یوتیوبر اسپانیایی:«تعویض های مورینیو، سیاسی بودند/ گولر بهترین بازیکن بود اما تعویض شد»

نوشته شده توسط admin در 5 سپتامبر 2026 - 15:59

مرجع خبری رئال مادرید: اینیاکی آنگولو، یوتیوبر و چهره رسانه‌ای اسپانیایی، در دو برنامه اخیر خود به شکل مفصلی به تصمیم کادر فنی رئال مادرید برای تعویض آردا گولر پرداخت و مدعی شد دلیل واقعی بیرون رفتن هافبک ترکیه‌ای، صرفاً کارت زرد و خطر اخراج نبوده است.

آنگولو معتقد است گولر در مقطعی تعویض شد که از نظر فنی یکی از بهترین بازیکنان رئال مادرید در زمین بود و به همین دلیل توضیح ارائه‌شده درباره تعویض او را قانع‌کننده نمی‌داند. اینیاکی آنگولو در مورد تعویض آردا گولر گفت: «من باور نمی‌کنم که او فقط به دلیل کارت زرد تعویض شده باشد. آردا در حال انجام یک بازی بسیار خوب بود و در همان مسابقه بازیکنان دیگری بودند که عملکرد بسیار ضعیف‌تری داشتند.»

این یوتیوبر اسپانیایی همچنین بیان کرد: «آردا گولر بازیکن آسان‌تری برای تعویض کردن است، چون شما نمی‌توانید امباپه را بیرون بکشید، نمی‌توانید وینیسیوس را بیرون بکشید و نمی‌توانید بلینگام را تعویض کنید. در نهایت، کسی که راهی نیمکت می‌شود، بازیکن ترک است.»

آنگولو در ویدیوی دوم خود حتی از عبارت «تعویض‌های سیاسی» استفاده کرد و مدعی شد تصمیم سرمربی رئال مادرید بیش از آنکه صرفاً تاکتیکی باشد، تحت تأثیر جایگاه بازیکنان بزرگ تیم قرار دارد.اینیاکی آنگولو در این خصوص گفت: «مورینیو یک برنامه دارد، اما تغییراتی که انجام می‌دهد، تغییرات سیاسی هستند. امروز بازیکن ترک را به خاطر کارت زرد بیرون نکشید. او را بیرون کشید چون می‌داند شرایط برای تعویض بعضی بازیکنان دیگر متفاوت است.»

او سپس به عملکرد سه ستاره هجومی رئال مادرید اشاره کرد و با لحنی بسیار تند گفت وینیسیوس، کیلیان امباپه و جود بلینگام در آن مسابقه عملکرد ضعیفی داشتند، اما با وجود این هیچ‌کدام جای خود را به گولر ندادند.این یوتیوبر اسپانیایی همچنین بیان کرد: «وینیسیوس بازی بسیار بدی داشت، امباپه هم بازی خوبی انجام نداد و بلینگام هم عملاً وارد جریان مسابقه نشد، اما هیچ‌کدام تعویض نشدند. در مقابل، بازیکنی که کنار گذاشته شد آردا گولر بود.»

آنگولو در بخش دیگری از تحلیل خود تأکید کرد که عملکرد گولر در نیمه نخست از معدود نکات مثبت رئال مادرید بوده است. به اعتقاد او، هر بار توپ به هافبک ترکیه‌ای می‌رسید، حرکت هجومی رئال کیفیت بیشتری پیدا می‌کرد.اینیاکی آنگولو در مورد نمایش گولر گفت: «در نیمه اول، آردا تقریباً هر چیزی را که لمس می‌کرد به طلا تبدیل می‌کرد. چیز زیادی در بازی رئال وجود نداشت که بتوان به آن تکیه کرد، اما هر بار توپ به پای آردا می‌رسید، یا دو خط حریف را از جریان بازی خارج می‌کرد یا یک موقعیت نیمه‌خطرناک به وجود می‌آورد.»

او حتی گولر را در کنار دین هویسن یکی از بازیکنانی دانست که در صورت رسیدن رئال مادرید به ثبات تاکتیکی، می‌توانند به مهره‌های کاملاً ثابت این تیم تبدیل شوند.این یوتیوبر اسپانیایی همچنین بیان کرد: «اگر رئال مادرید به یک تیم باثبات تبدیل شود، دین هویسن و آردا گولر می‌توانند به بازیکنان کاملاً فیکس و بسیار مهم رئال مادرید تبدیل شوند.»

یکی دیگر از محورهای اصلی انتقاد آنگولو، تفاوت در نحوه برخورد سرمربی با گولر و ستاره‌های اصلی خط حمله بود. او مدعی شد مربی رئال در عمل آزادی یکسانی برای تعویض تمام بازیکنان ندارد.اینیاکی آنگولو در این باره گفت: «او می‌داند که نمی‌تواند وینیسیوس را تعویض کند، می‌داند که نمی‌تواند امباپه را بیرون بکشد و می‌داند که نمی‌تواند بلینگام را کنار بگذارد. بنابراین در چنین شرایطی، بازیکن ترک به نیمکت می‌رود.»

این یوتیوبر اسپانیایی همچنین بیان کرد: «کاری که آردا در نیمه نخست با چنین ساختاری در میانه میدان انجام می‌داد تقریباً معجزه‌آسا بود. او از هیچ، موقعیت خلق می‌کرد و حتی یک بار امباپه را در موقعیت بسیار خوبی قرار داد.»

از نگاه آنگولو، یکی از مشکلات اصلی رئال در این مسابقه عملکرد ضعیف خط میانی، به‌ویژه زوج ادواردو کاماوینگا و فدریکو والورده بود. او معتقد بود گولر در شرایطی باید بار خلاقیت تیم را به دوش می‌کشید که گردش توپ در خط میانی بسیار ضعیف بود.اینیاکی آنگولو گفت: «با کاماوینگا و والورده، رئال در انتقال توپ به خطوط جلو مشکل داشت. کاماوینگا بارها جریان بازی را کند کرد و والورده حتی برای دریافت توپ خود را نشان نمی‌داد. در چنین شرایطی کاری که گولر با توپ انجام می‌داد ارزش بسیار بیشتری پیدا می‌کرد.»

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
5 نظرات

درستش این بود وینی رو بندازه بیرون جاش دیومانده رو بیاره، امباپه هم بندازه بیرون اسپی رو بیاره. ولی خب اینجا رئاله و پرز و پسراش رو نباید ناراحت کرد! مورینیو تو اینجا یه مهمون کوتاه مدت بیش نیستی و حد خودت رو خوب میدونی

برای بیرون کشیدن گولر ایرادی بهش وارد نیست گولر هنوز اون ظرفیت ذهنی و فیزیک رو نداره که وقتی یک کارت زرد داری باید چطور بازی کنی و همونجوریشم به خاطر مهربون بودن داور اخراج نشد و در رابطه با ۳ نفر جلو واقعا نیاز نیست سر یک بازی سخت تو خارج خونه اونم اول اول فصل رختکنو بهم بریزی تنها ایرادایی که به ژوزه وارده اینه که چرا ترنت و سیلوا رو مثلا زودتر داخل نیاوردی اسپی رو حالا میگیم چون جوونه تازه اومده اونقدر اعتماد نداشته که بعد از این بازی باید بیشتر اعتماد کنه اگه بازی گره خورد به جای دقیقه ۸۰ دقیقه ۷۰ بیارتش داخل

تیم عالی بود بی دقتی مهاجمان ب مشکل خوردیم . این چند ساله همیشه همین بوده مهاجمان بعضی بازیها واقعا توپ خراب میکنن . نباید اینجور فرصت هارو از دست بده . یکی دگه هم باید اسپی دقیقه ۶۵میاورد و ب برناردو و ترنت اصلا بازی نمی‌داد

آقا تو نبودی میگفتی کاماوینگا بهترین بازیسازه تیمه دیشب چند تا موقعیت ساخت

یکی حوصله داشته باشه کسشرهای این کسخل رو جمع کنه ازش میشه سوژه خوبی دراورد بس که کسشر و مزخرف میگه و حرفاش با هم متناقض و بی نتیجس
من یه بار بهش گفتم اگه کسشرات درست در نیاد حاضری عکس لخت بدی؟ تا حداقل یه مسئولیتی براش درست کنم که اگه این همه کسشری که میگه به نتیجه نرسید ما هم یه صفایی ببریم ولی قبول نکرد دیوس
خلاصه خیلی کسخلی اگه مرکز ترک خواستی حتما با من در تماس باش چون این چیزی که میزنی خیلی سنگینه به این راحتیا درمون نمیشه

آخرین اخبار
20:32 خبرنگار ESPN:«احتمال خرید زمستانی توسط رئال مادرید منتفی نیست» 20:02 حمایت بتیس از سئوتا در مقابل سکوت چندش انگیز پرز و پسرخوانده‌اش! 19:29 یوتیوبر اسپانیایی:«تعویض های مورینیو، سیاسی بودند/ گولر بهترین بازیکن بود اما تعویض شد» 19:02 پیروزی کاستیا در اولین بازی خرید سه میلیونی 18:29 کنایه های صفحه بتیس و بارترا به مورینیو 18:20 عکس؛ مورینیو و دستیارانش تماشاگر بازی کاستیا 17:27 ویدئو؛ بی‌محلی وینیسیوس به مورینیو در پایان بازی با بتیس 17:23 با وجود شکست، مورینیو به تیم استراحت داد! 16:34 «رئال مادرید نباید این گونه شکست بخورد» 15:32 دو شایعه جدید: علاقه رئال مادرید به هافبک منچسترسیتی و مدافع بایرن مونیخ 14:36 صحبت‌های نماینده NFL در مورد دومین بازی در سانتیاگو برنابئو 13:31 «هویسن بالاخره به سطح رئال مادرید رسید» 12:10 به جا مانده از بازی با بتیس: شب کذایی امباپه 10:45 اوپتا شانس رئال مادرید برای قهرمانی اروپا را چقدر می‌داند؟ 09:36 اتفاق عجیب در شروع بازی رئال مادرید و بتیس با تغییر توپ پرشمار! 08:31 گزارش تصویری؛ بتیس 1-0 رئال مادرید 07:34 «زمان نیمکت نشینی وینیسیوس نرسیده؟» 06:24 سرمربی بتیس:«مطمئن بودم که پس از شکست پنج گله مقابل لوانته، واکنش نشان خواهیم داد» 05:21 ادامه بهانه جویی شبکه رئال مادرید با اشاره به تصمیم داور 05:09 مورینیو:«بتیس برای مساوی آمد و جک پات را زد!» 04:49 نظرسنجی آس: گولر باید اخراج می‌شد 04:43 روی آوردن مورینیو به «ستاره مالی»/ گولر تعویض شد تا عزیزکرده‌ها بمانند! 04:06 رئال بتیس 1-0 رئال مادرید؛ بادکنک مورینیو ترکید! 02:55 بدون گل در نیمه اول بازی رئال مادرید و بتیس 00:45 ترکیب رئال مادرید مقابل بتیس بدون برناردو سیلوا