بحث خبرنگار و یوتیوبر اسپانیایی:«مورینیو با نرم بودنش ناامیدکننده است/ می‌خواهد شانسی نتیجه بگیرد!»

نوشته شده توسط admin در 26 سپتامبر 2026 - 17:01

مرجع خبری رئال مادرید: رودرا، خبرنگار اسپانیایی، با انتقاد از وضعیت فعلی رئال مادرید گفت: «احساسی که از کنار زمین داشتم، همان چیزی بود که در دو فصل اخیر دیده‌ایم. من تفاوتی نمی‌بینم. در زمین ۱۱ بازیکن می‌بینی، نه یک تیم؛ ۱۱ نفر که هرکدام در جزیره خودشان هستند.»

وی در ادامه افزود: «این موضوع به‌خصوص درباره وینیسیوس، بلینگام و امباپه مشخص است؛ به نظر می‌رسد هرکدام جنگ خودشان را دارند. چیزی که بیش از هر چیز آزاردهنده است، نبود اتصال بین بازیکنان و نبود هویت مشترک در تیم است.»

رودرا درباره عملکرد ژوزه مورینیو نیز گفت: «مورینیو تا اینجا کمی من را ناامید کرده است. چیزی که از داخل به من می‌گویند این است که او از ابتدا خواسته با لحنی بسیار مصالحه‌جویانه جلو برود و نخواسته تصمیمات سخت و ناگهانی بگیرد. اما برای من، تا اینجا بیش از حد نرم بوده است. از مورینیو انتظار داشتم مربی‌ای باشد که حتی اگر وینیسیوس یا شوامنی تمدید کردند، جرأت داشته باشد در صورت نیاز آن‌ها را بازی ندهد. انتظار داشتم کسی باشد که بتواند در برابر مسیری که خیلی‌ها آن را اشتباه می‌دانند بایستد.»

این خبرنگار اسپانیایی سپس به وضعیت انضباطی رختکن پرداخت و گفت: «در سال‌های اخیر بسیاری از کدهای انضباطی از بین رفته‌اند. در آخرین فصل آنچلوتی بازیکنانی بودند که به جلسات ویدئویی و جلسات آماده‌سازی بازی دیر می‌رسیدند و هیچ اتفاقی نمی‌افتاد. تقریباً همه چیز مجاز بود. الان هم چند بازیکن در ترکیب هستند که وزنشان بالاتر از حد مطلوب است و این موضوع اندازه‌گیری شده، اما حتی جرأت نمی‌کنند به خود بازیکنان بگویند که اضافه‌وزن دارند.»

رودرا در بخش دیگری از صحبت‌هایش ادعای قابل توجه دیگری مطرح کرد و گفت: «رفتن به سالن بدنسازی در رئال مادرید اجباری نیست، داوطلبانه است. در نهایت می‌بینی که فقط سه بازیکن به سالن بدنسازی می‌روند.»

او افزود که برخی بازیکنان ترجیح می‌دهند با مربیان و آماده‌سازان شخصی خود کار کنند و سپس به تمرین تیمی برسند.در مقابل، رودرا از رفتار حرفه‌ای بعضی بازیکنان تمجید کرد و گفت: «تمام فصل از بلینگام و کوناته از نظر انضباط، مراقبت از بدن و تلاش برای پیشرفت تعریف کرده‌اند. خودشان از کارکنان باشگاه می‌پرسند چه کار بیشتری می‌توانند انجام دهند و چطور می‌توانند بهتر شوند.»

او درباره کیلیان امباپه نیز گفت: «رئال مادرید تابستان تصمیم گرفت با سباستین دو ویلا، فیزیوتراپ فرانسوی، ادامه ندهد. حالا او فیزیوتراپ امباپه شده و امباپه خارج از باشگاه با او کار می‌کند؛ در حالی که جدایی این فیزیوتراپ از رئال به شکل خوبی انجام نشد.»

رودرا این موضوع را نمونه دیگری از این دانست که امباپه در برخی مسائل «راه خودش را می‌رود».  این خبرنگار اسپانیایی همچنین پس از تماشای تیم جوانان رئال مادرید گفت: «چیزی که من در تیم جوانان دیدم همان چیزی بود که همیشه از رئال مادرید می‌فهمیدم؛ بازیکنانی که جانشان را در زمین می‌گذارند، تا آخر تسلیم نمی‌شوند و وقتی احساس می‌کنند بی‌عدالتی شده واکنش نشان می‌دهند. نحوه جشن گرفتن گل‌ها نشان می‌داد که برایشان گل زدن با پیراهن رئال زندگی است. من آنجا روحیه‌ای دیدم که چند فصل است در تیم اصلی نمی‌بینم.»

در ادامه، اینیاکی آنگولو، یوتیوبر اسپانیایی، تحلیل بسیار تندتری از رفتار مورینیو ارائه کرد و گفت: «مورینیو می‌داند به چه باشگاهی آمده و می‌داند این تیم عملاً غیرقابل اداره است و تنها راه این است که با این بازیکنان مثل بچه‌ها رفتار کنی.»

او با لحنی طعنه‌آمیز افزود: «فکر می‌کنم مورینیو با خودش می‌گوید: به روش خودم رئیس را راضی می‌کنم؛ درباره داورها حرف می‌زنم، وینیسیوس را بازی می‌دهم، می‌گویم ترکیب عالی است و می‌گویم این رودری بود که شک کرد، نه اینکه ما مضحکه شدیم. بعد تا مارس جلو می‌روم و می‌بینم شاید بالاخره اتفاقی افتاد و دوباره یک جام از آسمان افتاد.»

آنگولو ادامه داد: «تصور من این است که مورینیو فعلاً فقط می‌خواهد جلو برود و امیدوار باشد شانس به کمکش بیاید، چون احتمالاً هنوز فکر می‌کند تیم بزرگی دارد، به‌خصوص در مقایسه با تیم‌هایی که در ده سال گذشته مربی‌شان بوده است.»

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه

یعنی لعنت به کسی که رفت مورینیو ی تموم شده ای که دیگه س.گ بهش پیشنهاد مربیگری نمی‌داد رو آورد:))))
لعنت به کسی که با وینی ای که حتی نمیتونه راه بره تمدید کرد:))))
و در آخر لعنت به کسایی که به پرز رای دادن:)))
رئال که تنها دلخوشی مون بود رو نابود کردن!!!!!

آخرین اخبار
20:53 پیروزی زنان رئال مادرید در دوئل هشت گله 20:31 بحث خبرنگار و یوتیوبر اسپانیایی:«مورینیو با نرم بودنش ناامیدکننده است/ می‌خواهد شانسی نتیجه بگیرد!» 19:29 عکس؛ سه رئالی بعد از بازی فرانسه و ترکیه 18:29 ملاقات میلیتائو با جراح فنلاندی؛ نزدیک شدن ادر به پایان تونل 17:31 مدیر مارکا:«فلورنتینو پرز عصبی شده و مظلوم نمایی می‌کند» 17:00 شماره 2 رئال مادرید مقابل ویارئال فیکس می شود؟ 15:31 تقابل بلینگام با دو مدافع رئال مادرید 14:32 جواهر جوان رئال مادرید که کریستیانو را اسطوره‌اش می‌داند و دوباره زنده شده 13:31 چالش بزرگ گولر؛ از یک «بازی‌ساز زیبا» به مهره‌ای قابل اتکا 12:10 شش بازیکن رئال مادرید در لیست تیم زیر 20 سال اسپانیا 10:32 آمار درخشان پدیده جدید آکادمی رئال مادرید: پنج گل در پنج بازی 09:36 «عملیات نجات سرباز وینی» 07:34 آرسنال جویای شرایط مدافع رئال مادرید 05:00 نظر زیدان در مورد مصدومیت امباپه 04:32 جانشین رودیگر در رئال مادرید انتخاب شد؟ 03:39 امباپه در لحظه گل زدن، مصدوم شد!/ صوری یا واقعی؟ 02:31 بحث رادیو مارکا:«رئال مادرید از فصل قبل هم بدتر است» 01:31 شوخی مهاجم بارسلونا با بلینگام 00:31 تولد دوباره ماستانتونو در فلورانس 23:31 کوناته و ادامه طلسم مصدومیت‌های مدافعان میانی رئال مادرید 22:31 چما آندرس: «امباپه بازیکن بهتری از کین است، اما توپ طلا را به هری می‌دهم» 21:31 دستیار آرتتا تأیید کرد؛ نام وینیسیوس روی میز بود! کانیزارس:«امباپه و یامال؟ رای دهندگان از متکبرها خوششان نمی‌آید» روز افتضاح وینیسیوس و اندریک؛ برزیل با رفتنشان جان گرفت! پاسخ خبرنگار اسپانیایی به پرز:«مقصر سوپرلیگ، کنسرت های برنابئو و تمدید وینیسیوس من هستم؟»