مرجع خبری رئال مادرید : شاختار در حالی به مصاف رئال مادرید می آید که شمار زیادی از برزیلی ها ترکیبش را تشکیل می دهند و یک ایتالیایی با ایده فوتبالی نسبتا هجومی هدایتش را به عهده دارد.
در ترکیب کنونی شاختار، یازده برزیلی حضور دارند هر چند که دنتینیو دچار مصدومیتی طولانی شده اس. برخی نظیر مارلوس و ژونیور مورائس نیز دو ملیتی هستند. شاختار در فوتبال اوکراین به عنوان تیمی برزیلی شناخته می شود. آخمتوف مالک این باشگاه از زمان خرید این باشگاه در سال 1996 سعی کرده تیمش را برزیلی کند. شاختار در این دوران 34 تا از 39 جام داخلی را برده است. میرسئا لوسسکو ایده پرداز این تیم بود که در دوازده فصل 536 بار هدایت آنها را به عهده داشت و با 972 بازی اروپایی مربی باتجربه ای به شمار می رود.
لوسسکو برای ایجاد فوتبالی تماشایی هدایت شاختار را به عهده گرف. او در جام جهانی 1970 مکزیک حضور داشت و شیفته فوتبال برزیل شد و ببدین ترتیب با نظر او ستارگان جوان فوتبال برزیل جذب شاختار شدند، از برندائو گرفته تا داگلاس کاستا، ژاردل، فرد، الکس تیشکیرا تا فرناندینیو و …
لوسسکو حمایت ایجنتی به نام فرنک هنودا را داشت که در گالاتاسرای با او آشنا شده بود و به خوبی فوتبال برزیل را می شناخت. بدین ترتیب شاختار تا جایی که می توانست ستارگان سرشناس فوتبال برزیل را به خدمت گرفت. شاختار حتی صفحه توییتری به زبان پرتغالی را مخصوص هواداران برزیلی خود دارد و آکادمی هایی را در آمریکای جنوبی تاسیس کرده است.
از زمان شروع کار اخمتوف در شاختار، 34 برزیلی در این تیم بازی کرده اند که یک رکورد جالب به شمار می رود. فقط روس ها با 55 بازیکن لژیونرهای بیشتری در شاختار داشته اند. هشت رومانیایی، هشت مقدونیه ایی، پنج بازیکن از لیتوانی و چهار صربستانی در این مدت در شاختار بازی کرده اند.
شاختار روی درآمد فروش برزیلی ها نیز حساب ویژه ای باز کرده است. به طور مثال ویلیام با 35 میلیون یورو به آنژی فروخته شده بود (او را با 14 میلیون از کورینتیانس خریده بودند)، فرناندینیو با 40 میلیون یورو راهی سیتی شد (برای خریدنش از پارانائنزه 7 میلیون یورو پرداخته بودند)، الکس تیکشیرا را با 50 میلیون یورو به جیانگسو سونینگ فروختند (با شش میلیون یورو از واسکودو گاما او را خریده بودند)، داگلاس کاستا با 30 میلیون یورو راهی بایرن شد (برای خریدنش از گرمیو هشت میلیون یورو پرداخته بودند) از سویی مخیتاریان را با 5 میلیون یورو از ارمنستان خریدند و با 30 میلیون یورو به دورتموند فروختند. بدین ترتیب بین سالهای 2011 تا 2015 در عرض پنج سال از تجارت فروش هایشان 150 میلیون یورو درآمدزایی کردند. آنها برای خرید 34 برزیلی خود 250.9 میلیون یورو هزینه کردند و از فروش برخی از آنها 264.8 میلیون یورو درآمدزایی کردند. البته هنوز یازده برزیلی در ترکیبشان هستند که به گفته ترانسفرمارکت 102 میلیون یورو می ارزند.
شاختار پس از لوسسکو به سراغ مربیان دیگری رفت، در ابتدا دو پرتغالی یعنی فونسکا و کاسترو را انتخاب کردند. بعد از آن به سراغ دی زربی رفتند تا فصل ناامیدکننده خود را جبران کنند. این مربی در ساسولو با سبک فوتبالی هجومی و تماشایی بازی می کرد. دی زربی حالا لیدر یک ترکیب برزیلی است. البته لاسینا ترائوره گلزن اهل بورکینا فاسوی این تیم که برای خریدنش از آژاکس ده میلیون یورو هزینه کردند دچار مصدومیتی شدید شد اما با این وجود هنوز ستارگان درخشانی از اوکراین و برزیل در ترکیبشان دارند.



هعی
دروازه بان ارسنال خیلی خوبه این هفتیمین بازیشه ۶برد یک مساوی یگ گل خورده
لنو ۳ بازی ۹ گل خورده
رمستال رو میگی؟
https://real-madrid.ir/fa/?p=296226#comment-975545
یادش بخیر:(
اصلا نباید شاختار دست کم بگیریم هافبک نباید زمین بدن به شاختار
دقیقا
نباید شاختار رو دست کم گرفت ، خیلی از شریف قدرتمند ترند
https://real-madrid.ir/fa/?p=307382#comment-1052534
دا مارو با قائدی و زنش سرویس کرده
اره راست میگی میگه زن قاعدی شلوارک پوشیده
دوستان عزیز.هافبکهای ثابت تیم ما کند هستند.
کاسیمیرو و تونی کم تحرکند. مودریچ هم دیگه سنش بالا رفته .تا موقعی که خط هافبک ما تغییر نکنند اوضاع تیم همینه و بدتر هم میشه. خط دفاعی هم آشفته و گیج بازی میکنن.
در هر 3 منطقه زمین مشکل داریم .فکر نمیکنم آنجلوتی بتونه کاری کنه .بنظر میاد آنجلوتی هم موندنی نباشه.
نیازی نیست تمام هافبکای ثابت تیم تحرک بالایی داشته باشن..والورده تحرک کافی به خط هافبک تیم میده و کروس هم نبض بازی رو دستش میگیره..با اومدن مندی هم سمت چپ تیم از نظر دفاعی قویتر میشه و آلابا و میلیتایو بیشتر با هم بازی میکنن..کارلتو بهترین بازی رو از هافبکا و خط حمله میگیره و قطعا اگه خط حمله مثل قبل گلزنی کنه، مشکلی پیش نخواهد اومد..
بارسلونا، یک تیمه کاملا اسکولی(نام یک کشور که فقط بارسایی ها از ان هستند) و مربی کاملا گوزو و ک*خل
غارسایی ها بسوزید، دارن دیس میدن خخخخخخخ
دوستان یک راهنمایی کنید من رو . save های بازی pes 21 رو بخوام delete کنم چطوری انجام بدم؟
لطفا هرکی میدونه بگه
تشکر
میری میزنی رو delete بعد گزینه ی یس و نو میاد یس رو بزن delete میشه :)
اگه اشتب نکنم باید دکمه A با کیبورد یا X روی دست رو فشار بدی
سال قبل ما از شاختار رفت و برگشت ۵ گل خوردیم ولی مونشن گلادباخ رفت و برگشت به راحتی آب خوردن ۱۰ تا به همین شاختار زد و ما هم به مونشن گلادباخ رفت و برگشت ۴ تا زدیم:) واقعا این دست کم گرفتن ها همیشه کار دست تیم میده و صد البته واقعا هم مقابل تیم های کوچیک بدشانسی هم گریبان گیرمون هست، مثل اتفاقی که مقابل شریف افتاد..فردا شب کار هافبک ها بسیار مهم هستش، اینتر تو بازی مقابل شاختار وسط زمین رو به شاختار باخته بود. ایشالله فردا شب ببریم و خیالمون از صعود دیگه راحت بشه..
دودو و ته ته هم برزیلی هستن
پس خالو زربی
واسه داورسلونا
بعضی چیزا هیچوقت عوض نمیشن ، فقط اون حرومزادگی از یه بازیکن به بازیکن دیگه منتقل میشه
قانون پایستگی داورسلونا