انتظار، صعود به مرحله اصلی مهم‌ترین رقابت باشگاهی اروپا را جشن گرفت.

این مربی ۵۵ ساله مسیر حرفه‌ای‌اش را بر پایه جنگندگی و شدت بنا کرده است. بازیکنان شناخته‌شده‌ای مثل لیوبیچیچ در اختیار دارد و بزرگ‌ترین تهدید هجومی تیمش را در عطش گلزنی آدنیران و اوسور پیدا کرده است.

مودو کبا سیسه را که به استون ویلا رفته از دست داده، اما کاری که کوهبائر در اتریش انجام می‌دهد واقعاً اتفاق بزرگی است.

آاِک (خارج از خانه)

با حضور خاویر ریبالتای اسپانیایی در مدیریت ورزشی و بعد از یک فصل بسیار خوب دیگر در لیگ کنفرانس، جهش این تیم یونانی هم در رقابت‌های داخلی و هم در اروپا غیرقابل انکار است. یکی از بزرگان فوتبال یونان دوباره احیا شده و حتی بالاتر از المپیاکوس و پاناتینایکوس قرار گرفته است.

اوربلین پیندا به مکزیک برگشت، اما در عوض یک لوورو مایر فوق‌العاده برای خط میانی جذب شده و بازیکنان مهم دیگری مثل آریاگا از لوانته و زوبکوف از ترابزون‌اسپور هم به تیم اضافه شده‌اند.

یوویچ که در مرحله مقدماتی مقابل لفسکی گل زد، به نظر می‌رسد بالاخره جای خودش را پیدا کرده، اما تیم فقط به او محدود نمی‌شود. موکودی در قلب دفاع، روتا در دفاع کناری، مارین در هافبک میانی، وارگاس در خط حمله، استراکوشا در دروازه و گاچینوویچ در خط میانی… همه آنها ملی‌پوش هستند.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
14 نظرات

اینتر نسبتا حریفه راحتیه چون تو سانتیاگو بازی داریم بقیه هم چیز خاصی نیستند جز رم که ممکنه کمی به مشکل بخوریم چون تو خونه رم هست ولی به گمونم اونا رو بزنیم

قرعه ها به جز آرسنال خیلی خوبه
تنها حریفی که جلوش کار سختی داریم همین آرسناله اونم تو امارات و با گذشته ای هم که از تقابل با آرسنال داریم مجبوریم این بازی رو ببریم

قرعه مانسب
حتما باید صدر نشین بشیم

این آرسنال تخم جن هافبک و دفاع هاش خیلی قویه حرومشون باشه رایس – گیمارش – زویمندی – ازه – اودگارد – گابریل – سالیبا – لامصب کارشون از دیوار گذشته عملا قلعه ساختن دیوثا بعد فک کن با کاما و شوا و گولر والورده جلوی اینا بازی کنیم حتی تصورشم برام رو اعصابه چه برسه به واقعیت

حتی تصورشم

تازه فکر کن دقیقه هفتاد بشه و تازه مارتینلی و گیوکرش و ژسوس رو از نیمکت میاره تصورش دردناکتر هم میشه

آخه این ها کی هستند؟اولا که مارتینی رفت الهلال،بعدش کجا گیوکرش و ژسوس ترسناکن؟ترسناک تر از همه اینه که این رئال و مثلث وینی امباپه بلینگهام همدل و همراه بشن

مارتینلی

تابحال نتونستیم ارسنالو ببریم البته زیاد باهاشون بازی نکردیم از شانسشون بازی هم تو اماراته انشاالله که میبریم

فیرمان ۲ سال پیش همون موقع که کروس رفت پیشنهاد کرده بودم
واقعا مغز متفکر و بازیساز آیندهوون بود تو این ۳ سالی که قهرمان شدن

شاید اگه بازیکنا صد خودشونو بزارن بتونیم آرسنال رو بزنیم ولی خب فعکککک نکنمممم

اصلا آرسنال در حد رئال نیست،اگر تیم با غیرت بازی کنه با اختلاف گل حداقل 2 گل آرسنال رو میبریم،این رئال تو لیگ قهرمانان به نظرم خیلی خطرناکه،آنقدر خود تحقیری درست نیست،ما خیلی بازیکن های خوبی داریم مخصوصا اگر هماهنگ بشن،مثل کوکوریا بلینگهام امباپه والورده کوناته کورتوا

صد در صد آرسنال در حد رئال نیست،ولی خب ۲،۳ فصله الان رئال افت کرده.

رئال شاید حتی تا نیم نهایی هم بیاد ولی خب این رئال قهرمان نمیشه،این اسمش خود تحقیری نیست دوست عزیز،این اسمش حقیقته،این رئال نمیتونه چمپ بزنه،البته امیدوارم که بتونه.

ولی ما با چمپ عاشق رئال نشدیم،ما عاشق رئالیم حتی اگه چمپ نزنه.

امیدوارم آرسنال رو شکست بدیم

احتمالا از آرسنال میبازیم

آخرین اخبار
01:28 امباپه چند هت تریک تا کریستیانو فاصله دارد؟ 00:27 ارزیابی هشت حریف رئال مادرید در چمپیونزلیگ؛ فقط بازی در امارات سخت است 23:41 قرعه کشی مرحله اول چمپیونزلیگ؛ تقابل رئال مادرید با حریفی که 140 میلیون از پرز کند! 23:27 عکس؛ امضای قرارداد مدافع جدید رئال مادرید 22:34 مارکا: مورینیو به دنبال بهبود عملکرد دفاعی رئال مادرید 21:32 خبرنگار اسپانیایی:«رابطه بلینگام و امباپه بهتر شده» 21:08 آس: هافبک رم در رادار رئال مادرید 20:30 آس: بلینگام در نقش یک لیدر در پست ایده‌آلش ظاهر شد 19:29 یوتیوبر اسپانیایی:«حرف مورینیو درست است، گلهای امباپه باید با جام همراه شوند» 18:23 خرید دو میلیونی کاستیا قطعی شد/ با شرکت آربلوا قرارداد دارد! 17:32 سرمربی سوسیه داد:«بیش از حد عقب کشیدیم و خسته شدیم» 16:35 رئال مادرید به کادیز دو میلیون یورو تخفیف داد! 15:31 آلکورتا:«رئال مادرید باید در کار بدون توپ بهتر شود» 14:31 درآمد 7.5 میلیونی از دست رئال مادرید پرید! 13:31 «بلینگام، یک گلادیاتور برای مورینیو» 12:50 به جا مانده از بازی با سوسیه داد: امباپه 3 12:17 گزارش تصویری؛ رئال مادرید 4-1 رئال سوسیه داد 10:45 صحبت‌های سرمربی کاستیا در مورد شروع فصل جدید 09:36 نظر مهاجم لوسیل در مورد زمانی که مورد توجه رئال مادرید بود 08:38 عکس؛ شوامنی و دوست دخترش و رودریگو در سانتیاگو برنابئو 07:40 «گل های خوش عطر امباپه» 05:57 کوکوریا:«وینیسیوس از خودگذشتگی می کند» 05:45 ویدئو؛ خلاصه بازی رئال مادرید 4-1 سوسیه داد 05:02 مورینیو:«ترجیح می‌دهم امباپه 40 گل بزند و جام ببرد تا این که با 60 گل، جام نبرد» 04:54 حریفان احتمالی رئال مادرید در قرعه کشی مرحله اول چمپیونزلیگ