مرجع خبری رئال مادرید : کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی رئال مادرید در یک هفته آینده باید تصمیم بگیرد که مقابل بیلبائو از لونین استفاده کند یا کورتوا.

آنچلوتی گفته است که نمی تواند به طور حتم بگوید که لونین تا پایان کوپا بازی کند همان طور که نمی تواند حتم بدهد که کورتوا تا پایان فصل در لالیگا بازی می کند.

لونین دو بازی خوب را در کوپا مقابل آلکویانو و الچه داشته اما تجربه بازی سختی نظیر بازی با بیلبائو را ندارد. از سویی کورتوا یک دروازه بان کارکشته و باتجربه است. اگر آنچلوتی از کورتوا در مقابل بیلبائو حساب کند به این معنی است که این تورنمنت را خیلی جدی گرفته و البته تا حد زیادی لونین را ناامید می کند. البته اگر رئال به قهرمانی زودهنگام لالیگا برسد، شاید لونین بتواند در مقاطعی از فصل در لیگ هم بازی کند.