مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید به جذب ادواردو کاماوینگا هافبک فرانسوی فکر می کند اما نه برای حالا بلکه برای تابستان 2022.
در حقیقت قرارداد کاماوینگا با رن در سال 2022 به اتمام می رسد و رئال می تواند در ان زمان این هافبک آینده دار را به صورت رایگان به خدمت بگیرد. رن و کاماوینگا فصل خوبی نداشتند و همین باعث شد تا این هافبک فعلا مشتریان خوبی نداشته باشد.
گورتسکا به بایرن مونیخ اعلام کرده برای تمدید قرارداد حقوق ۲۰ میلیونی میخواد و با وضعیت فعلی هیچ پیشرفتی در مذاکرات حاصل نشده
پ.ن : به احتمال قوی گورتسکا موندنیه و شایعات انتقالش به سایر تیمها نوعی بازار گرمی برای بالا کشیدن حداکثری حقوقشه ، یعنی گفته سالی ۲۰ تا میخوام که بتونه ۱۵ تا ۱۶ رو ببنده ، اما یادمون نره که :
آلابا با همین شرایط به طور آزاد رفت و کینگزلی کومان نیز وضعیتی مشابه داره
به استثنای لواندوفسکی که ستاره تیمشه و حقوقی بیشتر از ۲۰ میلیون در سال میگیره ، سرچشمه این مشکلات برمیگرده به ماجرای خرید سانه ، جایی که وی با حقوقی نجومی و نزدیک به ۲۰ میلیون در سال قرارداد بست تا سایر بازیکنان تیم نیز حقوقی مشابه رو درخواست کنن . مقصر مدیریته؟ قطعا! وقتی نظم حقوقی تیم رو به هم بزنی یعنی خشت اول رو کج گذاشتی که تا ثریا کج بره!
مطلب جالبی بود
به منچستر. سیتی. پاریس .چلسی . واس ارسنالم اضافه کنیم میخواد بن وایت لوکونگا ابراهام مدیسون عوار لوکاتلی هندرسون اونانا و چن تا دیگ بخره
تازه بع واران هم فک میکنه
سال قبل که به طرز وحشتناکی افت کرد، حالا امسال بازی کنه ببینیم چیزی ازش در میاد یا نه
آقا حامد تایید لطفاً
آها! یعنی پرز جدا سال دیگه هم امباپه مفت میگیره، هم هالند، هم کاما، هم گورتزا
زارت
باور کن اگه امباپه تمدید نکنه
سال بعد اونم رایگان میاره
میشه تنها خرید تیم